LIVE BLOG | Foresta – Steaua 1-2. Calificare muncită pentru vicecampioană. Ovidiu Popescu și Aganovic au înscris golurile victoriei de la Suceava

LIVE BLOG | Foresta - Steaua 1-2. Calificare muncită pentru vicecampioană. Ovidiu Popescu și Aganovic au înscris golurile victoriei de la Suceava
  • Publicat:
  • Actualizat:

Foresta Suceava – Steaua 1-2 (Marius Matei 18 / Ov. Popescu 9, Aganovic 47)

  • Foresta Suceava : Hînțăscu – D. Bălan, D. Lung, Alin Mutu, Semeghin – Dumitriu (R. Avram 65), Drugă (Cerlincă 77),   Stănescu – Rusu, Marius Matei (Vl. Bujor 70), Căinari
  • Steaua: Niță – O. Popescu, Mitrea, Toșca, D. Popescu –   Aganovic, Muniru (Pintilii 77), Achim – Enache, Tudorie (Man 52), Chitoșcă (Enceanu 64)

23:24 Final de meci! Steaua se califică în optimile României după o partidă de luptă la Suceava, câștigată după golurile marcate de Aganovic și Ovidiu Popescu.


23:21 Ce șansă a avut Suceava! Cerlincă a centrat din dreapta, Căinari i-a pierdut pe drum pe Enache și Ovidiu Popescu și a apărut singur la bara a doua, de unde a trimis defectuos. Trei minute de prelungire.


23:17 Man scapă singur cu portarul de la 30 de metri, se pierde cu firea și finalizează modest, cu stângul, ratând șansa de a pune capăt meciului. Mai sunt încă patru minute din timpul regulamentar.


23:15 Ocazie a Forestei. Bogdan Rusu șutează de la distanță și o face suficient de bine pentru a-i pune probleme ezitantului Niță, care are nvoie de două intervenții pentru a opri balonul. Vine imediat replica Stelei. Achim lovește bara, iar Aganovic e neatent pe respingere și produce una dintre cele mai mari ratări ale acestui sezon.

23:07 Bucurie dublă pentru fanii Stelei. Muniru iese de pe teren după o prestație jalnică, iar locul lui e luat de Mihai Pintilii, cel care revine în tricoul roș-albastru după 81 de zile de pauză. 


23:00 Cristi Popovici își scoate de pe teren cel mai bun om, pe Marius Matei, și mizează pe Vlad Bujor în ultimele 20 de minute. Muniru are o șansă bună, dar dă pe lângă minge din câțiva metri. Ghanezul se înscrie și el cu brio pe lista jucătorilor care au dezamăgit azi.


22:51 Lui Mitrea îi trece glonțul pe ureche. Fundașul se apără la o lovitură de cap a lui Căinari, gazdele cer penalty, dar reluările arată că mingea nu-l lovește în mână. E minutul 61 și, încet-încet, Steaua începe să pună lucrurile în ordine. În curând ar trebui să se vadă și diferența de pregătire fizică dintre cele două echipe.


22:42 52 de minute. Atât a rezistat pe teren Alexandru Tudorie într-un meci în care avea multe de demonstrat. Intră Dennis Man, un alt fotbalist care trebuie să arate ceva în această seară.

Dacă vă închipuiți că Gabi Enache, internațional român, a reușit o centrare bună din această poziție vă înșelați amarnic. Mingea s-a dus exact unde nu trebuia, în aut pentru adversari.


22:38 GOL STEAUA! Fază prelungită de atac a vicecampioanei, în minutul 47, soldată cu golul lui Aganovic. Enache intreă în careu, centrează pe jos, Bălan respinge neglijent, iar mijlocașul croat al Stelei trimite în poartă din apropiere, cu toată opoziția fundașilor adverși. 2-1 pentru Steaua, care își face (din nou) misiunea mai ușoară.


22:35 A început repriza a doua, fără schimbări în cele două echipe.


22:19 Pauză, după 45 de minute pe care steliștii le încheie protestând. Vicecampioana nu joacă mare lucru, dar Reghecampf poate invoca la final starea gazonului, stilul defensiv al adversarilor și alte motive cu care ne-a obișnuit.


22:12 Ovidiu Popescu e, de departe, cel mai bun jucător al Stelei. Mijlocașul dreapta, Enache, e invizibil pe lângă fotbalistul adus de la Timișoara, care e singurul remarcat al echipei lui Reghecampf. Tudorie nu face decât să demonstreze că nu e demn nici să-i ia fața lui Golubovic și face o preluare aproximativă într-o poziție foarte bună, iar Muniru scoate mingea din stadion. Gazdele își văd de treabă, încearcă să se apere și să dea lovitura pe contraatac.


22:03 Momentul acela când după meci trebuie să-i explici patronului ce caută Bogdan Mitrea și Dan Popescu în vestiarul echipei Steaua.

21:58 Golul primit o face pe Steaua să se năpustească în ofensivă. Mitrea bate bine o lovitură liberă, Ovidiu Popescu înscrie după o respingere greșită a lui Hânțescu, dar golul e anulat corect pentru un ofsaid la Achim. 


21:52 GOL FORESTA! Criticat de Becali, Mitrea greșește din nou. Fundașul Stelei sare pe sub o minge lungă trimisă din jumătatea Forestei, Matei preia elegant pe piept, are timp pentru șut și-l învinge frumos pe Niță. Stadionul din Suceava erupe pur și simplu, iar atmosfera devine electrizantă.


21:43 GOL STEAUA! Ovidiu Popescu insistă foarte bine în flancul drept, îi ia fața lui Semeghin, ajunge în poziție de finalizare și nu-l iartă pe Hânțăscu, pe care-l învinge cu o execuție puternică, din câțiva metri. E minutul 9 și meciul devine și mai interesant.


21:40 Asistăm la un început destul de curajos al echipei din Liga 2. Steaua e liniștită și așteaptă în propria jumătate, iar Niță tocmai a făcut o greșeală de începător. Atmosferă foarte frumoasă la Suceava.


21:32 A început meciul de la Suceava, unul special pentru moldoveni. Stadionul e plin, iar fanii sunt, surprinzător pe undeva, aproape de echipa locală!


21:00 Cristian Scutariu, înainte de Foresta – Steaua:


20:56 Avem li echipa de start a moldovenilor. Mai jos, despre cea mai bună veste primită de Reghecampf.


20:40 Schimbare de ultimă oră făcută de Reghecampf. Steaua joacă 4-3-3, iar Achim i-a fost preferat lui Dennis Man.


20:20 Reghecampf își asumă, se pare, alcătuirea unei echipe în care apar multe rezerve. Teoretic, antrenorul ar fi putut să apeleze la Moke, Tamaș, Jakolis, Momcilovic, Bourceanu, Popa, De Amorim, Boldrin și Golubovic, însă aceștia nu au făcut deplasarea în Bucovina.


19:30 Daniel Bălan, actual fotbalist al Forestei, are un trecut stelist. Fundașul a fost unul dintre cei care, pe finalul partidei cu englezii de la Middlesbrough din semifinalele Cupei UEFA 2006, a greșit la golul decisiv eliminării Stelei. „La vârsta mea nu credeam că mai am ocazia să mai joc împotriva Stelei. Am trăit în Ghencea clipe minunate, așa cum a fost titlul cucerit în 2001. Viața de fotbalist este însă plină de suișuri și coborâșuri, așa că a trebuie să îndur trei ani de chin în care m-am luptat cu accidentările și m-am încăpățânat să revin, după care am avut parte și de dezamăgirea de la Middlesbrough„, a spus Bălan pentru Monitorul de Suceava.


Peste 50.000 de euro investiție într-o nocturnă provizorie, mii de bilete vândute și un oraș care fierbe în așteptarea celei mai iubite echipe din România. Steaua București joacă pe stadionul „Areni”, în această seară de la 21:30, contra gazdelor de la Foresta Suceava, o partidă care poate veni să repare moralul unei vicecampioane cu rezultate neconvingătoare în ultima perioadă. Gazdele, cu fostul stelist Dorin Goian în funcția de președinte și cu stelistul declarat Cristi Popovici pe banca tehnică, cred că pot face surpriza în fața unei echipe care nu își va deplasa „greii” în Bucovina.

Meciul din Cupa României a stârnit un interes uriaș în rândul fanilor, care au luat cu asalt casele de bilete. În numai trei ore au fost epuizate cele 6000 de tichete puse în vânzare, în timp ce restul de 1000 de bilete vor fi împărțite între fanii oaspeților, oficialii Stelei și reprezentanți ai FRF-ului. Din păcate, arena nu poate fi folosită la capacitate maximă (12.500 de locuri), deoarece unele zone din stadion prezintă urme de degradare.

Antrenorul Forestei: „Sunt stelist, toată Moldova e”

Laurențiu Reghecampf a vorbit înainte partidei și crede că principalul adversar poate fi vremea. „Va fi un meci greu cu Foresta, ținând cont de condițiile terenului, pentru că am înțeles că plouă și nu este foarte bun. Va fi greu să pasăm dacă va ploua. Terenul va fi îmbibat de apă și după 15 minute va fi o mocirlă„, a spus antrenorul Stelei. 

Eu sunt stelist, țin cu Steaua și cu Craiova. În Moldova, Steaua are cel mai mare procentaj de suporteri. Lovin, Baciu, Andrei Cristea și Dorin Goian erau elevii mei atunci când au plecat în București, la Steaua. Noi avem ocazia să jucăm cu ei și să ne bucurăm de fotbal. E cea mai bună echipă din România, trebuie să recunoaștem asta, chiar dacă nu au câștigat campionatul anul trecut. Fiecare meci e diferit, dar e clar că nu suntem noi favoriți. Trebuie să jucăm curajos, nu știu ce spectacol ar fi dacă ne băgăm cu fundul în poartă„, a comentat partida și Cristi Popovici, antrenorul Forestei.

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
Se pregătește o lovitură fără precedent în Formula 1
Se pregătește o lovitură fără precedent în Formula 1
„Ne pare rău de fata aceea” Tatăl lui Mirel a izbucnit în plâns după ce și-a vizitat fiul în arest. Nu își mai poate privi copilul în ochi
„Ne pare rău de fata aceea” Tatăl lui Mirel a izbucnit în plâns după ce și-a vizitat fiul în arest.…
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă îi dă cineva!"
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă…
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul.
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de el, şi de fata aceea…
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe ultimul drum al tinerei
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe ultimul drum al tinerei
Legea care se aplică OBLIGATORIU în orice bloc din România. Asociațiile de PROPRIETARI nu o pot încălca
Legea care se aplică OBLIGATORIU în orice bloc din România. Asociațiile de PROPRIETARI nu o pot încălca
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Praful saharian ar putea afecta această piesă a mașinii
Praful saharian ar putea afecta această piesă a mașinii
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup