Transferul lui Thereau, exact ce nu-i trebuia lui Ianis Hagi. Şefii Fiorentinei, aproape să-i decidă viitorul: ce vor face "pentru a proteja creşterea fiului lui Gheorghe Hagi"

6 sep 2017 7163 afişări Comentează şi tu Stranieri
Transferul lui Thereau, exact ce nu-i trebuia lui Ianis Hagi. Şefii Fiorentinei, aproape să-i decidă viitorul: ce vor face "pentru a proteja creşterea fiului lui Gheorghe Hagi"

Venirea lui Cyrill Thereau (34 de ani) la Fiorentina ar putea atrage după sine împrumutul lui Ianis Hagi la o echipă mai mică, în ciuda faptului că tânărul mijlocaş ofensiv român a impresionat în perioada de pregătire din această iarnă.

După ce sezonul trecut a primit foarte puţine şanse, despre Ianis Hagi s-a crezut că se va număra printre tinerii fotbalişti care vor fi promovaţi în această stagiune, dar planurile lui Stefano Pioli s-au schimbat odată cu transferul lui Cyrill Thereau. Fostul stelist va ocupa unul dintre posturile din linia ofensivă a toscanilor, iar viitorul lui Ianis pe Artemio Franchi a devenit, din nou, incert.

Jurnaliştii de la fiorentina.it au tratat situaţia lui Ianis şi, cu părere de rău, anunţă că şefii viola iau în calcul din ce în ce mai serios să-l împrumute pe fiul "Regelui" la o echipă mai mică din Serie A, unde ar putea prinde mai multe minute şi ar aduna experienţă în unul dintre cele mai puternice campionate ale Europei: "Odată cu sosirea lui Thereau s-au redus şansele ca tânărul fotbalist român să prindă echipa mare. Îmi pare rău pentru acest băiat, pentru că este foarte aproape, dar mereu cu puţine speranţe de a se consacra în Serie A.

Poate că pentru a proteja creşterea fiului lui Gheorghe Hagi, şefii Fiorentinei se vor gândi să-l împrumute la o echipă mai mică"
, notează Marco Zanini, jurnalist la fiorentina.it.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.