Supercupa Europei | Real – Atletico, meciul care a deschis noul sezon în fotbalul mare. Trupa lui Simeone e regina! Lopetegui a atins un record negativ, unul ce data de 70 de ani

Supercupa Europei | Real - Atletico, meciul care a deschis noul sezon în fotbalul mare. Trupa lui Simeone e regina! Lopetegui a atins un record negativ, unul ce data de 70 de ani
  • Publicat:
  • Actualizat:

Real – Atletico, 2-4 (Benzema 26, Ramos 63 – penalty / Costa 1, 79, Saul 99, Koke 104)

Real Madrid, câștigătoarea Ligii Campionilor, și Atletico, triumfătoarea din Europa League, se duelează la Talinn, capitala Estoniei, în primul meci mare al noului sezon european, Supercupa Europei. Încleștarea rivalelor din Madrid e transmisă de Telekom Sport 1 și e în format LIVE BLOG pe www.prosport.ro.

Real Madrid: Navas- Carvajal, Ramos, varane, Marcelo- Kroos, Casemiro, Isco- Bale, Benzema, Asensio. Antrenor: Julen Lopetegui

Atletico Madrid: Oblak- Juanfran, Savic, Godin, Lucas- Lemar, Rodri, Saul, Koke- Costa, Griezmann. Antrenor: Diego Simeone


Minutul 120 –  Supercupa Europei e câștigată de Atletico. E a treia din istoria clubului.  În plus, Lopetegui a doborât un record negativ. E primul antrenor de pe banca Realului care la debut primește patru goluri. Nu s-a mai întâmplat așa ceva din 1948, de când Michael Keeping era la echipă și a întâlnit în primul său meci pe Celta Vigo. Așa s-a scris povestea celui mai așteptat meci al verii.

Minutul 106 – A început și repriza secundă, una fără istoric. Costa a fost înlocuit de Gimenez, iar Ramos a primit cartonașul galben. Tabela nu a mai fost modificată.


Minutul 104 – GOOOL ATLETICO – Apărarea lui Real a greșit din nou și rivalii nu au dat greș. Koke a punctat de data aceasta și Simeone jubilează în tribune. Trofeul e deja așezat în vitrina clubului.


Minutul 99 – GOOOL ATLETICO – Varane a gafat, Thomas a centrar ideal și Saul l-a învins cu un șut superb pe Navas.


Prima repriză de prelungiri a luat startul. 


Minutul 90+3 Egalitate pe tabelă. Încep prelungirile.


Minutul 89: Schimbare și la Atletico: iese Lemar, intră Thomas Partey.


Minutul 83 – Schimbare la Real: Vazques intră în locul lui Isco.


Minutul 79 GOOL ATLETICODiego Costa a realizat dubla. Marcelo a gafat, cei de la Atletico au recuperat mingea, Correa a pasat în careu și de la 6 metri, starul trupei lui Simeone nu avea cum să rateze.

 

 

 


Minutul 63 GOOOL REAL – Kroos a executat un corner, iar Juanfran a comis henț în careu. Arbitrul a arătat punctul de la 11 metri, Costa a protestat și a primit cartonaș galben, iar Sergio Ramos a înscris elegant și a majorat scorul.


Minutul 57 –  Balonul de Aur, Luka Modric, a intrat pe teren în locul lui Asensio. Ateltico mută și ea: Correa a intrat în locul lui Griezmann.


Minutul 46 – S-a reluat partida de la Talinn.


Minutul 45+2 – Se încheie prima repriză a Supercupei Europei. Pentru prima dată în istorie, lotul lui Atletico e mai scump ca al lui Real: 858 de milioane de euro, față de 767, cu mențiunea că echipa „galacticilor” a scăzut mult ca valoare de piață după plecarea lui Cristiano Ronaldo.


Minutul 26 – GOOOL REAL Trupa lui Lopetegui nu s-a lăsat doborâtă și a reușit egalarea. Benzema a fost autorul, atacantul francez reluând cu capul o centrare excelentă a lui Bale. Oblak nu a avut nicio șansă.

Minutul 17 – Asensio a fost foarte aproape de a înscrie cu o lovitură de finețe, dar devierea sa, cu câlcâiul, a fost interceptată de Oblak, portarul lui Atletico având un reflex de zile mari.


Minutul 10 – Au trecut rapid zece minute de joc, iar Real Madrid a obținut primul corner. Galacticii sunt în atac, dar defensiva lui Simeone e impenetrabilă. Antrenorul lui Atletico, suspendat, trăiește intens meciul, deși se află în înaltul tribunei. Secundul său ia notițe fără oprire.


Minutul 1 – GOOOL Atletico Partida de la Talinn abia a început, iar Diego Costa a marcat senzațional: a tras puternic, din unghi, la colțul scurt, după ce l-a depășit lejer pe Sergio Ramos. Wow, ce start de meci!!!


UPDATE: Echipele de start ale Supercupei Europei:

Real Madrid: Navas- Carvajal, Ramos, varane, Marcelo- Kroos, Casemiro, Isco- Bale, Benzema, Asensio. Antrenor: Julen Lopetegui

Atletico Madrid: Oblak- Juanfran, Savic, Godin, Lucas- Lemar, Rodri, Saul, Koke- Costa, Griezmann. Antrenor: Diego Simeone


Real Madrid, câștigătoarea Ligii Campionilor, și Atletico, triumfătoarea din Europa League, se vor întâlni la Talinn, capitala Estoniei, de la ora 22:00, în primul meci mare al noului sezon european, Supercupa Europei. Încleștarea rivalelor din Madrid va fi transmisă de Telekom Sport 1 și va putea fi urmărit în format LIVE BLOG pe www.prosport.ro.

Echipele probabile:

  • Real Madrid: K. Navas – Carvajal, Varane, S. Ramos, Marcelo – Casemiro, Kroos – Isco – Bale, Benzema, Asensio
  • Atletico Madrid: Oblak – Juanfran, Gimenez, Godin, Filipe – Rodrigo, Saul – Lemar, Griezmann, Koke – Diego Costa
  • Arbitru: Szymon Marciniak (Polonia); Asistenți: Pawel Sokolnicki și Tomasz Listkiewicz (ambii Polonia); Arbitru de rezervă: Ovidiu Hațegan (România).

Le Coq Arena va fi gazda unui eveniment în premieră. Pentru prima dată în istoria competiției, două echipe din același oraș se vor înfrunta pentru marele trofeu, iar meciul e foarte așteptat, mai ales de către spanioli, care vor să vadă debutul lui Lopetegui și cum va contracara Simeone tactica fostului selecționer al Naționalei Spaniei.

Supercupa Europei 2018. Real, față în față cu istoria

După ce a câștigat de trei ori la rând Liga Campionilor, echipa de pe Santiago Bernabeu e la 90 de minute distanță de o nouă performanță aproape imposibil de egalat. În cazul în care învinge marea rivală din oraș, Real va ajunge la trei Supercupe ale Europei câștigate la rând, record absolut în istoria competiției. Înaintea debutului pe banca tehnică a galacticilor, Lopetegui, care nu se va baza pe Thibaut Courtois, neînscris pe lista UEFA, a avut un discurs echilibrat: „Desigur, vrem să câștigăm și trebuie să fim pregătiți să o facem. Ne-am antrenat pentru asta și vom face tot ce vom putea împotriva unei echipe grozave, care ne va întinde la maximum. Atletico e o echipă mare, cu jucători foarte buni, și cu un antrenor care i-a dus în direcția potrivită. Va fi un joc greu din punct de vedere fizic și tactic. Este o finală și aceste două echipe vor aduce cu ele tot ce au mai bun. Suntem concentrați pe ceea ce avem de făcut pentru a învinge Atletico”, a spus spaniolul, la conferința de presă de dinaintea meciului.

Supercupa Europei 2018. Simeone vrea pasiune

Dacă Real nu se va baza pe cel mai important transfer al verii, Diego Simeone are la dispoziție toate vedetele și îi va oferi debutul lui Thomas Lemar, campion mondial cu Franța în Rusia. Evident, „Cholo” vrea ca elevii săi să nu se abată de la drumul care le-a adus succesul: „Trebuie să fim mai buni decât sezonul trecut. Așteptările sunt mari și știm ce se vrea de la noi. Real va juca într-un stil diferit, ne vor presa și vor vrea să controleze jumătatea noastră, Lopetegui a avut această filosofie și la naționala Spaniei. Cele mai importante sunt emoțiile și dorința de a câștiga. Asta e ce avem noi”, a punctat argentinianul, cu o zi înaintea partidei.

Supercupa Europei 2018. Ce s-a întâmplat în presezon

Pregătirile pentru noul sezon au însemnat meciuri tari, adevărate derby-uri, pentru ambele echipe. Real a pierdut primul test, 1-2 cu Manchester United, dar apoi nu a mai avut probleme în partidele cu Juventus, AS Roma și AC Milan, trei dintre granzii Italiei. De partea cealaltă, Simeone a avut la dispoziție mai multe partide amicale pentru a-și vedea jucătorii la lucru, iar cele mai importante au fost cele cu Arsenal, PSG și Internazionale Milano.

Rezultatele lui Real Madrid în pregătiri:

  • 31/07: Manchester United 2-1 Real Madrid
  • 04/08: Real Madrid 3-1 Juventus
  • 07/08: Real Madrid 2-1 Roma
  • 11/08: Real Madrid 3-1 AC Milan

Cum s-a descurcat Atletico:

  • 26/07: Atlético 1-1, 3-1pens Arsenal (Singapore)
  • 30/07: Paris 3-2 Atlético (Singapore)
  • 05/08: Stuttgart 1-1 Atlético (Stuttgart, Germany)
  • 08/08: Cagliari 0-1 Atlético (Cagliari, Italy)
  • 11/08: Atlético 0-1 Inter (Madrid, Spain)
     
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Casa Regală a făcut anunțul. În ce stare se află Kate Middleton, de fapt
Casa Regală a făcut anunțul. În ce stare se află Kate Middleton, de fapt
Chetă pentru un violator: cine a plătit, de fapt, milionul de euro care l-a scos pe Dani Alves din închisoare
Chetă pentru un violator: cine a plătit, de fapt, milionul de euro care l-a scos pe Dani Alves din închisoare
Andreea nu este singura victimă a lui Mirel! Ce i-a făcut fostei iubite într-o criză de gelozie?!
Andreea nu este singura victimă a lui Mirel! Ce i-a făcut fostei iubite într-o criză de gelozie?!
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă îi dă cineva!"
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă…
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Mărturia Alinei, mama fetiţelor de 2 şi 4 ani otrăvite de tată, în Spania. Stă zi şi noapte la mormântul lor.
Mărturia Alinei, mama fetiţelor de 2 şi 4 ani otrăvite de tată, în Spania. Stă zi şi noapte la mormântul…
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Cea mai frumoasă femeie din România i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
Cea mai frumoasă femeie din România i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
Putin CUTREMURĂ Europa! Ce țări poate ATACA Rusia: E legitim
Putin CUTREMURĂ Europa! Ce țări poate ATACA Rusia: E legitim
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro ANALIZĂ
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro ANALIZĂ
Atleta Viorica Viscopoleanu şi gimnastul Dan Grecu au primit Colanul de Aur la 110 ani de la înfiinţarea COSR
Atleta Viorica Viscopoleanu şi gimnastul Dan Grecu au primit Colanul de Aur la 110 ani de la înfiinţarea COSR
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
A crezut că salvează un pui de arici, dar mare i-a fost surpriza când a ajuns la veterinar. Ce creatură îngrijise, de fapt
A crezut că salvează un pui de arici, dar mare i-a fost surpriza când a ajuns la veterinar. Ce creatură…