LIVE BLOG | Manchester City – Steaua 1-0. Delph a marcat singurul gol al unui meci slab. Vicecampioana României merge în grupele Europa League după 0-6 tur-retur cu echipa lui Guardiola

LIVE BLOG | Manchester City - Steaua 1-0. Delph a marcat singurul gol al unui meci slab. Vicecampioana României merge în grupele Europa League după 0-6 tur-retur cu echipa lui Guardiola
  • Publicat:
  • Actualizat:

Manchester City – Steaua 1-0 (Delph 56)

  • Man. City: Hart – Maffeo, Stones (Adarabioyo 60), Kolarov, Clichy – Fernando, Delph – Nolito (Angelino 60), Yaya Toure, Navas – Iheanacho (Fernandinho 76)
  • Steaua: Cojocaru – Aganovic (Stanciu 53), Tamaș, Mitrea, Momcilovic – Bourceanu, Muniru (Achim 62) – Enache, Ov. Popescu (Adi Popa 53), Hamroun – Tudorie

23:36 Final de meci. Manchester City – Steaua se termină 1-0, după 5-0 în tur. Punem capăt unui meci trist, în care echipa lui Reghecampf nu a mișcat în fața rezervelor lui City. Pentru City urmează grupele Ligii, pentru Steaua urmează Europa League.


23:26 Am intrat în ultimele cinci minute ale dublei dintre Manchester City și Steaua. Altfel spus, echipa lui Reghecampf mai are la dispoziție cinci minute în care să arate ceva. Orice.


23:21 Au trecut 30 de minute de când Nicolae Stanciu și Adi Popa au pășit pe gazonul de pe Etihad și nici unul dintre ei nu a reușit să aducă vreun plus în jocul Stelei. City a luat piciorul de pe pedala de accelerație, dar nici așa vicecampioana nu poate ieși în evidență.


23:16 Kelechi Iheanacho face o întindere musculară în momentul în care sprintează în careul Stelei, se prăbușește pe gazon, iar Mitrea se repede să-l ajute să nu-și înghită limba. Ne întrebăm cum a ajuns fundașul stelist la această concluzie, dar trebuie să-l apreciem pentru îngrijorarea de care a dat dovadă. A ieșit un moment haios 🙂


23:12 City e și mult mai liniștită, iar Steaua prinde curaj. Stanciu bate bine o lovitură liberă, dar Hart respinge peste poartă și mai primește un rând de aplauze. Are și Tudorie o ocazie, dar fostul gălățean se sperie de perspectiva unui gol pe terenul lui Manchester City și trage prost din câțiva metri, direct în Hart.


23:02 Pep mai scoate doi dintre jucătorii importanți. Adarabioyo și Angelino îi înlocuiesc pe Stones și Nolito. Reghe face și ultima schimbare, cu Achim în locul lui Muniru.


23:00 GOL CITY! Defensiva Stelei cedează, iar Enache își mai trece în cont un gol la care e vinovat. Yaya Toure pasează la Iheanacho, atacantul lasă în spate pentru Jesus Navas, mijlocașul adus de la Sevilla centrează bine în careu, Delph câștigă clar duelul aerian cu Enache, iar Cojocaru rămâne fără replică la execuția englezului. 1-0 azi, 6-0 per total.


22:55 Reghecampf s-a săturat să-și vadă rezervele la lucru. Ies Aganovic și Ovidiu Popescu, intră Stanciu și Adi Popa. Enache trece din nou fundaș dreapta, iar pe partea lui vine prima ocazie a meciului, după o pasă a lui Iheanacho, un șut din poziție bună a lui Delph și un reflex bun al lui Cocojacaru.


22:45 A început repriza a doua, fără schimbări în cele două echipe. Hai, băieți, vrem 45 de minute demne de Liga Campionilor.


22:30 44 de minute și 30 de secunde, atât a rezistat arbitrul meciului înainte să fluiere finalul primei reprize. 0-0, nicio ocazie. Vă invităm să vedeți rezutlatele din turul doi al Cupei României, printre meciuri au fost și unele mai spectaculoase decât City – Steaua.


22:19 Enache poate primi premiul pentru eroul serii, pentru că tocmai a reușit să obțină un corner pentru Steaua și i-a dat ocazia lui Tudorie să atingă mingea în careul advers. E un meci plictisitor, în care Steaua se apără, iar City nu face decât să plimbe mingea. Un mare plus pentru puținii români din tribune, care domină fondul sonor.


22:11 Rezervele lui City demonstrează și ele de ce nu fac parte din planurile lui Pep pentru primul 11. Nolito și Iheanacho sunt oamenii periculoși, iar Jesus Navas ar trebui să primească un tricoul al Stelei. Vicecampioana e lipsită de curaj și nu a ajuns nici măcar o dată în preajma careului advers. Au trecut aproape 30 de minute.


22:05 Ne e destul de greu să înțelegem de ce Reghecampf nu a atacat meciul cu echipa de bază. Steaua ar fi putut obține o victorie de palmares, dar antrenorul Stelei a preferat să introducă pe teren 11 jucători care arată ca niște sparring partners pentru adversari. Stadionul lui City e destul de gol. 


21:58 Lupta e complet inegală. Steaua nu face decât să alerge după minge, de cele mai multe ori fără succes. Joe Hart vrea să-i arate lui Guardiola că poate fi portarul de care are nevoie, de aceea stă undeva pe la mijlocul terenului.


21:54 Echipa lui Guardiola e mult pea îndrăgostită de minge, motiv pentru care doar vreo doi steliști au reușit s-o atingă în primele 10 minute. Unul dintre ei e Cojocaru, cel care a respins primul șut periculos al meciului, trimis de Kelechi Iheanacho.


21:45 A început meciul. Steaua joacă în alb, iar fanii aplaudă frenetic de fiecare dată când mingea ajunge la căpitanul Joe Hart.


21:40 Joe Hart e căpitanul lui City în această, iar fanii nu se feresc să-și arate suportul pentru goalkeeper-ul naționalei Angliei.


21:25 Dacă Steaua nu poate obține mare lucru din acest meci, există informații care vorbesc despre o nouă rușine pregătită de fanii dinamoviști pentru marea rivală. Ultrașii din PCH se află pe Etihad Stadium 🙂


21:20 Contul de twitter OptaJoe ne reamintește că Steaua a pierdut ultimele patru meciuri jucate împotriva echipelor din Anglia și că, mai mult, în trei dintre ele nici nu a înscris. Fără Stanciu istoria pare greu de schimbat.


21:10 Meciul din această seară se va juca pe un gazon impecabil, după cum putem observa din imaginea de mai jos. Nu se putea altfel, pentru că stilul lui Guardiola nu „merge” pe orice teren.


21:00 Ambii antrenori s-au ținut de cuvânt, motiv pentru care un fotbalist ca Ovidiu Popescu ajunge să joace pe Etihad, performanță la care în urmă cu câteva luni nici nu îndrăznea să bifeze. La City, Hart va juca, probabil, ultimul meci înainte să fie împrumutat sau vândut, iar steliștii nu trebuie să se culce pe o ureche. Au scăpat de Aguero, dar Kelechi Iheanacho e un atacant aproape la fel de periculos precum starul argentinian.


20:45 Avem și echipa de start a lui Manchester City, una pe care nu am fi văzut-o niciodată dacă meciul ar fi contat. 


20:17 Avem echipa de start a Stelei: Cojocaru – Aganovici, Tamaș, Mitrea, Momcilovic – Bourceanu- Enache, Muniru, Ovidiu Popescu, Hamroun – Tudorie sunt cei 11 jucători care vor înfrunta Manchester City.


20:12 E momentul să începem LIVE BLOGUL dedicat meciului dintre Manchester City și Steaua, din returul play-off-ului Ligii. Miza nu prea există, așa că ambele echipe vor folosi multe rezerve. Cam cum se întâmplă de obicei la partidele din Europa, Etihad Stadium nu va fi plin, englezii așteptând 35.000 de fani. Vor fi, de asemenea, și 4-500 de suporteri români.


Steaua se pregătește deja de tragerea la sorți pentru grupele Europa League, după ce Manchester City a tranșat soarta calificării din meciul tur, câștigat la scor – 5-0 – pe Național Arena. Trupa lui Reghe a plecat însă în Anglia decisă să șteargă imaginea lăsată la București și să arate că, deși City e în mod evident echipa mai bună, diferența de valoare nu e atât de mare.

„Vrem să jucăm fotbal”, au anunțat la unison steliștii, care ar putea fi „ajutați” diseară și de Guardiola, care pregătește mai multe schimbări în primul 11.

Foarte probabil fotbaliști precum Sergio Aguero (autor al unui hat-trick la București), David Silva sau Fernandinho nu vor fi utilizați de Pep în această seară, urmănd ca locul lor în teren să fie luat de Iheanacho, Fernando și Delph.

„Cadou” de adio pentru Hart?

În echipa de start a cetățenilor ar putea să apară pentru prima și ultima oară în acest sezon și „renegatul” Joe Hart. Portarul englez este pe punctul să se despartă de City după ce Guardiola s-a înțeles cu Barcelona pentru transferul lui Claudio Bravo, iar meciul cu Steaua ar putea reprezenta ocazia perfectă pentru ca internaționalul englez să-și ia la revedere de la fani. În echipă ar putea să apară și Yaya Toure, un fotbalist de asemenea nu tocmai pe placul lui Guardiola.

Manchester City – Steaua. Reghe revine la 4-2-3-1

După ce a jucat ultraofensiv în derby-ul cu Dinamo, scor 1-1, Laurențiu Reghecampf va folosi o formulă mai conservatoare pe Etihad. Steaua va reveni la sistemul 4-2-3-1, cu doi închizători în fața apărării. Lipsit oricum de aportul jucătorilor transferați pe ultima sută de matri (Boldrin, De Amorim și Fl. Tănase), dar și de al accidentatului Golubovic, Reghe va folosi un „romb” ofensiv format din Adi Popa, Stanciu, Hamroun și Tudorie, „spatele” urmând să fie asigurat de Achim și Muniru. Linia de fund va rămâne neschimbată față de ultimul meci și va fi formată din Enache, Tamaș, Mitrea și Momcilovic.

Meciul cu City, ultimul pentru Stanciu în tricoul Stelei?

Partida cu City ar putea fi ultima disputată de Nicolae Stanciu la Steaua, mai ales dacă decarul vicecampioanei va avea o evoluție apreciată. Dorit de formații din Spania și Anglia, Stanciu e cotat de Gigi Becali la aproximativ 11 milioane de euro, iar conform spuselor patronului vicecampioanei există deja o formație dispusă să plătească această sumă (DETALII AICI DESPRE MODUL ÎN CARE STANCIU AR PUTEA FI VÂNDUT).

MANCHESTER CITY – STEAUA, ECHIPELE PROBABILE

  • Manchester City: Joe Hart – Zabaleta, Denayer, Otamendi, Clichy – Fernando, Delph – Navas, Yaya Toure, Nolito – Iheanacho
  • Steaua: Fl. Niță – G. Enache, Tamaș, Mitrea, Momcilovic – Achim, Muniru – Ad. Popa, N. Stanciu, Hamroun – Tudorie
     

Adarabioyo Adarabioyo 

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Starea de sănătate a Prințesei Kate Middleton s-a înrăutățit?! Gestul disperat al Prințului William
Starea de sănătate a Prințesei Kate Middleton s-a înrăutățit?! Gestul disperat al Prințului William
Surprinzător! A văzut cine s-a calificat în semifinalele UCL și a spus clar ce echipă va câștiga trofeul
Surprinzător! A văzut cine s-a calificat în semifinalele UCL și a spus clar ce echipă va câștiga trofeul
Tânărul pe care Mădălin îl urmărea cu mașina rupe tăcerea: „A murit din prostia lui”
Tânărul pe care Mădălin îl urmărea cu mașina rupe tăcerea: „A murit din prostia lui”
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și adio de la Antena 1
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
Filmul exploziei care a devastat, azi noapte, un bloc din Craiova: Țipete de groază și oameni sub dărâmături care imploră să fie salvați
Filmul exploziei care a devastat, azi noapte, un bloc din Craiova: Țipete de groază și oameni sub dărâmături care imploră…
A fost SPART codul celui mai TEMUT criminal în serie din istoria Americii
A fost SPART codul celui mai TEMUT criminal în serie din istoria Americii
Ronald Gavril a apărut dezbrăcat în pat, alături de iubita lui, Anamaria Prodan: Viaţa nu se aşteaptă, se trăieşte!
Ronald Gavril a apărut dezbrăcat în pat, alături de iubita lui, Anamaria Prodan: Viaţa nu se aşteaptă, se trăieşte!
Cât costă sicriul în care a fost depus trupul neînsuflețit al lui Costel Corduneanu. 'Stăpânul Moldovei', înmormântat regește!
Cât costă sicriul în care a fost depus trupul neînsuflețit al lui Costel Corduneanu. 'Stăpânul Moldovei', înmormântat regește!
Ungaria, SFIDARE TOTALĂ în România. S-a întâmplat chiar acum în TRANSILVANIA
Ungaria, SFIDARE TOTALĂ în România. S-a întâmplat chiar acum în TRANSILVANIA
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO de la priveghi
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO de la priveghi
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Istvan Kovacs, răplata unei prestații stelare: poate bifa o premieră fabuloasă pentru România
Istvan Kovacs, răplata unei prestații stelare: poate bifa o premieră fabuloasă pentru România
De Rossi va continua ca antrenor al Romei
De Rossi va continua ca antrenor al Romei
❗ Modificare: Trusa de prim ajutor și stingătorul NU mai sunt obligatorii pentru aceste vehicule❗
❗ Modificare: Trusa de prim ajutor și stingătorul NU mai sunt obligatorii pentru aceste vehicule❗
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de la Taverna Racilor într-o singură zi
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de la Taverna Racilor într-o singură…