Liga Campionilor | Bayern – Real Madrid 1-2. „Galacticii” se îndreaptă spre o nouă finală după ce au reușit „remontada” la Munchen

Liga Campionilor | Bayern - Real Madrid 1-2.
  • Publicat:
  • Actualizat:
  • Liverpool a marcat de cinci ori în poarta Romei (5-2) și s-a transformat în mare favorită la calificarea în finala de la Kiev.
  • Bayern a început en-fanfare meciul cu Real, Kimmich a deschis scorul după nici 30 de minute, dar Marcelo a egalat înaintea pauzei. Asensio a decis meciul, în partea secundă, profitând de gafă imensă a lui Rafinha, care le-a permis oaspeților să declanșeze un contraatac năucitor.

Bayern – Real Madrid 1-2 (Kimmich 28 / Marcelo 44, Asensio 57)

Bayern: Ulreich – Kimmich, Hummels, J. Boateng (Süle 33), Rafinha – J. Martinez (Tolisso 75), James – Robben (T. Alcantaras 8), T. Müller, Riberys – Lewandowski
Rezerve: Starke, Rudy, Bernat, Tolisso, Wagner

Real Madrid: Navas – Carvajal (Benzema 66), Ramos, Varane, Marcelo – Modric, Casemiros (Kovacic 83) Kroos – L. Vazquez, C. Ronaldo, Isco (Asensio 46)
Rezerve: Casilla, Vallejo, Bale, T. Hernandez

Min. 90+4 Fluier final! Real Madrid va pleca cu prima șansă în retur, după un meci în care elevii lui Zidane au fost cât se poate de pragmatici. Deținătaorea trofeului a marcat după o execuție personală a lui Marcelo și o gafă imensă a lui Rafinha. Vezi aici cronica meciului.


Min. 90 Vom avea patru minute suplimentare.


Min. 88 Încă o șansă importantă pentru Bayern! Lewandowski a fost angajat în centrul careului, a încercat să-l învingă pe Navas cu o execuție fără preluare, dar a lovit greșit balonul, care s-a scurs în afara terenului.


Min. 76 Benzema putea închide meciul, dar l-a luat la țintă pe Ulreich. Francezul a preluat în marginea careului mic, a șutat pe jos, dar portarul nemților a blocat cu piciorul drept.


Min. 70 Cristiano Ronaldo a înscris cu un șut la colțul lung din marginea careului, dar reușita a fost anulată după ce portughezul a preluat mingea cu mâna.


Min. 68 70.000 de oameni asistă la meciul dintre Bayern și Real Madrid.


Min. 67 Lui Navas i-a trecut glonțul pe la ureche! Javi Martinez a trimis în șase metri după o centrare a lui Kimmich, Muller a încercat să împingă balonul în plasă, dar s-a lovit de polonezul Lewandowski, care rămăsese țintuit în fața porții.


Min. 59 Ribery a trecut pe lângă egalare! Francezul a pătruns în careu din banda stângă, și-a culcat la pământ un adversar, după care a șutat puternic la colțul scurt. Navas a anticipat execuția șeptarului și a reușit să respingă.


Min. 57 GOOOL Real Madrid! Rafinha a greșit impardonabil la mijlocul terenului, după o neînțelegere cu Kimmich, iar Vazquez a plecat pe contraatac. Asensio a venit la susținere, Vazquez l-a servit ideal, iar jucătorul care a intrat la pauză în locul lui Isco l-a executat pe Ulreich fără mari emoții.


Min. 51 Ribery l-a fentat pe Casemiro în interiorul careului, a trimis în șase metri, unde Muller venea lansat. Varane, Ramos și Marcelo au anticipat foarte bine, l-au înconjurat pe Muller, iar sărbătoritul Varane a respins din șpagat.


Min. 46 S-a reluat jocul pe Fußball Arena! Zidane a schimbat și el, l-a trimis în teren pe Asensio, în locul lui Isco.


Min. 45+2 Final nebun de repriză! Lewandowski a reluat cu capul din careu, dar Navas a reușit să respingă în ultimul moment. A urmat o deviere a lui Muller din șase metri, care a trecut milimetric pe lângă stâlpul din dreapta portarului. Pauză la Munchen! Doi fundași laterali au punctat, superb, în prima repriză a semifinalei dintre Bayern și Real Madrid.


Min. 44 GOOOL Real Madrid! Marcelo a egalat cu un șut din afara careului. Brazilianul a trimis din voleu, fără preluare, la colțul lung. Ulreich a plonjat, dar execuția lui Marcelo a fost una imparabilă.


Min. 41 O nouă șansă pentru Bayern! Lewandowski a prelungit pentru Hummels, care a reluat din voleu spre poarta adversă. Mingea a trecut la o palmă peste bara transversală.


Min. 33 Ghinion teribil pentru Heynckes! După Arjen Robben, e rândul lui Jerome Boateng să iasă accidentat de pe teren. Fundașul a fost înlocuit cu Niklas Süle.


Min. 28 GOOOL Bayern! Kimmich a deschis scorul cu o execuție care l-a surprins pe Keylor Navas. Fundașul dreapta a scăpat pe contraatac, a ajuns în preajma careului, a dat senzația că va centra în gura porții pentru Lewandowski, dar a șutat în diagonală la colțul lung. Navas a ieșit pe centrare, iar mingea s-a oprit în plasa porții.


Min. 19 Rafinha a șutat cu pământul de la 25 de metri, dar Navas a reținut fără probleme. A fost primul șut expediat pe spațiul porții în această seară.


Min. 15 Singura ocazie din acest prim sfert de oră al semifinalei le-a aparținut gazdelor, în chiar primul minut. Cele două formații se tatonează, nemții sunt mai prezenți în ofensivă, dar așteptăm în continuare un moment de „declick”.


Min. 8 Arjen Robben a fost înlocuit de Thiago Alcantara, olandezul în vârstă de 34 de ani făcând semn că nu mai poate continua partida.


Min. 4 Franck Ribery a reclamat un henț în careu la Dani Carvajal, după ce acesta a blocat o centrare a francezului. Pe reluare s-a văzut că apărătorul iberic a fost lovit în umăr de minge, nicidecum în braț.


Min. 1 A început partida dintre Bayern München și Real Madrid! Atmosfera este una incendiară Fußball Arena. Lovitura de start le-a aparținut gazdelor. Lewandowski s-a năpustit spre poarta adversă încă din primele secunde, a centrat periculos în fața porții, dar Thomas Muller n-a reușit să reia.


21:20 Thomas Muller va ajunge la 13 meciuri în semifinalele Ligii Campionilor, cifră cu care nu se mai poate mândri niciun jucător german, conform Opta.


21:10 Portarii au ieșit la încălzire, urmează jucătorii de câmp.


20:53 Suporterii au luat cu asalt Fußball Arena. Cele două formații vor ieși la încălzire în cel mai scurt timp.


20:40 Avem echipele de start! Alaba a fost lăsat în afara lotului, acuzând o accidentare, în timp ce Zidane a decis să-i lase pe bancă pe Benzema și Bale. Ronaldo va fi vârful de lance al echipei „blanco”, asistat în flancuri de Vazquez și Isco.


20:25 Totul este pregătit pentru meciul dintre Bayern și Real Madrid.


20:05 Fostul căpitan al Germaniei, Michael Ballack, pariază pe o victorie a gazdelor în această seară, cu scorul de 2-1. Ballack a evoluat pentru Bayern în perioada 2002-2006, după care a plecat la Chelsea.


20:00 Încă o oră și 45 de minute până la meciul dintre Bayern și Real Madrid. Pe cine mizați?


19:30 Pinguinii sunt de partea nemților 🙂


18:00 Antrenorul bavarezilor, Jupp Heynckes, are un palmares impresionant pe teren propriu în Liga Campionilor. Sub comanda sa, Bayern a adunat 14 victorii în 16 meciuri disputate pe Fußball Arena. În cele 16 jocuri, nemții au marcat 48 de goluri!


17:15 Real Madrid a realizat o scurtă prezentare a meciului cu Bayern München.


17:00 Fundașul Realului, Raphael Varane, a împlinit astăzi, în ziua meciului, 25 de ani. E destul de probabil ca apărătorul central să înceapă ca titular în partida de pe Fußball Arena, alături de căpitanul Sergio Ramos, în centrul defensivei.


16:30 Au fost stabilite echipamentele pe care le vor îmbrăca jucătorii de la Bayern, respectiv Real Madrid, în meciul din această seară. Gazdele vor juca în echipamentul tradițional, în timp ce deținătoarea trofeului va intra pe gazon în echipamentul negru, cel folosit pentru meciurile din deplasare.


de Daniel Anghel

Liverpool – AS Roma 5-2 (Salah 35, 45+1, Mane 56, Firmino 61, 69 /  Dzeko 80, Perotti pen. 85)

  • Liverpool: Karius – Alexander-Arnolds, Lovrens, Van Dijk, Robertson; – Oxlade-Chamberlain (Wijnaldum 18), Hendersons, Milner – Salah (Ings 75), Firmino(Klavan 90+3), Mane
  • Rezerve: Mignolet – Clyne, Ings, Klavan, Moreno, Solanke, Wijnaldum
  • Roma: Alisson – Jesuss(Perotti 67), Manolas, Fazio – Kolarov, Strootman, De Rossi(Gonalons 67), Florenzi – Nainggolan, Under(Schick 46) – Dzeko
  • Rezerve: Skorupski – El Shaarawy, Gonalons, Pellegrini, Peres, Perotti, Schick

Liverpool s-a impus cu un spectaculos 5-2 pe Anfield, în turul semifinalelor Ligii Campionilor. Salah a reușit dubla în prima repriză împotriva fostei sale echipe, după un gol spectaculos cu stângul și o scăriță în prelungiri. După pauză, același Salah și-a confirmat forma bună cu două pase decisive, la golurile lui Sadio Mane și Roberto Firmino. Brazilianul a reușit dubla în minutul 69, după ce a reluat cu capul o centrare venită din corner. După înlocuirea lui Salah cu Ings, în minutul 76, Roma a dat semne de viață cu golul lui Dzeko din minutul 80, iar Perotti a închis tabela din penalty în minutul 85, și ține aprinse speranțele capitolinilor pentru retur. Pe Olimpico, Roma trebuie să repete scorul de 3-0, cu care s-a impus în fața Barcelonei, pentru a se califica în finala de la Kiev.

Min 90+4 Fluier de final pe Anfield!


Min 85 GOOOOL Roma! Nainggolan șutează din afara careului, Milner pune mâna pe minge și singura opțiune pe care i-o lasă arbitrului e acordarea loviturii de la 11 metri. Perotti vine calm la punctul cu var, îl trimite pe Karius în dreapta și bate în stânga, iar italienii speră din nou la o minune! Mai sunt cinci minute, Liverpool a căzut, iar 3-0 poate fi, din nou, scor de calificare!


Min 80 GOOOOL Roma! Capitolinii respiră! Nainggolan centrează în careu, Dzeko preia pe piept de lângă Lovren și Alexander-Arnold și îl execută pe Karius!


Min 76 Iese eroul lui Liverpool! Salah este schimbat cu Ings, în minutul 76. Egipteanul părăsește terenul în aplauzele fanilor cormorani.


Min 69 GOOOOOL Liverpool! Continuă asediul la poarta Romei, Allisson rămâne victimă sigură, iar al cincilea gol vine logic. Milner bate cornerul, Firmino se înalță din centrul careului, reia cu capul și Anfield e în mare sărbătoare. Fanii își cumpără deja bilete pentru finala de la Kiev, pentru că echipa lor pur și simplu nu poate fi oprită.


Min 62 GOOOOL Liverpool! Roma este în genunchI, Salah face totul! După ce a marcat fabulos pentru 1-0, a înscris superb pentru 2-0 și a oferit assist-ul la golul lui Mane, starul egiptean nu s-a oprit și a mai înfipt un cuțit în inima fostei echipe. De data aceasta a intrat cu aceeași ușurință în careu, a driblat spre exterior, a sesizat un culoar liber pentru Firmino, i-a pus mingea pe tavă colegului său, iar brazilianul nu putea ierta. E meciul lui Salah, cu dublă și două assist-uri, dar trebuie să-l remarcăm și pe Bobby Firmino, care a luat parte la 16 goluri în acest sezon de Ligă. Doar Ronaldo, cu 18, îl bate la acest capitol.


Min 56 GOOOOL Liverpool! Salah trimite pe jos, în careu, către Sadio Mane, iar senegalezul trimite în plasa porții lui Alisson!


Min 46 S-a reluat jocul!


22:45 Egipteanul Mohamed Salah este aproape de un record incredibil! Este la un gol distanță de a deveni cel mai bun marcator din Premier League în toate competițiile.


Min 45+1 GOOOL Liverpool! Salah reușește dubla! Firmino pasează perfect pe poziție viitoare pentru egiptean, iar acesta îl execută cu o scăriță pe Alisson!


Min 37 Ocazie imensă pentru Liverpool! Salah execută o lovitură de colț, Lovren reia cu capul dar balonul lovește transversala porții capitolinilor!


Min 35 GOOOOL MAGIC SALAH, ANFIELD SE CUTREMURĂ‚! Egipteanul primește o pasă de la Firmino, intră în careu și profită de marcajul larg al lui Manolas, apoi înscrie un gol absolut fenomenal. Își pune mingea pe stângul, trimite la colțul lung și imprimă o traiectorie fabuloasă, direct în vinclu, cu ajutorul barei transversale! Nu se bucură pentru că înscrie în poarta fostului coechipier, dar capodobera face deja înconjurul internetului!

CLICK AICI PENTRU A VEDEA GOLUL


Min 29 Palpitații pentru fanii Romei! Mane scapă singur cu Alisson în urma unui contraatac, dar trage mult peste poartă.


Min 18 Ocazie mare pentru Roma! Kolarov șutează puternic din afara careului, iar Karius intervine și respinge în bara transversală!


Min 5 Firmino primește o pasă de la Salah, brazilianul intră în careu dar trage pe lângă poarta lui Alisson!


Min 1 Fluier de start pe Anflied!


20:30 Fanii lui Liverpool așteaptă cu nerăbdare startul partidei de pe Anfield.


18:00 A lăsat Roma pentru Liverpool, iar acum va da piept cu foștii coechipieri în semifinalele Ligii. Citește și „Plătesc eu prânzul”. Patronul Romei, dezvăluiri în premieră despre transferul de doar 42 de milioane de euro al lui Salah. Cum a ajuns egipteanul la Liverpool


Semifinalele Ligii Campionilor încep marți, 24 aprilie, cu meciul revelațiilor acestui sezon, Liverpool și AS Roma, într-o primă întâlnire care va avea loc pe Anfield. De cealaltă parte, Bayern Munchen și Real Madrid vor juca primele minute față în față în acest sezon pe Allianz Arena, miercuri, de la 21:45.

Primul meci al semifinalelor va avea loc pe 24 și 25 aprilie, în timp ce returul va avea loc pe 1 și 2 mai. Meciul final va avea loc sâmbătă, 26 mai, pe stadionul Olimpiyskyi din Kiev

Octavian Vasilescu / Redactor
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
Chetă pentru un violator: cine a plătit, de fapt, milionul de euro care l-a scos pe Dani Alves din închisoare
Chetă pentru un violator: cine a plătit, de fapt, milionul de euro care l-a scos pe Dani Alves din închisoare
Mama studentei ucise în Timișoara a cedat când și-a văzut fiica în sicriu: „Este ținută doar pe perfuzii și hrănită cu lingura
Mama studentei ucise în Timișoara a cedat când și-a văzut fiica în sicriu: „Este ținută doar pe perfuzii și hrănită…
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă îi dă cineva!"
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă…
BANCUL ZILEI. Bulă către profă: Dacă vă aduc un buchet de flori, mă treceți și pe mine!
BANCUL ZILEI. Bulă către profă: Dacă vă aduc un buchet de flori, mă treceți și pe mine!
Se jucau
Se jucau "urşii şi vânătorii" cu profesorul de geografie. Reacția directorului Liceului Tehnologic dn Bacău, după încăierarea din sala de clasă
Ceva CIUDAT se întâmplă cu copacii din toată lumea! Primii care au observat
Ceva CIUDAT se întâmplă cu copacii din toată lumea! Primii care au observat
La 78 de ani, Cristian Gațu se iubește cu menajera familiei! Divorțează după 53 de ani de căsnicie: Nu mă simt vinovat!
La 78 de ani, Cristian Gațu se iubește cu menajera familiei! Divorțează după 53 de ani de căsnicie: Nu mă…
Cât mai are de trăit Kate Middleton, de fapt, după ce a fost diagnosticată cu cancer
Cât mai are de trăit Kate Middleton, de fapt, după ce a fost diagnosticată cu cancer
Halep NU SCAPĂ! Cutremur la ITIA: A venit timpul
Halep NU SCAPĂ! Cutremur la ITIA: A venit timpul
Cum va fi înmormântată Andreea, studenta la Medicină ucisă la Timișoara! Detaliul neașteptat la care s-a gândit familia
Cum va fi înmormântată Andreea, studenta la Medicină ucisă la Timișoara! Detaliul neașteptat la care s-a gândit familia
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro ANALIZĂ
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro ANALIZĂ
Atleta Viorica Viscopoleanu şi gimnastul Dan Grecu au primit Colanul de Aur la 110 ani de la înfiinţarea COSR
Atleta Viorica Viscopoleanu şi gimnastul Dan Grecu au primit Colanul de Aur la 110 ani de la înfiinţarea COSR
SUV-ul ce bate Hyundai Tucson și Kia Sportage. Preț tentant în România - VIDEO
SUV-ul ce bate Hyundai Tucson și Kia Sportage. Preț tentant în România - VIDEO
A crezut că salvează un pui de arici, dar mare i-a fost surpriza când a ajuns la veterinar. Ce creatură îngrijise, de fapt
A crezut că salvează un pui de arici, dar mare i-a fost surpriza când a ajuns la veterinar. Ce creatură…