Mircea Rednic îl atacă pe Adi Mutu: "Dacă stau până-mi aduce el jucători...". "Puriul" le-a răspuns celor care-l acuză că e antrenor-impresar: "Mi se pare normal să se întâmple aşa!"

10 sep 2017 3698 afişări Comentează şi tu Stranieri
Mircea Rednic îl atacă pe Adi Mutu: "Dacă stau până-mi aduce el jucători...". "Puriul" le-a răspuns celor care-l acuză că e antrenor-impresar: "Mi se pare normal să se întâmple aşa!"

Acuzat de multe voci din fotbalul românesc că-şi depăşeşte atribuţiile de antrenor şi se implică prea mult în transferuri, Mircea Rednic şi-a explicat filosofia, apoi l-a atacat pe Adi Mutu.

Despre antrenorul lui Royal Mouscron s-a spus de mai multe ori că e un antrenor atipic, care se implică prea mult în transferurile echipelor la care lucrează şi nu puţini au fost cei care au susţinut că "Puriul" face pe impresarul pentru a scoate bani din comisioane. Duminică, tehnicianul a ţinut să răspundă şi să explice de ce alege să controleze tot ce înseamnă transferuri la echipele pe care le pregăteşte: "Mă deranjază asta cu impresarul, din moment ce patronul îmi dă credit, cum a fost aici. Eu mereu m-am implicat, pentru că eu răspund de rezultate, mi se pare normal să se întâmple aşa. Din moment ce mi se dă un buget şi mă încadrez în el, e normal să mă implic. Eu n-am avut şansă, ca alţii, să mi se aducă jucători pe milioane, să iau 10-12 jucători", a spus Rednic, pentru Digi Sport.

Pentru a-şi argumenta modul de lucru, Rednic a oferit exemplul de la Dinamo, unde transferurile au venit foarte târziu, atât în mandatul lui Ioan Andone, cât şi în cel al lui Cosmin Contra, şi l-a atacat pe Adi Mutu: "La mine toţi cei care au venit au fost liberi de contract sau au venit sub formă de împrumut. Şi aici, şi la Dinamo, şi pe unde am mai fost eu. Când aud pe unii, că trebuie să-mi aducă Mutu jucători, că să-mi aducă Copos...păi dacă stau până-mi aduce Mutu jucători, păţesc ce a păţit Andone. Nimeni nu trebuie să-mi reproşeze asta. Dau un milion de euro la unul care spune că am luat un jucător şi am primit eu comision", a mai spus "Puriul".

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.