"Opoziţia" acuză actuala conducere AMFB de "manevre" înaintea alegerilor de pe 28 ianuarie

11 ian 2016 2089 afişări Comentează şi tu Diverse
"Opoziţia" acuză actuala conducere AMFB de "manevre" înaintea alegerilor de pe 28 ianuarie

Actuala conducere a Asociaţiei Municipale de Fotbal Bucureşti e speriată de posibilitatea desfăşurării unor alegeri organizate de către cluburi în baza unei aşteptate hotărâri judecătoreşti. Şefii AMFB au anunţat, chiar înaintea Crăciunului, organizarea unor alegeri la data de 28 ianuarie 2016 precum şi au prezentat şi condiţiile pe care candidaţii trebuie să le îndeplinească pentru ocuparea funcţiei de preşedinte al AMFB.

Astfel, membrii actualului Comitet Executiv al AMFB au interpretat actualul statut în litera sa, păstrând toate condiţiile din era Avram, respectiv studii superioare, patru ani ca preşedinte al unui club de fotbal, propuneri din partea mai multor cluburi ce nu au datorii către bugetul de stat, etc.

Comisie paravan?

Din nefericire pentru ei, actuala „gască amefebistă” s-a trezit că tocmai protejaţii ei nu îndeplinesc aceste condiţii. Ca atare, aceştia doresc să renunţe la aceste condiţii adoptate, sub semnătură, de către membrii Comitetului Executiv, şi publicate pe site, pentru a le permite acestora să candideze. Deoarece ei ştiu că opoziţia nu se sfieşte să apeleze la instituţiile statului, ultimele două Adunari Generale ale AMFB au fost respinse de la înscrierea în Registrul Judecătoriei şi în ultima plângere penală formulată împotriva AMFB s-a dispus începerea urmăririi penale, actualul preşedinte interimar, Marian Rusu, a alcătuit, conform surselor, o comisie ce are misiunea de a valida candidaturile. De fapt, această comisie pare a avea rolul de paravan, cu scopul de a feri conducerea de noi plângeri penale. Acest lucru este întărit şi de faptul că nimeni nu cunoaşte componenţa comisiei în cauză, cu excepţia lui Rusu, care a şi  fost somat în nenumărate rânduri să facă publice numele persoanelor ce o compun.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.