Aici baza. Recepţie. Caz incredibil în Liga 1: patronul care voia să-şi controleze echipa prin wakie-talkie. "Zicea că vede mai bine meciul de sus!"

26 aug 2017 5532 afişări Comentează şi tu Liga 1
Aici baza. Recepţie. Caz incredibil în Liga 1: patronul care voia să-şi controleze echipa prin wakie-talkie. "Zicea că vede mai bine meciul de sus!"

Liga 1 e liga tuturor posibilităţilor, cel puţin în ceea ce priveşte relaţia patron - angajaţi. Nu puţine sunt cazurile în care oameni din fotbalul românesc au vorbit deschis despre implicarea patronilor inclusiv în aspectele tactice sau în ceea ce priveşte alegerea primului 11, însă în continuare fotbalul intern reuşeşte să surprindă din acest punct de vedere.

Prezent într-o emisiune TV, tehnicianul Daniel Opriţa, aflat în aceste zile în conflict cu conducerea clubului Juventus Bucureşti, a povestit cum încerca patronul echipei, Ilie Ciuclea, să se asigure că lucrurile merg aşa cum doreşte el la echipă.

Întrebat dacă zvonul că patronul său a încercat să-i ofere o staţie de emisie recepţie astfel încât să poată comunica direct în timpul partidelor, Opriţa a confirmat.

"Da, mai arunca asta şi la Liga a II-a, şi acun, în Liga 1 (n.r. să-i dea antrenorului o staţie de emisie-recepţie). Zicea că nu o face pentru a decide schimbările, dar că se vede mai bine meciul de sus, de unde e dânsul. D-aia am stat şi eu în tribună la meciul de la Giurgiu", a povestit Opriţa la Digi Sport.

La ultimul meci de campionat, pierdut în faţa Astrei, scor 0-2, Opriţa a fost scos cu stewarzii din zona vestiarelor, asta deşi în acte e încă antrenorul echipei. Opriţa şi-a anunţat demisia după înfrângerea cu FCSB, din etapa precedentă, scor 1-2, însă ulterior nu a fost de acord cu condiţiile în care clubul dorea să se despartă de el.


"Am ajuns la domnul Ciuclea şi mi-a pus în faţă o foaie, să semnez. Am zis că nu e nicio problemă, deşi nici măcar nu m-am uitat pe foaie, dar l-am rugat să o facem după-amiază, să vină şi secunzii mei, Martin Tudor şi Nofitovici. După-amiază, aţi văzut imaginile, nu ne-au primit, chiar dacă mai aveam şi noi lucruri de luat din cantonament. Am plecat, dar am fost chemat înapoi şi mi s-a spus că pot merge doar eu la domnul Ciuclea, iar când am ajuns mi-a pus foaia din în faţă şi mi-a spus hai, mă, semnează. Păi, nu v-am spus că să vină şi colegii mei, să rezilieze şi ei? Lor li se ceruse să rămână în continuare, dar n-au fost de acord, au zis că merg cu mine. Şi atunci m-a înjurat, că-mi bat joc de dânsul şi alte chestii d-astea", a declarat Opriţa la Digi Sport.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.