Mircea Lucescu, atacat foarte dur în Turcia după ce a ratat calificarea la CM 2018. Reacţia unui oficial de la FRF

10 oct 2017 5599 afişări Comentează şi tu Stranieri
Mircea Lucescu, atacat foarte dur în Turcia după ce a ratat calificarea la CM 2018. Reacţia unui oficial de la FRF

Andrei Vochin îl apără pe Mircea Lucescu după ce Ahmet Cakar, un fost arbitru turc, l-a criticat dur. Naţionala Turciei a ratat calificarea la Cupa Mondială din 2018 şi se vorbeşte intens despre demiterea antrenorului român.

Consilierul lui Răzvan Burleanu spune că a încercat să-l aducă pe Mircea Lucescu la naţională, dar acesta s-a temut că va fi contestat în cazul unor rezultate sub aşteptări. Acum, este criticat în Turcia după ce a ratat calificarea la Cupa Mondială din 2018. Ahmet Cakar, un fost arbitru, a dat cea mai vehementă declaraţie: ”După ce am ascultat explicaţiile lui Lucescu, două posibilităţi îmi vin în minte. Fie e un mare escroc, fie este slab pregătit”.

Vochin este însă de părere că Mircea Lucescu nu merită un asemenea tratament din partea turcilor, mai ales că a făcut performanţe cu Galatasaray şi Beşiktaş:

"Noi n-am putut să-l aducem pe Mircea Lucescu. Financiar, n-am putut, dar nici domnul Lucescu nu-şi dorea să revină. Iar declaraţia dânsului este cât se poate de elocventă: <<Decât să mă înjure românii mei, mai bine să mă înjure străinii!>>. Iată un străin care îl înjură. Dar cum îl injură? Păi, spune că Lucescu nu ştie nimic, după ce Lucescu a câştigat tot ce se putea în Turcia şi în Europa.

Când judeci un antrenor, nu poate conta numai ultimul rezultat. Nu poţi să ştergi cu buretele o carieră de 40 de ani din cauza unui dobitoc, altfel nu pot să-l numesc pe acest arbitru care spune aşa ceva despre Mircea Lucescu" ,
a declarat Andrei Vochin la Telekom Sport.
 

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.