„Dulăii” lui Andone, chinuiți de puștii lui Diniță. Dinamo II – Dinamo 1-2. Patrick Petre l-a făcut fericit pe Andone după 80 de minute de chin

Redactor:
Dan Mirea
  • Publicat:
  • Actualizat:

LIVE BLOG Dinamo II – Dinamo 1-2 (Tîrcoveanu 65 / Groza ag. 55, Petre 79)

  • Dinamo II: M. Eșanu – R. Anghel, V. Georgescu, D. Ciobotariu, D. Groza – A. Dudea, M. Vlad – Al. Dulca, A. Tîrcoveanu, I. Gheorghe – L. Neață
  • Rezerve: Ș. Fara, R. Grigore, R. Drugă. A. Nistor, F. Vasile, M. Neicuțescu, R. Moldoveanu
  • Dinamo: A. Cobrea – B. Janeczek, I. Nedelcearu, L. Maric, St. Filip – M. Mahlangu, I. Șerban – P. Petre, D. Popa, Vl. Olteanu – H. Gnohere
  • Rezerve: J. Penedo, M. Popescu, S. Hanca, D, Rotariu, M. Oliva, A. Nemec, A. Palic. 

Dinamo II a fost aproape de a furniza surpriza în această seară, în Cupa României, și de a împinge meciul cu Dinamo, în prelungiri. Andone a tremurat serios pe banca tehnică la ocaziile fotbaliștilor de la echipa a doua, iar orgoliul „câinilor” a fost salvat de Patrick Petre, cu zece minute înainte de finalul partidei.

Dinamo merge în „optimile” de finală ale Cupei României, după un meci trăit la intensitate maximă pe teren, deși nu se poate spune același lucru și la nivelul tribunelor, unde au fost doar 200 de suporteri, care i-au strigat „Demisia!” lui Ioan Andone, după o primă repriză albă, scor 0-0, în care fotbaliștii lui Diniță au presat și au avut ocazii la fel de mari precum seniorii echipei mari.

Patrick Petre a fost cel mai activ fotbalist de pe teren, în această seară, și a fost implicat la ambele goluri ale lui Dinamo. La primul gol, Patrick Petre a șutat la colțul lung, iar balonul a fost deviat de Groza în proprie poartă, ca tabela să arate 0-1, în minutul 55.

Șocul partidei a venit în minutul 65, când Dinamo II a reușit să înscrie, prin Tîrcoveanu, al cărui șut a fost șters de Nedelcearu, iar Cobrea nu a mai putut interveni. A fost momentul în care Patrick Petre a ieșit din nou la rampă, iar mijlocașul a fost angajat perfect de Rotariu pentru a-și aduce echipa în avantaj.

Totuși, meciul nu a fost lipsit de evenimente nedorite. Tușierul și „centralul” au fost implicați în două faze în care i-au dezavantajat pe cei de la Dinamo II. Prima fază suspectă s-a petrecut în primele 45 de minute, când centrarea lui Gheorghe a fost atinsă cu mâna de Maric, dar arbitrul de centru nu a avut reacție, iar elevii lui Diniță nu au avut puterea de a protesta.

Al doilea moment s-a petrecut în repriza secundă, când lui Dinamo II i-a fost anulat un gol, după ce tușierul a ridicat steagul la un offside inexistent.

Astfel, după cele 90 de minute, Dinamo se califică în „optimile” de finală ale Cupei României și își așteaptă adversara din faza următoare.


22:50 Sfârșitul meciului! Emoții mari, pe final, pentru Andone! Elevii săi au fost îngrămădiți serios în propriul careu, la ultimul corner al meciului. Până la urmă, Dinamo merge mai departe în Cupa României.


22:47 Alin Dudea este avertizat cu cartonașul galben, după ce l-a faultat din spate pe Gnohere, care era plecat pe un contraatac periculos. Tot „Bizonul” este cel care execută lovitura liberă, dar aceasta este respinsă de Eșeanu, care a avut parade bune în această seară. Hanca este avertizat și el cu cartonașul galben.


22:36 GOOL Dinamo! Patrick Petre își aduce echipa în avantaj, după ce Rotariu i-a oferit o centrare perfectă, cu exteriorul, iar mijlocașul a avut de rezolvat o formalitate. Cu câteva minute înainte, Petre a șutat de la marginea careului, la colțul lung, dar Eșeanu a fost la post și a deviat în corner.


22:31 Schimbare și la Dinamo II. Vlad îi lasă locul pe teren lui Vasile.


22:24 GOOL Dinamo II! Elevii lui Diniță revin în meci, după ce mingea șutată de Tîrcoveanu l-a șters pe Nedelcearu, iar execuția l-a înșelat pe Cobrea, care nu a mai avut ce face. Andone devine neliniștit și îl introduce pe Hanca, în locul lui Șerban. 


22:21 Gol anulat aiurea, pentru Dinamo II, după un offside inexistent dictat de tușier, deși atacantul pare a fi în spatele fundașului dinamovist. Imediat, Andone efectuează a doua schimbare, iar Filip îi lasă locul lui Oliva.


22:19 Autorul autogolului, Groza, este schimbat la câteva minute după ce a deschis scorul în „Ștefan cel Mare”. În locul său e introdus Nistor, în vârstă de 18 ani.


22:14 GOOL Dinamo! Patrick Petre profită de indecizia lui Anghel, îi fură mingea, iar șutul dinamovistului este deviat în prorpie poartă de fundașul lui Dinamo II, Groza, care a intervenit nefericit. Elevii lui Diniță nu cedează, iar replica vine imediat, dar șutul atacantului trece mult peste poartă.


22:06 Dinamo a ieșit decisă de la cabine de a rezolva meciul împotriva adversarilor, iar Mahlangu a ratat incredibil, din interiorul careului, după o fază construită superb de elevii lui Andone. Dinamo II dă replica imediat, iar Dudea îl încearcă pe Cobrea, la colțul scurt, dar șutul mijlocașului e reținut fără problemă.

 


22:03 A început repriza a doua, iar Andone a efectuat deja prima schimbare. Nemulțumit de prestația lui Olteanu, antrenorul lui Dinamo l-a introdus pe Rotariu. 


21:47 Pauză, în Ștefan cel Mare! Scor alb între prima și a doua echipă a lui Dinamo, după 45 de minute care au fost dominate, în anumite momente, de „câinii” mici antrenați de Diniță.


21:40 Nu e glumă! Dinamo II domină meciul împotriva fraților mai mari, de la Dinamo, iar Tîrcoveanu pătrunde în careu, din preluare, și șutează puternic, însă pe direcția lui Cobrea, care reține fără probleme. 


21:30 Moment ilar în „Ștefan cel Mare”. Ion Gheorghe trimite o pasă în careu, mingea îi sare în mână lui Maric, dar fotbaliștii lui Dinamo II nu au forța de a protesta. Faza a fost continuată, iar o nouă centrare l-a găsit ideal, în careu, pe Neață, care a trimis mult peste poartă, la o ieșire hazardată al lui Cobrea. 


21:19 Momente halucinante în „Ștefan cel Mare”! Din tribună se strigă ” Să vină Borcea la Dinamo!” și „Demisia!”. În altă ordine de idei, elevii lui Diniță au prins curaj și le-au dat emoții adversarilor, la o fază la care Ion Gheorghe l-a driblat pe Janeczek, a centrat, dar Dulca a trimis pe lângă poartă.


21:16 Prima ocazie a meciului a aparținut oaspeților, după ce șutul puternic al lui Mahlangu, de la 30 de metri, a trecut puțin pe lângă poarta apărată de portarul lui Dinamo II, Eșanu, fază la care acesta nu a avut reacție. Imediat, Popa a avut ocazia de a deschide scorul, dar, scăpat singur cu portarul, a fost blocat excelent de același Eșanu. 

21:10 Cele două echipe au dat-o la pace în primele minute ale meciului, din Cupa României. Dinamo II a avut ocazia de a pleca pe un atac periculos, dar tușierul a ridicat eronat fanionul pentru offside. De cealaltă parte, majoritatea mingilor l-au căutat pe Patrick Petre, însă tânărul fotbalist nu a realizat nimic notabil.


21:00 A început meciul din „Ștefan cel Mare”, unde Dinamo II primește vizita lui Dinamo. Echipa antrenată de Diniță va juca într-un echipament de culoare roșie, în timp ce „câinii” lui Andone joacă în „alb”-ul de deplasare.


20:25 Fanionul de joc de la Dinamo II – Dinamo, din Cupa României, faza „16”-imilor. Câțiva dintre titularii primei echipe și-au pus semnăturile pe fanion, printre care: Nedelcearu, Oliva, Petre, Olteanu.


20:00 Avem echipele de start de la meciul după care niciun dinamovist nu se va supăra. Gnohere e titular, de data aceasta la echipa mare a lui Dinamo, după o scurtă aventură la echipa a doua. Singurul „intrus”, din apărarea de titulari ai lui Dinamo, este Janeczek, fundașul dreapta care a semnat luna trecută cu „câinii”. Ioan Andone a ales să-și odihnească titularii pentru următorul meci, de sâmbătă, din Liga 1, cu Astra. 


Faza 16-imilor din Cupa României propune un duel inedit. Dinamo II se va duela cu Dinamo pentru o calificare în optimile competiției. Meciul-eveniment va fi ultimul de acest gen: Federația Română de Fotbal va schimba regulamentele astfel încât din sezonul următor să nu se mai poată întâlni într-o partidă directă două echipe aparținând aceluiași club.

Ioan Andone, antrenorul echipei mari a lui Dinamo, s-a declarat deranjat de această situație. „Nu e respect față de competiție. E greu de pregătit un așa meci, e o anomalie. Puteam să jucăm meciul ăsta la Săftica. Jucăm la oră de prime-time, nu ne puteau pune la ora 13:00, să nu ne vadă nimeni? Gnohere e ‘valabil’ și pentru echipa a doua, să vedem…”, a declarat tehnicianul în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei.

De partea cealaltă, cei de la Dinamo II sunt puși într-o situație și mai delicată. Fotbaliștii lui Diniță nu știu cum să abordeze meciul: „Nici nu știm dacă se ne bucurăm sau nu dacă vom marca”. Andone i-a lămurit: „Dacă ne vor bate cei de la Dinamo II, voi juca cu puștii împotriva Astrei”.

 

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
Se pregătește o lovitură fără precedent în Formula 1
Se pregătește o lovitură fără precedent în Formula 1
„Ne pare rău de fata aceea” Tatăl lui Mirel a izbucnit în plâns după ce și-a vizitat fiul în arest. Nu își mai poate privi copilul în ochi
„Ne pare rău de fata aceea” Tatăl lui Mirel a izbucnit în plâns după ce și-a vizitat fiul în arest.…
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă îi dă cineva!"
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă…
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul.
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de el, şi de fata aceea…
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe ultimul drum al tinerei
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe ultimul drum al tinerei
EXCLUSIV Ungurii, la ani lumină de România. Ungaria ne-a luat fața complet: Profit maxim
EXCLUSIV Ungurii, la ani lumină de România. Ungaria ne-a luat fața complet: Profit maxim
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
Gușă - Vizer, conflictul ia amploare: interviul exploziv care adâncește ruptura din judo
Gușă - Vizer, conflictul ia amploare: interviul exploziv care adâncește ruptura din judo
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Praful saharian ar putea afecta această piesă a mașinii
Praful saharian ar putea afecta această piesă a mașinii
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup