„Bătrâna Doamnă” le-a dat o lecție catalanilor și se califică în semifinale. AS Monaco merge în „careul de ași” din Champions League, alături de Real și Atletico

Redactor:
Andru Nenciu
Redactor:
Dan Mirea
  • Publicat:
  • Actualizat:
  • Meciurile din această seară încheie etapa sferturilor de finală din Champions League. Echipele calificate sunt Atletico Madrid, Real Madrid, Juventus și AS Monaco. 
  • Tragerea la sorți pentru semifinalele Ligii Campionilor va avea loc vineri, 21 aprilie,  de la ora 13:00, la Nyon, Elveția. Prima manșă a semifinalelor se va juca pe 2-3 mai, iar returul în săptămâna care urmează. 
  • Finala va avea loc la Cardiff, Țara Galilor, pe 3 iunie. 

Barcelona – Juventus 0-0  (0-3, în tur)

  • Barcelona(4-3-3): Ter Stegen – Roberto, Piqué, Umtiti, Jordi Alba – Busquets, Rakitic, Iniesta – Messi, Suárez, Neymar
  • Juventus(4-2-3-1): Buffon – Dani Alves, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro – Khedira, Pjanic – Cuadrado, Dybala, Mandzukic – Higuain. 

Monaco – Dortmund, 3-1 (3-2, în tur)

  • Monaco(4-4-2): Subasi – Glik, Jemerson,Touré, Mendy – Bakayoko, Moutinho, Lemar, Silva – Mbappé, Falcao
  • Dortmund(4-1-4-1): Bürki –  Piszczek, Sokratis, Ginter, Guerreiro – Weigl – Durm, Kagawa, Sahin, Reus – Aubameyang

23:36 FINAL DE MECI PE CAMP NOU! Pierdere dureroasă pentru Barcelona, care nu reușește încă o revenire de spectacol precum cea cu PSG. Juventus este echipa care se califică în semifinalele Champions League. 


23:29 GOOOOOL MONACO! Lemar îl „servește” pe Germain cu o pasă excelentă, care îl învinge pe Burki și plasează mingea în poartă. 


23.25 Schimbare la Juventus. Iese Cudrado, intră Lemina. 


23:19  Min 72Schimbare la Borussia Dortmund. Iese Guerreiro, intră Pulisic 

            Min 78 Schimbare și la Barcelona. Iese Sergi Roberto, intră Mascherano 


23:11 Falcao ratează ocazia de a majora diferența în urma unei pase primite de la mijlocul terenului. Columbianul îi driblează pe fundașii Borussiei, însă ratează execuția cu poarta goală. 


23:05 Ocazie Juventus! Pjanic îl deposedează pe Busquets și îl pune în dificultate pe ter Stegen 


22:57 GOOOOL Dortmund. Nemții revin determinați de la vestiare și înscriu în minutul 49 prin Dembele, care îl driblează pe Mendy în bandă și centrează în fața porții, unde se afla Reus, care trimite mingea în vinclu. 


22:53: Începe repriza a doua în partida dintre Monaco și Dortmund. 


22:52 Juventus începe repriza a doua în forță, iar Cuadrado trimite puțin pe lângă poartă. 


22.48 A început a doua repriză pe Camp Nou. Catalanii încearcă să micșoreze din diferență, deși nu par foarte determinați. 


22: 37 Pauză și pe stadionul Louis II. Monegascii intră la vestiar cu avantaj. 


22:34 PAUZĂ‚ PE CAMP NOU! Juventus și-a trecut în cont două ratări mari, în vreme ce Messi a avut cea mai mare ocazie a primei reprize


22:28 Lovitură liberă pentru Barcelona! Pjanic are o intrare dură asupra lui Messi, care sângerează în urma contactului violent. 


22:24  Ocazie importantă pentru Juventus! Pjanic ridică mingea peste doi apărători ai Barcelonei, iar Higuain reia de lângă Umtiti, însă ter Stegen e atent și prinde fără probleme.


22:19 Barcelona intră cu toată echipa în jumătatea adversă în căutarea golului care ar putea readuce speranța pe Camp Nou. 


22:17 Schimbare rapidă la Dortmund. În minutul 27, Durm îi cedează locul său lui Dembele. 


22:13 Dortmund, aproape de autogol.Lemar a executat un corner din partea dreaptă, mingea nu a fost atinsă de nimeni. Burki a degajat greșit, iar mingea a trecut puțin peste poartă. 


22:05 GOOOOOL MONACOOO!! În minutul 17 al partidei, Falcao majorează diferența din centrarea lui Lemar și asigură tichetul monegascilor spre semifinalele UCL 


22.06: Ratare Barcelona! Messi ratează de la 12m din fața porții, după ce a primit o pasă foarte bună de la Suarez. 


22:05 BARĂ‚ DORTMUND! Sahin a executat o lovitură liberă foarte bună din partea dreaptă, lateral. Mingea s-a plimbat prin fața porții, dar nu a intrat în poartă. 


21.58 Greșeală mare  a mijlocașului catalan Busquets, care îi pasează mingea lui Higuain, însă argentinianul ratează. 


21:55 GOOOOL MONACO! În minutul 3 al partidei, Mendy șutează de la 25 de metri, respinge Burki, iar Mbappe preia mingea respinsă  deschide scorul. 


21:50 A început și partida de pe stadionul Louis II dintre AS Monaco și Borussia Dortmund. 


21:45 A început partida de pe Camp Nou. Fanii au pregătit un moment special pentru catalani. 


UPDATE 21:36 Meciul dintre Monaco și Dortmund a fost întârziat 5 minute din cauza faptului că autocarul Borussiei a ajuns cu 20 de minute întârziere, ca urmare a măsurilor drastice de securitate. Acest lucru se datorează atentatului care a avut loc săptămâna trecută la Dortmund, când o bombă a explodat lângă autocarul echipei care se deplasa spre stadion. 


UPDATE 20:40 A mai rămas o oră până la startul partidei dintre Barcelona și Juventus. Xavi Hernandez nu este foarte încrezător în forțele Barcelonei. „Cred că va bate Barcelona în seara asta, dar Juventus va trece mai departe în semifinale. Sper să mă înșel și să avem o semifinală 100% spaniolă în Champions League„. 


UPDATE 20:20 Totul este pregătit pe Camp Nou. Fanii Barcelonei speră la o nouă „remontada” a echipei catalane, iar oficialii clubului îi așteaptă cu steaguri pe stadion.


UPDATE 20:04 Fanii „zebrelor” au împânzit străzile din Barcelona și sunt pregătiți pentru a le oferi toată susținerea jucătorilor. 


Barcelona – Juventus este meciul vedetă din această seară, iar privitorii fotbalului spectacol au toate motivele să stea cu ochii ațintiți asupra duelului dintre Messi și Dybala.

Ironia face ca spaniolii să stea ceva mai bine față de etapa optimilor, atunci când au pierdut în tur cu 0-4, în fața lui PSG. Acum, Barcelona e obligată la o nouă remontada, de această dată în fața unui adversar care nu i-a dat nicio șansă în tur. Juventus este favorită la calificare și rămâne de văzut dacă presiunea de pe Camp Nou își va spune cuvântul.

Dortmund încearcă să răzbune atentatul cu bombă din tur, care pare că i-a scos din febra meciului pe elevii lui Tuchel. Monaco a făcut un meci perfect în Germania, a învins cu 3-2 și pornește ca favorită la calificare.  

 

La mijlocul acestei săptămâni aflăm semifinalistele acestui sezon de UEFA Champions League. Meciurile retur ale confruntărilor din sferturi se dispută marți și miercuri și pleacă de la scoruri ce teoretic pot fi întoarse.

Capul de afiș al zilei de miercuri este partida dintre Barcelona și Juventus. Italienii au câștigat de o manieră categorică pe teren propriu, scor 3-0, dar cu Barcelona lucrurile nu sunt niciodată atât de simple pe cât par. Nu mai târziu de faza precedentă a competiție, catalanii au reușit ceea ce părea imposibil: au câștigat cu 6-1 pe Camp Nou în condițiile în care pierduseră pe terenul cu PSG cu 0-4.

AS Monaco – Borussia Dortmund este ultimul meci din faza sferturilor UEFA Champions League. Monaco s-a impus în Germania, scor 3-2, însă meciul și rezultatul din Dortmund au trecut în plan secund. Partida s-a desfășurat cu o zi mai târziu decât fusese programată din cauza faptului că trei dispozitive explozive au fost detonate în apropierea autocarului Borussiei. Marc Bartra a fost imediat transportat la spital și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
Se pregătește o lovitură fără precedent în Formula 1
Se pregătește o lovitură fără precedent în Formula 1
„Ne pare rău de fata aceea” Tatăl lui Mirel a izbucnit în plâns după ce și-a vizitat fiul în arest. Nu își mai poate privi copilul în ochi
„Ne pare rău de fata aceea” Tatăl lui Mirel a izbucnit în plâns după ce și-a vizitat fiul în arest.…
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă îi dă cineva!"
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă…
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul.
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de el, şi de fata aceea…
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe ultimul drum al tinerei
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe ultimul drum al tinerei
EXCLUSIV Ungurii, la ani lumină de România. Ungaria ne-a luat fața complet: Profit maxim
EXCLUSIV Ungurii, la ani lumină de România. Ungaria ne-a luat fața complet: Profit maxim
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
Gușă - Vizer, conflictul ia amploare: interviul exploziv care adâncește ruptura din judo
Gușă - Vizer, conflictul ia amploare: interviul exploziv care adâncește ruptura din judo
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Praful saharian ar putea afecta această piesă a mașinii
Praful saharian ar putea afecta această piesă a mașinii
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup