Atac fără precedent la adresa primei echipe retrogradate în acest sezon: „Asta şi-au dorit conducătorii veşnici şi profesionişti. O să vedem de acum doar neamuri şi pile”

20 mai 2017 4848 afişări Comentează şi tu Liga 1
Atac fără precedent la adresa primei echipe retrogradate în acest sezon: „Asta şi-au dorit conducătorii veşnici şi profesionişti. O să vedem de acum doar neamuri şi pile”

ASA Târgu Mureş a retrogradat matematic din Liga 1 cu trei etape înainte de finalul play-out-ului, după înfrângerea cu Pandurii, scor 0-1. La finalul unui sezon dezastruos, Daniel Stanciu, oficial la echipă între 2013-2014 şi 2015, 2016, i-a atacat pe oficialii echipei.

Cu probleme financiare şi antrenori schimbaţi pe bandă rulantă, ASA Târgu Mureş nu a mai rezistat în Liga 1, iar fostul oficial al clubului, Daniel Stanciu, a avut un mesaj acid pe pagina personală de facebook:

"ASA Tg. Mureş a retrogradat in Liga a II-a. Ceea ce şi-au dorit "conducătorii" veşnici şi "profesionişti" s-a împlinit într-un final, iar chinul a luat sfârşit! Mânaţi de propriile interese şi de dorinţa de a distruge tot, aceştia au avut o singură strategie în ultimii 8-9 ani: "habarnismul"!

Managementul lor a fost mai periculos decât un atentat "kamikaze". Iar explozia milioanelor de euro veniţi din asociere au fost azvârliţi în Mures, în ciuda sentimentelor investite de către numeroşii suporteri creduli şi naivi! ASA Tg Mureş însemna istorie şi pasiune, nu nesimţire şi înşelătorie.

După orice eşec există viaţă. Însă, în actuala configuraţie, o să vedem de acum doar neamuri şi pile chinuindu-se sub umbrela "subvenţionării" locale şi aruncată în spaţiul public ca "formaţie alcătuită din tinere talente locale cărora le pasa"! De ei, nu de voi!

Cu toate aceste sunt sigur că fotbalul mureşean va supravieţui şi va reveni în elita fotbalului românesc, dar numai cand va fi creat un cadru sănătos, cu oameni onesti şi profesionişti în conducere (în club sunt oameni de mare calitate morala şi profesională, dar care sunt umiliţi şi nebăgaţi în seama) care vor ţine cont de sentimentele şi trăirile acelora care susţin necondiţionat echipa frumosului Târgu Mureş! Hai ASA! Un nume. O tradiţie"

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.