LIVE BLOG | Real Madrid este noua campioană a Europei! Ronaldo a înscris penalty-ul decisiv după 120 de minute slabe și Real câștigă cu 6-4 la lovituri de departajare cu Atletico

LIVE BLOG | Real Madrid este noua campioană a Europei! Ronaldo a înscris penalty-ul decisiv după 120 de minute slabe și Real câștigă cu 6-4 la lovituri de departajare cu Atletico
  • Publicat:
  • Actualizat:
  • Real Madrid este noua regină a Europei! Echipa lui Zidane a câștigat al 11-lea trofeu al Ligii Campionilor din istorie, după o nouă finală dramatică cu Atletico Madrid, 1-1 și 5-3 după penalty-uri.


Real Madrid – Atletico Madrid 1-1, 5-3 după penalty-uri (Sergio Ramos 15 / Carrasco 80)

  • Real Madrid: Keylor Navas – Carvajal (52 Danilo), Pepe, Sergio Ramos, Marcelo – Kroos (72 Isco), Casemiro, Modric – Ronaldo, Benzema (77 Vazquez), Bale
  • Atletico Madrid: Oblak – Juanfran, Savic, Godin, Filipe Luis (109 Lucas Fernandez) – Koke, Gabi, Augusto Fernandez (46 Carrasco), Saul – Torres, Griezmann

00:68 Ne despărțim, nu înainte de a vă oferi imaginea serii: Sergio Ramos ridicând deasupra capului, a doua oară în trei ani, marele trofeu al Ligii!


00:52 Real Madrid va juca, în sezonul viitor, în cinci competiții: campionat, Cupa Spaniei, Supercupa Europei, Liga Campionilor și Campionatul Mondial al Cluburilor.


00:50 1956, 1957, 1958, 1959, 1960, 1966, 1998, 2000, 2002, 2014 și 2016. Acestea sunt cele 11 ediții ale Cupei Campionilor câștigate de Real Madrid, cea mai galonată echipă din istoria fotbalului.


00:41 Zinedine Zidane devine primul francez care câștigă Liga Campionilor atât ca jucător, cât și ca antrenor.


Gooool Ronaldo Cristian, Real Madrid câștigă pentru a 11-a oară Liga Campionilor! Ronaldo înscrie cea de-a cincea lovitură de departajare și Real câștigă la penalty-uri cu 5-3. Scorul final, cu tot cu golurile marcate în primele 120 de minute, este 6-4!

Real – Atletico 4-3, ratează Juanfran! Dacă înscrie Ronaldo s-a terminat!

Real – Atletico 4-3, Ramos!

Real – Atletico 3-3, Saul!

Real – Atletico 3-2, Bale!

Real – Atletico 2-2, Gabi!

Real – Atletico 2-1, Marcelo!

Real – Atletico 1-1, Griezmann!

Real – Atletico 1-0, marchează Vazquez!


00:30 Ne apropiem de deznodământul unei finale care n-a mai semănat deloc cu cea de acum doi ani.


00:25 S-au terminat și prelungirile prelungirilor. Penaly-uri de departajare. După 120 de minute de joc în finala Ligii Campionilor ediția 2016, Real Madrid – Atletico Madrid 1-1. Totul se va decide la 11 metri.


00:23 Cu o ultimă zvâcnire, Real atacă, ratează în serie și obține încă un corner. Poate ultimul.


00:20 Real șarjează, Griezmann scapă pe contraatac, dar faza se stinge într-o nouă accidentare. Carrasco e trântit la pământ.


00:19 E minutul 117. Atletico pasează în reluare. Nici cei de la Real nu mai pot, se pierd în acțiuni în zone neutre.


00:17 Koke nu mai poate. Este înlocuit. Intră Partey. E minutul 115.


00:16 Meciul e iar întrerupt. Are crampe musculare Koke.


00:14 Oboseala începe să-i învingă pe jucători. Cristiano Ronaldo continuă să sară excepțional la minge, dar chiar și el începe să piardă din ritm. E minutul 113.


00:13 Mult circ pe teren. Gabi e lovit cu vârful ghetei în gambă de Pepe. Amândoi se aruncă pe jos. Pepe nu scapă, însă, de cartonașul galben.


00:10 Crampe pentru Filipe Luis. Meciul e oprit de ceva vreme. Simeone a vrut să-l schime pe Saul, dar s-a răzgândit și l-a băgat în teren pe Lucas Hernandez. E minutul 109.


00:06 Se reia meciul cu a doua repriză de prelungiri. Real Madrid – Atletico Madrid 1-1 după 105 minute. Pare că ne îndreptăm spre penalty-uri. Ar fi un deznodământ cu care Atletico arată mulțumită.


00:03 Altetico e mult mai calmă, pare chiar uneori că e mulțumită cu egalul și pasează îndelung. Real încearcă să verticalizeze când pune stăpânire pe balon. Problema „albilor” rămâne Carrasco, jucătorul de 22 de ani care a marcat în această finală al doilea său gol în Liga Campionilor.


00.00 Minutul 101, Real nu mai are schimbări încă din minutul 75 și fotbaliștii săi încep să acuze tot mai des crampe musculare. Mai întâi Cristiano Ronaldo, acum Bale.

23:54 Dacă Griezmann este o mare deziluzie în această finală, în schimb tânărul belgian Carrasco e dezlănțuit. De când a intrat pe teren este cel mai bun jucător. Fiecare moment când are balonul la picior e prilej de panică printre apărătorii Realului.


23:51 Uriașă ocazie ratată de Cristiano Ronaldo la un corner. Lovitura sa de cap, din centrul careului, ajunge doar în brațele lui Oblak.


23:50 S-a reluat partida. Suntem în prelungiri, se joacă pe contre. Carrasco îi forțează pe adversari să comită un nou fault de galben. De data aceasta, Danilor e cel care încasează.


23:47 Fericire.


23:43 Gata! Prelungiri. Real – Atletico 1-1 după timpul regulamentar de joc în finala Ligii Campionilor, exact la fel ca acum doi ani.


23:42 Sunt prelungiri, Carrasco scapă pe contraatac flancat de doi coechipieri, dar nu dă drumul balonului și e faultat din spate de Sergio Ramos. Jucătorii de la Atletico protestează când văd că arbitrul scoate doar cartonașul galben. Până la urmă, pe lângă Sergio Ramos, se alege cu galben și Godin, pentru că a fost prea vehement.


23:36 Real atacă, atacă, atacă. Încearcă să tranșeze meciul în 90 de minute și e cât pe ce s-o facă. Atletico are însă noroc. Statistica arată însă că Atletico a avut 58% posesia balonului.


23:35 Anul trecut, pe vremea aceasta, Zinedine Zidane se străduia să facă treabă la Real Madrid B, deși existau plângeri că profesează fără să aibă actele și calificarea necesare. Acum stă pe bancă în finala Ligii Campionilor. Și-a terminat schimbările fără ca jucătorii trimiși în teren să modifice esențial evoluția jocului. Oponentul său, Diego Simeone, a făcut o singură schimbare: la pauză, când l-a introdus pe Carrasco, autorul golului egalizator.


23:28 Gol Atletico Madrid, Carrasco egalează! Real – Atletico 1-1 în minutul 80! Juanfran centrează de pe dreapta, Carrasco egalează din careul mic.


23:26 Real și-a terminat schimbările cu un sfert de oră înaintea finalului. A ieșit Benzema, a intrat Vazquez. Din acest moment, dacă Atletico egalează, urmează 45 de minute în care „albii” nu mai pot opera nicio modificare.


23:23 Statistică UEFA în minutul 74: jucătorii de la Real au alergat aproape 82 de kilometri, cei de la Atletico – aproape 89.


23:21 Real, încă o schimbare. Iese Kroos, intră Isco. 


23:20 Benzema, ratare uriașă. Sau intervenție fantastică a portarului Oblak, de la Atletico. Depinde cum privim lucrurile. Cert e că nu s-a marcat. E minutul 72.


23:18 O glumă care a invadat Internetul în ultimele minute: Zizou vegheat, discret, de un om de ordine care seamănă cu Rafa Benitez.

— 888sport (@888sport) May 28, 2016 dir=”ltr” lang=”en”>  


23:12 Simeone ne-a obișnuit cu o defensivă de fier, dar acum e rândul Realului să se aperez. Zidane a sunat retragerea, iar fotbaliștii săi așteaptă cuminți atacurile poziționale conduse de Koke și Saul Niguez. Realul rămâne periculoasă pe contraatac, prin viteziștii Ronaldo și Bale.


23:10 Atletico a reapărut în joc în repriza secundă. A ratat deja, pe lângă penalty, alte câteva ocazii foarte mari. Trupa lui Simeone chiar pare în stare, acum, să egaleze. E minutul 63.


23:07 Griezmann este primul fotbalist din istorie care rateaz un penalty în finala Ligii Campionilor fără să fie implicat portarul. Precedentele 10 lovituri de la 11 metri ratate fuseseră apărate de portari.

— MisterChip (English) (@MisterChiping) May 28, 2016 dir=”ltr” lang=”en”>  


23:02 Ce mai e de făcut când echipa ta ratează penalty în finala Ligii Campionilor, la 0-1? 🙂


23:00 Iese fundașul dreapta al Realului, Carvajal, și intră Danilo. E minutul 52 și fiecare echipă a făcut câte o schimbare.


22:56 Penalty pentru Atletico! E minutul 46, Pepe îl faultează pe Torres și, de data aceasta, arbitrul arată punctul cu var. Execută Griezmann, care șutează în bara transversală! Rămâne 1-0, dar și meciul pare altul.


22:54 Ies echipele de la vestiare. Simeone face prima mutare. Îl scoate pe Augusto Fernandez și-l introduce în loc pe Carrasco, un belgian de 22 de ani care poartă un nume de rezonanță plăcută pentru steliști. 


22:36 Pauză pe „San Siro”. Real Madrid – Atletico Madrid 1-0 la pauza finalei Ligii Campionilor. Real a deschis scorul din ofsaid și a fost iertată de un penalty la hențul clar comis în careu de Sergio Ramos. Cu toate acestea, echipa lui Zinedine Zidane a dominat partida, a avut mult mai multe ocazii. Pare o diferență evidentă de calitate între jucătorii celor două formații. 


22:24 Apar tot mai multe capturi cu momentul golului înscris de Sergio Ramos. A fost ofsaid. Presa spaniolă (sport.es) reclamă același lucru.


22:21 Henț clar în careul Realului comis de Sergio Ramos în duelul cu Griezmann. Fundașul Realului ridică mâinile și blochează balonul, pe care-l trimite în afara terenului, apoi se aruncă artistic la pământ, pretinzând că a fost lovit în burtă. Arbitrul indică doar corner, deși penalty-ul a fost evident.


22:18 E minutul 27 și Atletico Madrid nu se regăsește, ca să folosim expresia favorită a lui Cornel Dinu. „Roș-albii” n-au avut nicio ocazie până acum și par incapabili să ridice probleme chiar și după ce Real a deschis scorul.


22:14 În timp ce Anglia continuă să strângă vedetele lumii, Spania păstrează cumva supremația în fotbal. Din sezonul viitor, în Premier League vor activa cei mai importanți antrenori ai momentului: Guardiola, Conte, Mourinho, Klopp. Cu toate acestea, finala Ligii Campionilor se joacă, deocamdată, între două formații din Spania – altele decât campioana țării.


22:11 Sergio Ramos este primul fundaș din istorie care înscrie de două ori în finala Ligii Campionilor. Prima reușită a fost în 2014, tot cu Atletico Madrid, când Ramos a egalat în cel de-al patrulea minut de prelungiri, când toată lumea credea că formația lui Simeone va câștiga cu 1-0. După prelungiri, Real a câștigat cu 4-1.


22:06 Gol Sergio Ramos, 1-0 pentru Real Madrid în minutul 15 la o lovitură liberă executată de pe partea stângă de Kroos și prelungită cu capul de Bale! 


22:01 Minutul 10: primul cartonaș galben. Carvajal, de la Real, pentru fault la Griezmann.


21:59 Primele 9 minute. Real presează, Atletico se apără, flancul drept al apărării „roș-albilor” pare mai fragil.


21:57 Real Madrid a ratat prima mare ocazie prin Casemiro, la o lovitură liberă, în minutul 5.


21:56 Real Madrid, Goliatul sportului mondial, cel mai valoros club al lumii, evaluat la 2,5 miliarde de euro în 2015 și cu 10 Cupe ale Campionilor în vitrină, e cotată favorită cu Atletico Madrid, valoare de piață 560 milioane de euro, cu doar două finale ale Cupei Campionilor, ambele pierdute.


21:45 Mesajul suporterilor de la Atletico Madrid pentru echipa lui Simeone.


21:38 Mai sunt câteva minute până la startul finalei madrilene a Europei și în peisaj apar „prietenii” catalani. Messi: „Pentru suporterii Barcelonei ar fi o plăcere ca Atletico să câștige Liga Campionilor!”.


21:13 Arbitrul meciului va fi britanicul Mark Clattenburg. Și aici, avantaj Real. Clattenburg a mai arbitrat o singură finală europeană, Supercupa Europei din 2014, când Real învingea Sevilla cu 2-0.


21:00 45 de minute ne despart de începutul meciului. Mii de fani au intrat deja pe San Siro, alte multe milioane sunt lipiți de televizoare. Statistica înfiorătoare pentru Real: echipa lui Zidane a câștigat un singur derby al Madridului din ultimele 10.


20:45 Avem echipele de start alese de Zidane și Simeone. Nici măcar o surpriză!


20:20 Diego „Che” Simeone! Fanii lui Atletico se bazează, în principal pe Diego Simeone, omul care a transformat-o pe Atleti într-o forță a Europei. Nu au întârziat să apară comparațiile cu Che Guevara, alt argentinian recunoscut de istorie pentru determinarea și forța de luptă de care a dat dovadă.


20:10 Mii de fani ai lui Real Madrid s-au strâns în jurul Santiago Bernabeu pentru a urmări confruntarea cu marea rivală din oraș. Acesta este ecranul gigantic pe care se va putea vedea meciul.


19:55 E momentul în care statisticienii au de lucru și caută cele mai interesante detalii despre marea finală. Unul dintre acestea e reprezentat de faptul că Ronaldo a marcat în acest sezon de Ligă (16 goluri) la fel de mult pe cât a făcut-o întreaga echipă a lui Atletico.


19:45 Două ore ne despart de cel mai important meci al sezonului, marea finală a Ligii Campionilor! Atmosfera din Milano a fost incredibilă pe tot parcursul zilei, pentru că fanii lui Atletico și cei ai lui Real știu să facă atmosferă înaintea unui asemenea meci. Pe San Siro se vor afla multe nume mari ale fotbalului mondial, iar printre ele se va afla și selecționerul Anghel Iordănescu, cel care a plecat deja din cantonamentul naționalei pentru a urmări pe viu duelul tactic dintre Simeone și Zidane.


Este reeditarea finalei din 2014, când Realul a cucerit pentru a zecea oară în istorie Liga Campionilor, după 120 de minute dramatice, în care Atletico a fost la câteva secunde de victorie. Atletico a condus aproape o oră, după golul marcat de Godin în minutul 36, însă Sergio Ramos a trimis meciul în prelungiri cu o reușită venită în ultimele secunde (90+3). În prelungiri, jucătorii lui Simeone s-au prăbușit, iar Realul a marcat de trei ori prin Bale, Marcelo și Ronaldo.


Atletico visează acum la revanșă, după un traseu spectaculos în fazele eliminatorii. Echipa lui Simeone a răpus în drumul spre finala de la Milano „greii” Barcelona și Bayern Munchen, după două duble în care tehnicianul argentinian și-a arătat măiestria în fața a două dintre principalele favorite la câștigarea trofeului. Un trofeu care lipsește din vitrina lui Atletico, deși clubul madrilen a mai disputat două finale (pe lângă cea cu Real, a mai pierdut ultimul act și în 1974, în fața lui Bayern).

De cealaltă parte, Realul este de departe cea mai titrată echipă din istoria competiției, cu 10 finale câștigate și alte trei pierdute. Galacticii își pot mări în această seară avansul față de următoarea echipă din acest clasament, AC Milan (7 trofee și 4 finale pierdute).

Real Madrid – Atletico Madrid, echipele probabile

 

  • Real Madrid: Navas – Carvajal, Pepe, Ramos, Marcelo – Casemiro, Kroos, ModriÇ – Bale, Benzema, Ronaldo
  • Atletico Madrid: Oblak – Juanfran, Godín, Giménez, Filipe Luís – Saul, Gabi, A. Fernández, Koke – Griezmann, Torres


Finala care a împărțit Madridul. Echipele de start, prezentate într-un mod inedit pe prima pagină a cotidianului Marca

Atletico, o singură înfrângere în 10 meciuri în fața Realului după finala din 2014!

În ceea ce privește întâlnirile directe, trupa lui Simeone pare să aibă ascendentul moral, în ciuda finalei pierdută în urmă cu doi ani. De la acel meci până în prezent, Atletico Madrid a pierdut o singură confruntare cu Real, în sferturile ediției trecute din Liga Campionilor, scor 0-1, când galacticii s-au și calificat în semifinale.

Zece meciuri s-au jucat între cele două rivale din mai 2014 până în prezent, iar Atletico a câștigat 5 dintre aceste partide, inclusiv un 4-0 umilitor aplicat pe Vicente Calderon, în sezonul 2014-2015. Alte patru partide s-au încheiat la egalitate.

Real – Atletico, ultimele 10 întâlniri directe

  • 20.08.2014 Real Madrid – Atletico Madrid 1-1 – Supercupa Spaniei
  • 22.08.2014 Atletico Madrid – Real Madrid 1-0 – Supercupa Spaniei
  • 13.09.2014 Real Madrid – Atletico Madrid 1-2 – campionat
  • 07.01.2015 Atletico Madrid – Real Madrid 2-0 – Cupa Spaniei
  • 15.01.2015 Real Madrid – Atletico Madrid 2-2 – Cupa Spaniei
  • 07.02.2015 Atletico Madrid – Real Madrid 4-0 – campionat
  • 14.04.2015 Atletico Madrid – Real Madrid 0-0 – Liga Campionilor, sferturi
  • 22.04.2015 Real Madrid – Atletico Madrid 1-0 – Liga Campionilor, sferturi
  • 04.10.2015 Atletico Madrid – Real Madrid 1-1 – campionat
  • 27.02.2016 Real Madrid – Atletico Madrid 0-1 – campionat

FOTO – FINALA Champions League 2016, în presa din Spania

Cum era de așteptat, principalele ziare de sport din Spania au astăzi ediții speciale dedicate aproape în totalitate finalei de la Milano.


Real Madrid – Atletico Madrid, drumul spre finala Champions League 2016

Real Madrid

  • A câștigat Grupa A, din care au mai făcut parte PSG, Șahtior Donețk și Malmo
  • Optimi: Real Madrid – Roma 2-0 (tur), 2-0 (retur)
  • Sferturi: Real Madrid – Wolfsburg 0-2 (tur) 3-0 (retur)
  • Semifinale: Real Madrid – Manchester City 0-0 (tur), 1-0 (retur)

Atletico Madrid

  • A câșgitat Grupa C, din care au mai făcut parte Benfica, Galatasaray și Astana
  • Optimi: Atletico Madrid – PSV 0-0 (tur), 0-0 (retur) 8-7, după executarea loviturilor de la 11 metri
  • Sferturi: Atletico Madrid – Barcelona 1-2 (tur), 2-0 (Retur)
  • Semifinale: Atletico Madrid – Bayern Munchen 1-0 (tur), 1-2 (retur)

ZINEDINE ZIDANE (Real Madrid): „Am muncit mult să ajungem în această finală!”

Luând în considerare stilul defensiv al echipei lui Simeone, Zidane s-a larat conștient de faptul că Real Madrid va trebui să muncească mult pentru a pleca învingătoare de pe San Siro: „Va fi un joc extrem de dificil, încrâncenat și cu multă agresivitate, dar suntem pregătiți pentru asta. Trebuie să muncim mult, să suferim ca să câștigăm. Mai presus de toate trebuie să ne apărăm foarte bine atunci când nu avem mingea.

Nu cred că am putea numi un eșec dacă pierdem finala, nimeni nu ne poate lua ceea ce am realizat până acum. Ar fi un eșec dacă am avea atutudinea greșită și dacă nu vom reproduce ceea ce am făcut în ultimele luni.

Nu poți ști niciodată ce se va întâmpla, dar pot spune că suntem foarte pregătiți pentru acest joc. Suntem la un singur meci distanță de trofeu. Suntem foarte bucuroși să jucăm în această finală și „pregătiți” e cuvântul care ne descrie perfect. Mai e o seară. Vom dormi în această noapte, iar mâine vom juca o finală superbă.

Merităm să fim aici, eu și jucătorii am muncit foarte mult pentru asta. Atletico poate spune același lucru. E imposibil să ajungi într-o finală fără să suferi.”.

Finala de la Milano va fi prima din cariera de antrenor principal a lui Zinedine Zidane. Francezul a mai are una la activ, ca jucător, pe care a și câștigat-o, și una ca antrenor secund. În 2014, la finala de la Lisabona, Zidane secundul lui Carloa Ancelotti. Fostul mijlocaș a susținut faptul că are aceleași sentimente din perioada de jucător.

„Mă simt la fel, am aceleași sentimente. Sunt fericit că am ajuns aici, fericit de ceea ce se întâmplă cu mine și cu echipa. Nu este ușor să ajungi într-o finală. Este fenomenal ce au reușit jucătorii, este cireașa de pe tortul sezonului”, a conchis Zidane.

DIEGO SIMEONE (Atletico Madrid): „Nu vom schimba strategia prea mult pentru finală!”

„Să joci o finală e absolut fantastic! Să o câștigi e și mai frumos”, spune Diego Simeone, aflat pentru a doua oară în cariera de antrenor într-o finală Champions League. Ca și în 2014, adversara lui Atletico va fi și de această dată Real Madrid, formație care în urmă cu doi ani cucerea marele trofeu după ce împingea meciul în prelungiri cu un gol marcat de Sergio Ramos în secundele de final.

Cunoscut ca un antrenor care nu lasă nimic la voia întâmplării și care a transformat jocul defensiv într-o artă, „Cholo” Simeone a demonstrat și în conferința premergătoare finalei că vede fotbalul diferit față de alți tehnicieni și a ținut să-l remarce în mod special pe închizătorul Casemiro. Mijlocașul brazilian de 24 de ani e anunțat titular în finala de sâmbătă, iar Simeone a preferat să vorbească despre el, în loc de vedetele Cristiano Ronaldo, Gareth Bale sau Karim Benzema.

„Noi nu vom schimba foarte mult strategia pentru acest joc. Niciuna dintre echipe nu o va face. Real nu s-a schimbat mult față de meciul din 2014. Noi ne-am schimbat mai mult, dar avem aceeași structură.

Casemiro o face pe Real Madrid mult mai periculoasă pe contraatac. Așa au jucat în ambele meciuri din semifinale, cu Manchester City. Mulți oameni cred că e un lucru rău. Nu și eu! Meciul te poate aduce în divese situații, dar ceea ce mi-e clar e că Realul e o echipă foarte periculoasă, dacă îi dai spații.

[…] Casemiro îi ajută să se regrupeze mai bine atunci când pierd mingea. Cine va câșgita mai multe bătălii la mijlocul terenului va avea un avantaj. Realul are de partea ei calitățile tehnice și e posibil să încerce să joace mai mult„, a declarat Simeone în conferința de presă premergătoare finalei Champions League.

 

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Ce s-a ales de Maria Sharapova. Considerată cândva cea mai frumoasă sportivă din lume, a ajuns acum de nerecunoscut
Ce s-a ales de Maria Sharapova. Considerată cândva cea mai frumoasă sportivă din lume, a ajuns acum de nerecunoscut
A murit la câteva ore după ce a jucat în prima ligă: ”Durere mare”
A murit la câteva ore după ce a jucat în prima ligă: ”Durere mare”
Val de reacții după ce Gabriela Cristea și-a filmat soacra „la cratiță”: „Poate înveți măcar de la ea ceva”
Val de reacții după ce Gabriela Cristea și-a filmat soacra „la cratiță”: „Poate înveți măcar de la ea ceva”
Ce a scris presa din Olanda după evoluția lui Radu Drăgușin, înlocuitorul lui Micky van de Ven, din eșecul lui Tottenham
Ce a scris presa din Olanda după evoluția lui Radu Drăgușin, înlocuitorul lui Micky van de Ven, din eșecul lui…
Câtă vechime trebuie să ai ca să primești pensie. Condițiile necesare ca să poți cere pensie anticipată
Câtă vechime trebuie să ai ca să primești pensie. Condițiile necesare ca să poți cere pensie anticipată
BANCUL ZILEI. Bulă și Bubulina dorm. Întins pe tot patul, Bulă sforăie...
BANCUL ZILEI. Bulă și Bubulina dorm. Întins pe tot patul, Bulă sforăie...
Misterul morţii avocatei Monica Cioată, dezlegat după 3 ani. Înregistrarea cu ultimele minute din viaţa femeii
Misterul morţii avocatei Monica Cioată, dezlegat după 3 ani. Înregistrarea cu ultimele minute din viaţa femeii
Un MARE savant AVERTIZEAZĂ: Se va ajunge la o luptă între mașinărie și om
Un MARE savant AVERTIZEAZĂ: Se va ajunge la o luptă între mașinărie și om
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina
Ștefan Bănică Jr. forțează... tinerețea! A scos din dulap cei mai strâmți blugi și... 😲
Ștefan Bănică Jr. forțează... tinerețea! A scos din dulap cei mai strâmți blugi și... 😲
Se poate reține PERMISUL PE NEDREPT. Este obligatoriu ca șoferii din ROMÂNIA să știe acest lucru
Se poate reține PERMISUL PE NEDREPT. Este obligatoriu ca șoferii din ROMÂNIA să știe acest lucru
"Plângea acolo lângă schit". Primele imagini cu Radu Ayan, copilul de 2 ani găsit după 24 de ore de la…
Vedete din România care s-au luat la trântă cu sticlele și au pierdut lupta! Imagini amețitoare
Vedete din România care s-au luat la trântă cu sticlele și au pierdut lupta! Imagini amețitoare
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
Avionul supersonic mai rapid decât Concorde: Londra-New York în 2,5 ore. Incidentul care a pus cruce proiectului
Avionul supersonic mai rapid decât Concorde: Londra-New York în 2,5 ore. Incidentul care a pus cruce proiectului
Când joacă Simona Halep cu Badosa la Miami şi pe cine ar putea întâlni în turul doi
Când joacă Simona Halep cu Badosa la Miami şi pe cine ar putea întâlni în turul doi
Cele mai fiabile SUV-uri în 2024. Mașini care țin cu buzunarul - VIDEO
Cele mai fiabile SUV-uri în 2024. Mașini care țin cu buzunarul - VIDEO
Ce jurat a câștigat prima amuletă din sezonul 13 Chefi la cuțite: „Cineva a vrut să mă omoare!”. De ce a intervenit Irina Fodor: „Știe ce are de făcut!”
Ce jurat a câștigat prima amuletă din sezonul 13 Chefi la cuțite: „Cineva a vrut să mă omoare!”. De ce…