Ştefan Radu spune din nou "NU" naţionalei! Reacţia care nu lasă loc de interpretări: "Nu rezist pe două fronturi! Am aproape 30 de ani, mă păstrez pentru echipa de club!"

10 feb 2016 7068 afişări Comentează şi tu Stranieri
Ştefan Radu spune din nou "NU" naţionalei! Reacţia care nu lasă loc de interpretări: "Nu rezist pe două fronturi! Am aproape 30 de ani, mă păstrez pentru echipa de club!"

Problema revenirii lui Ştefan Radu la naţională, înainte de Euro 2016, este un capitol închis. O spune chiar fundaşul lui Lazio, care într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor a declarat că răspunsul oferit preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu, este unul negativ.

Retras în 2013, fără să ofere un motiv clar, Ştefan Radu (29 de ani) spune că acum se află la vârsta la care preferă să se concentreze pe ceea ce are de făcut la echipa de club, Lazio Roma. "Nu rezist pe două fronturi şi prefer să mă păstrez pentru echipa de club", spune fostul fundaş al lui Dinamo.

"Mi-e greu să spun, dar răspunsul e nu! Eram decis încă de cînd m-au contactat preşedintele Burleanu şi unul dintre adjuncţii săi, nu-mi amintesc numele său. Am zis că mă mai gîndesc, dar în sinea mea eram decis. (n.r. Răzvan Burleanu) A venit în Italia, nu special pentru mine, a vorbit şi cu Lobonţ, cred că şi cu Tătăruşanu. A încercat să mă convingă, dar n-a reuşit. [...] Mă apropii de 30 de ani şi nu mai sînt june, aşa că prefer să mă păstrez pentru echipa de club. Nu mai pot să mă împart pentru că nu rezist pe două fronturi. Nu uitaţi că Serie A e o competiţie extrem de solicitantă. Te stoarce ca pe o lămîie, te epuizează!", a declarat Ştefan Radu pentru Gazeta Sporturilor.

14 selecţii are Ştefan Radu în naţionala României, pentru care a debutat în 2006, când încă evolua în Liga 1, la Dinamo Bucureşti

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.