Cum arată o scrisoare redactată de un deţinut care a publicat CINCI cărţi. Gigi Becali: "Domle director..."

16 ian 2016 20685 afişări Comentează şi tu Diverse
Cum arată o scrisoare redactată de un deţinut care a publicat CINCI cărţi. Gigi Becali: "Domle director..."

Gigi Becali a scris cinci cărţi în închisoare, însă exprimarea sa în scris lasă mult de dorit, aşa cum se poate observa într-o scrisoare adresată conducerii penitenciarului Poarta Albă.

Patronul Stelei este unul dintre cei care au profitat de legea care le reduce pedeapsa celor aflaţi în spatele gratiilor cu 30 de zile pentru fiecare carte scrisă. Deşi pare greu de crezut, Gigi Becali şi-a pus semnătura pe cinci cărţi, lucru care i-a redus pedeapsa cu tot atâtea luni.

Pare ireal pentru un om cu probleme de exprimare atât de grave. Vice.com a publicat o scrisoare semnată de Becali şi adresată conducerii penitenciarului Poarta Albă, în care se pot observa problemele serioase pe care patronul Stelei le are cu gramatica. Prin această scrisoare, Gigi Becali a cerut să voie să se apuce de noua sa carte, ”Becali Parlentul Europei şi parlamentul Romîniei”.

”Domle director

Subsemnatul Becali George deţinut în secţia Valul lui Traian secţia 9-1
- Vă aduc la cunoştinţă că mi sa aprobat de căre comisia de muncă să scriu cartea „Parlamentul lui Becali Europei” „Becali Parlamentul Europei şi parlamentul Romîniei” în secţia 9-1 la locul amenajat timp de 30 de ore.
Vă mai aduc la cunoştinţă că am fost învoit 5 zile din care 3 zile săptămâna aceasta, ca atare am de lucru (cuvânt indescifrabil, n.r.) 8 (probabil, n.r.) ore în această săptămână din cele 48 de ore prevăzute de lege.
Avînd în vedere că am fost învoit şi în acest timp am acesat Saitul Parlametului Europei şi al României mi-am reînpro reînprospătat memoria cu discursurle şi acţiunile mele despre care vreau să scriu.
De acea vă rog să aprobaţi să lucrez 10 ore din cele 30 ore sîmbătă în locul amenajat în secţie avînd mai multă inspiraţie şi memoria proaspătă din învoire în plus de aceasta scriu cu mai multă eficienţă dacă mă aplec mai mult timp de odată în acesta perioadă deoaece am venit de acasă şi am moralul foarte ridicat.

05-02-2015 Gigi Becali”

Sursa: vice.com

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.