Bărboianu şi Găman: "Gata cu sclavia!"

21 ian 2011 33 afişări Comentează şi tu Liga 1
Bărboianu şi Găman: "Gata cu sclavia!" "Gata cu sclavia!"

Valerică Găman şi Ştefan Bărboianu au rupt tăcerea după două zile. Cei doi au vorbit la un post local din Bănie şi l-au atacat dur pe Adrian Mititelu.

Valerică Găman şi Ştefan Bărboianu au explicat de ce au ales să plece din cantonamentul Universităţii. "Mă face să râd când aud că am comis eu ticăloşenii. Câte ticăloşenii nedescoperite au fost până acum... Vă spun eu că au fost multe. Când am văzut că începe acea ceartă nu mi-a căzut deloc bine. Toţi jucătorii aveau mare încredere în domnul Piţurcă, intraseră lucrurile în normal, jucam cu salariile aproape la zi, pe prime. Ne-a sunat (n. r. Adrian Mititelu) de pe diferite telefoane ale angajaţilor şi am fost înjuraţi, făcuţi nemernici şi ticăloşi", şi-a început tirada Bărboianu la postul local 3TV.

Apoi a explicat şi fuga din cantonament. "Tot ce am făcut am făcut pentru noi, să scăpăm de sclavie. Nu mai suportam şi i-am spus în faţă. El era obişnuit doar să i se dea dreptate. Am vrut să punem piciorul în prag, pentru că e păcat de echipa asta. În fiecare an spune că vrea să ne batem la campionat, dar cu ce? Sper ca suporterii să nu fie supăraţi pe noi, am făcut asta pentru binele nostru, să se termine odată cu această sclavie la echipă", a continuat fundaşul stânga.

"Am trăit în minciună"
Valerică Găman a avut şi el un mesaj extrem de dur pentru finanţatorul Ştiinţei. "Am trăit atâţia ani în minciună şi nu mai suportam. Mititelu ne-a promis multe, dar a făcut foarte puţine. M-am dăruit acestei echipe şi nu pot să fiu considerat un trădător. Nu mai suportam sclavia. În momentul în care i s-a închis poarta lui Victor Piţurcă ne-am dat seama cum stau lucrurile", a explicat fundaşul central.


"De ce s-au întâmplat toate astea, pentru că am jucat şase meciuri cu stadionul plin, ne-am simţit şi noi fotbalişti? Ne simţeam protejaţi", Ştefan Bărboianu, fundaş Craiova


"Convingeţi-i să revină!"
Oficialii Universităţii le-au adresat o scrisoare deschisă lui Găman şi Bărboianu, în care îi îndeamnă să revină la echipă. "Universitatea face un apel către Valerică Găman şi Ştefan Bărboianu să revină de urgenţă la pregătiri. FC Universitatea reaminteşte jucătorilor, cât şi părinţilor că a investit foarte multă încredere şi speranţă în ei, oferindu-le şansa să se dezvolte profesional în tricoul sfânt al Universităţii. Facem un apel către părinţi şi cunoscuţi să-i facă pe cei doi să conştientizeze gravitatea gestului şi să-i convingă să revină. Dincolo de toate chestiunile juridice şi regulamentare, există un Dumnezeu, iar părinţii celor doi suntem convinşi că cred în El", scriu oltenii.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.