"Aşa e normal!" Mutu şi Marica, "interzişi" la naţională: "Prioritate trebuie să aibă jucătorii care au participat la campania de calificare"

21 ian 2016 8335 afişări Comentează şi tu Liga 1
"Aşa e normal!" Mutu şi Marica, "interzişi" la naţională: "Prioritate trebuie să aibă jucătorii care au participat la campania de calificare"

Adrian Mutu şi Ciprian Marica au revenit în Liga 1, la ASA Târgu Mureş, respectiv Steaua, cu scopul declarat de a prinde lotul lui Anghel Iordănescu pentru EURO 2016, iar Daniel Pancu a comentat întoarcerea celor doi în campionatul românesc.

Fotbalistul de legendă al Rapidului consideră că revenirile celor doi în campionatul intern vor ajuta mult competiţie, care va deveni mai interesantă odată ce va avea în componenţă fotbalişti care, de-a lungul timpului, au trecut pe la echipe precum Chelsea, Fiorentina, Schalke sau Schalke, dar îi avertizează pe oamenii alături de care a jucat la echipa naţională a României că fotbaliştii care au dus greul în preliminarii ar trebui să aibă prioritate în momentul în care Anghel Iordănescu va alege lotul care va face deplasarea în Franţa pentru EURO 2016.

"Şi valoric, dar şi la nivel de publicitate, la nivel de show e o competiţie mai interesantă, cu nume mai mari, dar prioritate trebuie să aibă jucătorii care au participat la campania de calificare. Aşa e normal, e drept şi din punct de vedere moral şi sportiv. Ei au dus greul. Dacă vor fi jucători care să dea 15-20 de goluri, îşi vor face loc in lot. Dar până atunci, prima şansă o au cei care au dus greul la calificare", a spus fotbalistul lui FC Voluntari într-un interviu acordat pentru Digi Sport.

 
http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/asa-e-normal-mutu-si-marica-interzisi-la-nationala-prioritate-trebuie-sa-aiba-jucatorii-care-au-participat-la-campania-de-calificare-14978886
14978886
comments powered by Disqus
Versiune selectata: mobil / standard
ULTIMA ORĂ
„În 20 de ani nu vom mai fi români”. TEORIA IREALĂ care adânceşte cele mai negre temeri ale românilor