Liga Campionilor | Ronaldo și Jese îl duc pe Zidane aproape de sferturi: AS Roma – Real Madrid 0-2. Gent – Wolfsburg 2-3. Rezultatele și programul

 Liga Campionilor | Ronaldo și Jese îl duc pe Zidane aproape de sferturi: AS Roma - Real Madrid 0-2. Gent - Wolfsburg 2-3. Rezultatele și programul
  • Publicat:
  • Actualizat:

Rezultatele de marți și miercuri din optimile Ligii Campionilor:

Gent – Wolfsburg 2-3 (Kums 81, Coulibaly 89 / Draxler 44, 54, Kruse 60)

  • Gent: Sels – Nielsen, Mitrovic, Asare – Neto,   Kums, Foket, Milicevic (Saief 62), Dejaegere – Depoitre (Coulibaly 80), Simon (Matton 61)
  • Wolfsburg: Casteels – Jung (Schurrle 45+1), Knoche, Dante, Rodriguez – Trasch,   Luiz Gustavo – Vieirinha (Schafer 80), Arnold, Draxler – Kruse (Putaro 90+2)

AS Roma – Real Madrid 0-2 (Ronaldo 57, Jese 86)

  • Roma: Szczesny – Florenzi (Totti 87), Manolas, Rudiger, Digne – Vainqueur (De Rossi 77), Pjanic, Nainggolan – Salah, El Shaarawy (Dzeko 64), Perotti
  • Real Madrid: Keylor Navas – Carvajal,   Ramos,   Varane, Marcelo – Kroos, Modric – Isco (Kovacic 64), James Rodriguez (Jese 82), Ronaldo (Casemiro 89) – Benzema

PSG – Chelsea 2-1 (Ibrahimovic 39, Cavani 78 / Obi Mikel 45+1)

  • PSG: Trapp – Marquinhos, Thiago Silva, David Luiz, Maxwell – Verratti (Rabiot 81), Thiago Motta, Matuidi (Pastore 81) –   Lucas Moura (Cavani 73),   Ibrahimovic, Di Maria
  • Chelsea: Courtois – Azpilicueta, Cahill, Ivanovic, Baba Rahman – Fàbregas,   Obi Mikel –   Pedro, Willian, Hazard (Oscar 71) – Diego Costa

Benfica – Zenit 1-0 (Jonas 90+1)

  • Benfica: Julio Cesar –   Andre Almeida, Lindelof,   Jardel, Eliseu –   Pizzi (Carcela 71), Samaris, Renato Sanches, Gaitan –   Jonas, Mitroglou (R. Jimenez 63)
  • Zenit: Lodygin – Anyukov, Lombaerts, Garay,   Criscito – Danny (Mauricio 87),   Witsel,   Javi Garcia, Shatov (Zhirkov 81) – Hulk, Dzyuba (Kokorin 74)

Marți, 23.02.2016

  • Arsenal – Barcelona
  • Juventus – Bayern Munchen

Miercuri, 24.02.2016

  • Dinamo Kiev – Manchester City
  • PSV – Atletico Madrid

* toate partidele se joacă de la 21:45


23:35 FINAL! Se termină încă o seară de Ligă. Real câștigă cu 2-0 pe terenul Romei și ia o opțiune mai mult decât evidentă pentru calificarea în sferturi. În Belgia, Gent a revenit de la 0-3 la 2-3 în meciul cu Wolfsburg și păstrează o șansă mică înaintea returului din Germania. Eu sunt Cristian Voicu și vă invit săptămâna viitoare la alte patru partide interesante din optimile Ligii Campionilor.


23:32 GENT TRĂ‚IEȘTE. Saief centrează pentru Coulibaly, iar atacantul introdus pe teren în minutul 80 în locul lui Depoitre marchează pentru 2-3. Reînvie speranțele belgienilor.


23:29 GAME OVER? Jese, intrat pe teren în minutul 82 în locul lui James Rodriguez, scapă pe un contraatac rapid, nu stă mult pe gânduri, șutează la colțul lung și marchează pentru 2-0. În aceste condiții, cu o înfrângere la două goluri diferență pe teren propriu, misiunea Romei e aproape imposibilă în returul de pe Santiago Bernabeu. Este primul gol al lui Jese în cupele europene.


23:24 PENTRU ONOARE. Gent reduce diferența în meciul cu Wolfsburg, prin căpitanul Kums, care ia o acțiune pe cont propriu în banda stângă, driblează doi adversari și înscrie cu un șut la colțul lung. Prea puțin și prea târziu, totuși. În Italia, e rândul Romei să ceară, pe bună dreptate, penalty după o intrare a lui Carvajal la Florenzi, dar nici de această dată cehul Pavel Kralovec nu e impresionat.


23:21 Ronaldo cade spectaculos, cere penalty, dar arbitrul nu arată punctul de la 11 metri. La faza următoare, Dzeko rămâne în poziție de 1 vs. 1 cu Keylor Navas, dar finalizează slab.


23:15 PRESIUNE. Roma se aruncă în atac și are două ocazii mari de a egala. Mai întâi, Varane intervine incredibil la o centrare a lui Salah pentru Dzeko, iar apoi atacantul bosniac scoate bine mingea în spate, pentru șutul lui Vainqueur, dar execuția mijlocașului defensiv trece puțin pe lângă poartă. Realul reacționează rapid: James pune o minge pe fruntea lui Ronaldo, starul portughez reia cu capul, dar balonul se scurge prin fața porții Romei.


23:04 WOLFSBURG E ÎN SFERTURI. Nemții marchează al treilea gol, prin Kruse, care reia în poartă o centrare a lui Trasch. Același atacant lovește bara la doar un minut distanță. E clar că drumul frumos al lui Gent se oprește în faza optimilor de finală.


23:00 GOL RONALDO! Vine și spectacolul pe care-l așteptam, iar defensiva Romei cedează la prima acțiune periculoasă a lui Ronaldo. Portughezul preia o pasă excelentă a lui Marcelo, își face mingea pe piciorul drept, șutul său e deviat ușor de Florenzi, dar se oprește în vinclul porții lui Szczesny. 1-0 pentru Real, după 57 de minute în care Roma a arătat chiar bine.


22:57 DRAXLER X2. Tânărul mijlocaș ofensiv german mai oferă o mostră a talentului incontestabil. Recuperează o minge în preajma careului advers, depășește cu ușurință un fundaș, apoi înscrie cu o scăriță de efect și face 2-0. Wolfsburg se poate considera cu un picior și jumătate în sferturile de finală ale Ligii Campionilor.


22:54 DUPĂ‚ CINCI ANI. Ca să vă dați seama cât de slabă a fost echipa lui Zidane în prima repriză vă prezentăm statistica următoare, care spune că, pentru prima dată în ultimii aproape cinci ani, madrilenii au terminat o repriză fără vreun șut pe spațiul porții adverse.


22:49 S-au reluat cele două meciuri, fără schimbări la pauză. Așteptăm, totuși, ceva mai mult spectacol.


22:29 DRAXLER! Probabil cel mai valoros al lui Wolfsburg, Julian Draxler, deschide scorul în Belgia. Primește o minge la mijlocul terenului de la Ricardo Rodriguez, scapă de un adversar, combină cu Vieirinha, apoi finalizează elegant, la colțul lung. Nemții iau o opțiune seriosă pentru calificare, în timp ce El Shaarawy scapă singur cu Navas, dar ratează momentul finalizării și e blocat.  Pauză pe cele două stadioane.


22;17 LINIȘTE. Ne confruntăm și în acestă seară cu o idee pe care am scos-o în evidență și marți: echipele sunt excesiv de prudente, dată fiind miza meciurilor. Marcelo e aproape de un gol superb, dar șutul său din vole, de la marginea careului de 16 metri, trece puțin pe lângă poarta Romei.


22:09 ALT RONALDO. E urât pe multe stadioane din lume, fanii Romei l-au huiduit de la primii pași făcuți pe Olimpico, dar Cristiano ronaldo arată că are și o parte frumoasă. Înainte de începutul meciului i-a oferit un cadou frumos fetiței care l-a însoțit pe teren. În Belgia, Wolfsburg a fost foarte aproape de deschiderea scorului, Mitrovic trimițând periculos spre propria poartă o centrare a lui Arnold. Nemții domină clar partida cu Gent.


22:01 ROMA E CURAJOASĂ‚. Echipa lui Luciano Spalletti nu pare speriată de adversarul pe care-l are în față și începe meciul bine. Stă sus, mizează pe viteza lui Salah, are curaj și pune presiune pe apărarea madrilenilor. El Shaarawy ratează o șansă bună, după ce trimite peste poartă, din apropiere, din centrarea lui Florenzi. 


21:53 Julian Draxler, tânărul și foarte talentatul mijlocaș al lui Wolfsburg, are prima ocazie importantă a serii. Intră în careul lui Gent, șutează, dar trimite mingea puțin peste poară. La Roma, Ronaldo încă are impresia că e un bun executant de lovituri libere, trage de la peste 30 de metri, dar ratează cu mult ținta.


21:45 Au început cele două meciuri!


21:13 Stadio Olimpico din Roma e gata să-i primească pe Ronaldo și ai lui. Până la ora meciului arena se va umple, cu siguranță, iar atmosfera va fi una demnă de Liga Campionilor.


21:00 Zinedine Zidane se întâlnește în această seară cu un dușman mai vechi. Pe timpul în care juca pentru Juventus, fostul Balon de Aur din 1998 a marcat de trei ori în poarta Romei, adversarul din Serie A căruia i-a înscris cele mai multe goluri, la egalitate cu Bari.


20:50 Bună seara! Ne întoarcem la locul faptei, cum s-ar zice, și ne îndreptăm atenția spre a doua zi din cadrul optimilor de finală ale Ligii Campionilor. Gent – Wolfsburg și AS Roma – Real Madrid sunt partidele din această seară, iar mai sus puteți vedea echipele de start. De la Wolfsburg lipsesc Naldo, Schurrle și Caliguri, iar Zidane e fără una dintre vedete, Gareth Bale.


Rezultatele de marți:

PSG – Chelsea 2-1 (Ibrahimovic 39, Cavani 78 / Obi Mikel 45+1)

  • PSG: Trapp – Marquinhos, Thiago Silva, David Luiz, Maxwell – Verratti (Rabiot 81), Thiago Motta, Matuidi (Pastore 81) –   Lucas Moura (Cavani 73),   Ibrahimovic, Di Maria
  • Chelsea: Courtois – Azpilicueta, Cahill, Ivanovic, Baba Rahman – Fàbregas,   Obi Mikel –   Pedro, Willian, Hazard (Oscar 71) – Diego Costa

Benfica – Zenit 1-0 (Jonas 90+1)

  • Benfica: Julio Cesar –   Andre Almeida, Lindelof,   Jardel, Eliseu –   Pizzi (Carcela 71), Samaris, Renato Sanches, Gaitan –   Jonas, Mitroglou (R. Jimenez 63)
  • Zenit: Lodygin – Anyukov, Lombaerts, Garay,   Criscito – Danny (Mauricio 87),   Witsel,   Javi Garcia, Shatov (Zhirkov 81) – Hulk, Dzyuba (Kokorin 74)

23:35 FINAL. Punem capăt unei noi seri de Liga Campionilor! PSG se impune pe teren propriu, 2-1 cu Chelsea, iar Benfica pleacă cu prima șansă în Rusia, după 1-0 pe Da Luz cu Zenit Sankt Petersburg. Ne recitim mâine seară, când ne vom îndrepta atenția spre meciurile AS Roma – Real Madrid și Gent – Wolfsburg.


23:31 GOL BENFICA! Criscito, de la Zenit, este eliminat în ultimul minut al meciului, după ce vede al doilea cartonaș galben, iar Jonas dă lovitura în prelungiri! Atacantul Benficăi reia din centrul careului, cu capul, o lovitură liberă executată de Gaitan și aduce o victorie nesperată pentru portughezi!


23:27 Benfica și Zenit se anihilează reciproc la Lisabona. Niciuna dintre echipe nu dorește să riște absolut nimic, iar rușii par mulțumiți cu un 0-0 scos în deplasare. Mai sunt cinci minute, iar la Paris tot PSG e echipa mai activă.


23:19 CAVANI și inspirația lui Blanc! Introdus pe teren în minutul 74, uruguayanul primește o pasă genială de la Angel di Maria, șutează din unghi, îl păcălește pe Courtois și-și aduce echipa în avantaj. De doar patru minute a avut nevoie fostul atacant de la Napoli pentru a-și pune amprenta pe acest meci. Ce să mai spunem despre inspirația lui Blanc?


23:10 Șansa lui Gaitan. Benfica a avut cea mai mare ocazie a meciului de pe Da Luz. Argentinianul Nico Gaitan, cel mai bun fotbalist al portughezilor în faza grupelor, s-a aflat în poziție excelentă, a șutat puternic, dar Lodygin s-a opus. Apar și schimbările: Hazard iese de pe teren, după o nouă evoluție modestă, iar locul său e luat de brazilianul Oscar. Cam așa ar putea fi descris cel mai bine sezonul belgianului.


23:03 ZIDUL COURTOIS. Dacă Trapp câștigă clar pânp acum duelul de la distanță cu Diego Costa, nici omologul său, Thibaut Courtois, nu se lasă mai prejos. Belgianul îl blochează pe Ibrahimovic, apoi are un reflex foarte bun la un șut al lui Lucas Moura. Imediat, e salvat de fundași, care fac un adevărat zid în fața sa și opresc șutul lui Matuidi. 


22:54 MIKEL, un gol la 60 de meciuri jucate. Nigerianul a marcat în această seară abia al șaselea gol în tricoul lui Chelsea, la meciul cu numărul 356. Asta înseamnă că mijlocașul defensiv a înscris o dată la 60 de meciuri jucate. Vestea bună? Londonezii au câștigat fiecare meci în care numele nigerianului a apărut pe tabela de marcaj.


22:51 TRAPP – COSTA 2-0. Atacantul lui Chelsea are o nouă ocazie mare, după ce în prima repriză a lovit bara. Willian pasează perfect, după un contraatac bun, braziliano-spaniolul scapă singur cu Trapp, dar francezul se opune din nou. La Lisabona, Witsel încearcă să înscrie împotriva fostei echipe, dar Julio Cesar e atent și respinge. Se animă meciurile.


22:46 MARELE RONALDO. S-au reluat cele două meciuri, iar la cel de la Paris asistă și omul care a fermecat milioane de inimi. Brazilianul Ronaldo e în tribunele de pe Parc des Princes și are ce urmări. Nu mai puțin de șase brazilieni sunt prezenți pe teren: Marquinhos, Thiago Silva, David Luiz, Maxwell, Lucas Moura, de la PSG, și Willian de la Chelsea, plus Thiago Motta și Diego Costa, care au ales, însă, Italia, respectiv Spania.


22:32 REVANȘA LUI OBI MIKEL! Chelsea egalează în ultimul minut al primei reprize, iar reușita îi aparține mijlocașului nigerian care recunoscut pentru golurile puține pe care le marchează. De data aceasta rolurile s-au inversat, Zlatan a ratat intervenția, după un corner, mingea a ajuns la Mikel, iar închizătorul și-a reparat greșelile de la golul suedezului și a egalat. Pauză pe ambele stadioane: PSG – Chelsea 1-1 și Benfica – Zenit 0-0.


22:25 A LOVIT ZLATAN! Ibrahimovic deschide scorul la Paris, cu ceva noroc. Obi Mikel face un fault la 20 de metri de poarta lui Courtois, vede un cartonaș galben, apoi deviază șutul din lovitură liberă al starului suedez. 1-0 pentru PSG, iar partida se anunță mult mai interesantă din acest moment, pentru că Chelsea e nevoită să se descopere puțin. Și o statistică în care Ibra e lider: a devenit primul fotbalist care marchează cel puțin un gol în ultimii 10 ani calendaristici în Liga Campionilor.


22:17 PRUDENȚĂ‚. Acesta e cuvântul de ordine pe cele două stadioane. Benfica are prima ocazie, prin Jonas, care trage de la distanță, pe lângă poarta lui Logydin, în timp ce Ibrahimovic și Ivanovic irosesc două situații periculoase la Paris. E logic pe undeva ca cele patru echipe să încerce să joace cât mai închis, dat fiind faptul că vorbim despre prima manșă a unei duble din faza eliminatorie a Ligii Campionilor.


22:08 Ghinionul lui Costa! Chelsea stă la cutie, iese rar din propria jumătate, dar când o face e periculoasă. Baba Rahman centrează din flancul stâng, pune mingea pe fruntea lui Costa, spaniolul reia, dar francezul Trapp are un reflex superb și respinge mingea în bară. Consemnăm cea mai mare ocazie a meciului, chiar dacă reluările arată că vârful lui Chelsea se afla în poziție de ofsaid în momentul centrării colegului său.


22:04 Pe Da Luz din Lisabona, lucrurile sunt liniștite. Benfica și Zenit sunt conștiente de importanța meciului și nu riscă absolut nimic. Rușii se închid bine, iar Gaitan și compania găsesc cu greu culoare. La Paris, Zlatan a încasat un cartonaș galben, după un fault din spate asupra lui John Obi Mikel, închzătorul lui Chelsea.


21:55 Topul în care Zlatan e abia al zecelea. Starul suedez joacă în această seară al 120-lea meci în cupele europene, egalându-l pe legendarul Carles Puyol și devenind al zecelea fotbalist care reuește această performanță. Pe teren, Ibra a scos o lovitură liberă, a și executat-o, dar a trimis pe lângă poarta lui Courtois.


21:48 Veratti întreabă, Courtois răspunde! Micuțul mijlocaș al lui PSG are prima ocazie a meciului: șutează de la distanță, dar belgianul din poarta lui Chelsea respinge.


21:45 Au început meciurile! Mai jos, coregrafia pregătită de fanii lui PSG.


21:35 Una dintre cauzele sezonului dezastruos al lui Chelsea este evoluția foarte slabă a lui Eden Hazard. Belgianul a fost doar o umbră a fotbalistului din sezonul trecut, reușind un singur gol în cele 32 de meciuri jucate în tricoul formației de pe Stanford Bridge. Chiar și așa, e curtat intens de Real Madrid și PSG, iar în această seară are șansa să arate că nu degeaba este cotat la 75 de milioane de euro.


21:20 PSG și Chelsea au multe lucruri un comun: un patron bogat, dornic să câștige trofeul Ligii, dar și o dublă manșă tensionată în sezonul trecut. Parizienii au eliminat echipa antrenată pe atunci de Jose Mourinho, iar forma slabă a londonezilor din ultimele luni îi indică drept favoriți la accederea în sferturile de finală. Și statistica e de partea fotbaliștilor lui Blanc, care au pierdut un singur meci european pe teren propriu din ultimele 37 jucate. Da, ați ghicit, cu Barcelona.


21:05 La 21 de ani, suedezul Victor Lindelof va debuta în Liga Campionilor în meciul Benfica – Zenit. În Portugalia se vor întoarce Witsel, Garay și Javi Garcia care, de-a lungul carierei, au îmbrăcat tricoul „vulturilor”.


20:56 Bună seara! Sunt Cristian Voicu și, după ceva timp, vă invit să comentăm împreună o nouă seară de Ligă. Încep meciurile din optimile de finală, iar în 45 de minute vom fi conectați la partidele PSG – Chelsea și Benfica – Zenit. Începem cu echipele de start, unele din care nu lipsesc vedete precum Ibrahimovic, Hazard, Gaitan sau Hulk.


Sezonul de primăvară al Ligii Campionilor, ediția 2015-2016, începe în această seară, cu două meciuri din faza optimilor: Benfica – Zenit și PSG – Chelsea.

Partida serii este fără îndoială meciul de la Paris, care reprezintă o reeditare a „dublei” din sezonul trecut, tot din faza optimilor, când PSG a  avut câștig de cauză după 210 minute de joc. Trupa lui Laurent Blanc s-a calificat atunci în sferturi după un meci incredibil pe Stamford Bridge, în care francezii au jucat din minutul 31 în inferioritate numerică, după elimiarea lui Zlatan Ibrahimovic.

Chelsea caută acum revanșa și se agață de una din puținele șanse de a mai salva ceva din acest sezon. Londonezii sunt pe locul 12 în Premier League, după un start de campionat dezastruos, care a dus la înlocuirea lui Jose Mourinho cu Guus Hiddink. Chelsea vine după cea mai convingătoare victorie a sezonului, cu Newcastle, scor 5-1, iar Diego Costa, Willian sau Pedro par pregătiți pentru un meci mare la Paris.

De cealaltă parte, gazdele din această seară defilează în Ligue 1. Cu un avans de 24 de puncte față de locul 2, după 26 de etape, Ibrahimovic și Compania se pot concentra în totalitate pe „competiția supremă”. Blanc speră ca acesta va fi sezonul în care PSG va reuși să confirme și pe plan european, după trei ani consecutivi în care francezii s-au oprit în faza sferturilor de finală.

Programul optimilor Champions League 2015-2016

Marți, 16.02.2016

  • Benfica – Zenit
  • PSG – Chelsea

Miercuri, 17.02.2016

  • KAA Gent – Wolfsburg
  • AS Roma – Real Madrid

Marți, 23.02.2016

  • Arsenal – Barcelona
  • Juventus – Bayern Munchen

Miercuri, 24.02.2016

  • Dinamo Kiev – Manchester City
  • PSV – Atletico Madrid

* toate partidele se joacă de la 21:45

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Prințul cuceritor s-a despărțit de șatena sexy din Cluj și… din nou lângă marea iubire
Prințul cuceritor s-a despărțit de șatena sexy din Cluj și… din nou lângă marea iubire
Fanii n-au mai suportat! Ce a făcut jucătorul lui Arsenal, după ce echipa a fost eliminată din UCL: ”Dați-l afară!”
Fanii n-au mai suportat! Ce a făcut jucătorul lui Arsenal, după ce echipa a fost eliminată din UCL: ”Dați-l afară!”
Tânărul pe care Mădălin îl urmărea cu mașina rupe tăcerea: „A murit din prostia lui”
Tânărul pe care Mădălin îl urmărea cu mașina rupe tăcerea: „A murit din prostia lui”
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și adio de la Antena 1
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
Reacţia unui clujean după ce s-a trezit cu maşina lovită de o trotinetă electrică aruncată la întâmplare.
Reacţia unui clujean după ce s-a trezit cu maşina lovită de o trotinetă electrică aruncată la întâmplare. "Ar trebui interzise"
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Starea de sănătate a Prințesei Kate Middleton s-a înrăutățit?! Gestul disperat al Prințului William
Starea de sănătate a Prințesei Kate Middleton s-a înrăutățit?! Gestul disperat al Prințului William
S-a dat lege pentru toți proprietarii de TEREN din România. Regula imposibil de ocolit
S-a dat lege pentru toți proprietarii de TEREN din România. Regula imposibil de ocolit
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Istvan Kovacs, răplata unei prestații stelare: poate bifa o premieră fabuloasă pentru România
Istvan Kovacs, răplata unei prestații stelare: poate bifa o premieră fabuloasă pentru România
De Rossi va continua ca antrenor al Romei
De Rossi va continua ca antrenor al Romei
❗ Modificare: Trusa de prim ajutor și stingătorul NU mai sunt obligatorii pentru aceste vehicule❗
❗ Modificare: Trusa de prim ajutor și stingătorul NU mai sunt obligatorii pentru aceste vehicule❗
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de la Taverna Racilor într-o singură zi
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de la Taverna Racilor într-o singură…