Leasă regretă că a "afumat" Cupa României: "Îmi asum greşeala de a expune un trofeu de o asemenea importanţă în cadrul unei petreceri!"

31 mai 2017 1678 afişări Comentează şi tu Cupa Romaniei
Leasă regretă că a "afumat" Cupa României: "Îmi asum greşeala de a expune un trofeu de o asemenea importanţă în cadrul unei petreceri!"

Managerul general al echipei FC Voluntari, Dan Leasă, a declarat, prin intermediul unui comunicat remis agenţiei MEDIAFAX, că regretă că a expus trofeul Cupei României în cadrul unei petreceri private.

"La fel ca orice echipă care performează câştigând un trofeu, noi am organizat un banchet la hotelul Miraj, locul de cantonament al echipei în ziua premergătoare finalei din Cupa României. Petrecerea s-a încheiat, iar echipa şi staff-ul s-au retras urmând să intre în programul normal pentru etapa de campionat.

Împreună cu rude şi prieteni apropiaţi am continuat petrecerea într-un spaţiu privat, la mine acasă. Pentru că trofeul nu putea rămâne în incinta unui hotel, am decis să iau Cupa cu mine urmând ca în ziua de luni să fie depusă la club într-un spaţiu special amenajat şi vizibil publicului larg.

Regret şi îmi asum greşeala de a expune un trofeu de o asemenea importanţă şi tradiţie în fotbalul românesc în cadrul unei petreceri private. Doresc ca această eroare să nu fie asociată cu numele FC Voluntari şi vreau să asigur în nume personal, ca persoană publică sau simplu cetăţean că voi respecta la fel ca până acum orice competiţie fotbalistică şi tot ceea ce înseamnă fenomen sportiv de masă, în general", a declarat Dan Leasă, prin intermediul unui comunicat de presă.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.