Liga Campionilor | Tabloul sferturilor e complet! Barça a umilit-o pe Chelsea pe Camp Nou, 3-0, iar Messi a ajuns la 100 de goluri în UCL. Bayern nu avut emoții cu Beșiktaș și s-a calificat mai departe după 8-1 la general

Liga Campionilor | Tabloul sferturilor e complet! Barça a umilit-o pe Chelsea pe Camp Nou, 3-0, iar Messi a ajuns la 100 de goluri în UCL. Bayern nu avut emoții cu Beșiktaș și s-a calificat mai departe după 8-1 la general
  • Publicat:
  • Actualizat:
  • Echipele calificate deja în sferturile de finală ale Ligii Campionilor: Real Madrid, Liverpool, Manchester City, Juventus, Sevilla, Roma, Bayern Munchen și Barcelona.
  • FC Barcelona a umilit-o pe Chelsea pe Camp Nou, 3-0, deși catalanii așteptau un meci greu. Leo Messi a reușit o dublă și a ajuns la golul 100 în Liga Campionilor, Dembele a marcat primul său gol pentru Barcelona, Busquets s-a accidentat și a fost schimbat în partea secundă. În tur, pe Stamford Bridge, a fost 1-1.
  • Bayern s-a impus cu 3-1 în returul cu Beșiktaș, scorul general fiind 8-1. Antrenorul bavarezilor, Jupp Heynckes, a ajuns la 11 victorii consecutive în Liga Campionilor, record absolut în competiția continentală.

Barcelona – Chelsea 3-0 (Messi 3, 63, Dembele 20) (1-1 în tur), echipele de start:

  • Barcelona: Ter Stegen – Sergi Roberto  , Pique, Umtiti, Jordi Alba – Dembele (Vidal 67), Rakitic, Busquets (Andre Gomes 61), Iniesta (Paulinho 55) – Messi, Suarez
  • Rezerve: Cillessen – Digne, Gomes, Alcacer, Paulinho, Vermaelen, Vidal
  • Chelsea: Courtois – Azpilicueta, Christensen, Rudiger – Moses (Zappacosta 67), Fàbregas, Kante, Alonso – Willian  , Giroud  (Morata 67), Hazard (Pedro 11)
  • Rezerve: Caballero – Bakayoko, Cahill, Emerson, Morata, Pedro, Zappacosta

Beșiktaș – Bayern 1-3 (V. Love 59 / Thiago 18, Gonul 46 autogol, Wagner 84) (0-5 în tur), echipele de start:

  • Beșiktaș: Zengin – Gonul, Medel, Uysal, Erkin – Quaresma, Ozyakup, Arslan (Hutchinson  60), Lens (Talisca 60)- V. Love (Babel 75), Pektemek
  • Rezerve: Fabricio, R. Babel, Aksoy, Adriano, Hutchinson, Negredo, Talisca
  • Bayern: Ulreich – Rafinha  , J. Boateng  , Hummels  (Sule 46), Alaba – Vidal, J. Martinez, Thiago (James Rodriguez 35) – T. Muller, Lewandowski (Wagner 68), Ribery
  • Rezerve: Starke, Bernat, Kimmich, James Rodriguez, Rudy, Sule, Wagner

Min 90+2 Fluier final pe Camp Nou! Barcelona se impune cu scor de neprezentare în fața lui Chelsea, și completează tabloul sferturilor de finală UCL.


Min 90 Barcelona | Ocazie pentru Chelsea! Rudiger reia cu capul o centrare venită de pe partea dreaptă, dar balonul lovește bara porții lui Ter Stegen și catalanii îndepărtează pericolul.


Min 84 Barcelona | Ocazie pentru Barcelona! Paulinho reia cu capul o minge venită din corner. dar Courtois respinge și îndepărtează pericolul


Min 79 Barcelona | Ocazie pentru Barcelona! Messi execută perfect o lovitură liberă de la 35 de metri, dar Courtois respinge în corner.


Min 77 Barcelona | Ocazie pentru Chelsea! Hazard începe o acțiune personală, centrează pe jos în careu dar balonul nu găsește pe nimeni, iar catalanii îndepărtează pericolul fără probleme.


Min 63 Barcelona | Gooool Barcelona! Messi primește o pasă de la Luis Suarez, intră în careu, își face mingea pe stângul și trimite balonul, din nou, printre picioarele lui Courtois! Este reușita cu numărul 100 pentru starul argentinian în UCL.


Min 46 S-a reluat jocul în ultimul sfert de finală al Ligii Campionilor!


22:50 97.183 de spectactori asistă la duelul de pe Camp Nou!


Min 45 Pauză pe Camp Nou!


Min 45 Barcelona | Ocazie pentru Chelsea! Alonso execută perfect o lovitură liberă, dar balonul lovește bara porții catalane.


Min 36 Barcelona | Ocazie pentru Chelsea! Alonso primește o pasă în careu, reia cu stângul dar Ter Stegen reușește să respingă!


22:10 Fostul căpitan al Barcelonei, Gică Popescu, urmărește pe viu show-ul echipei catalane.


Min 20 Barcelona | GOOOL Barcelona! Messi îl servește perfect pe Dembele în careu, acesta șutează în forță și punctează pentru 2-0.


Min 12 Barcelona | Ocazie pentru Chelsea! Willian încearcă să-l învingă pe Ter Stegen cu un șut pe jos de la 24 de metri, dar neamțul este atent și reține.


Min 3 Barcelona | GOOOL Barcelona! Messi se ajută de o pasă a lui Luis Suarez, si trage pe poartă printre picioarele lui Courtois!


Min 1 Fluier de start pe Camp Nou!


Min 90 Fluier final în Turcia! Bayern se califică în sferturi cu scorul incredibil de 1-8 la general.


20:45 Barcelona | Catalanii se bucură de suportul „dințosului” în această seară. 🙂

 

#ForçaBarça #BarçaChelsea 🤙🏾🔴 🔵

O postare distribuită de Ronaldo de Assis Moreira (@ronaldinho) pe


Min 84 Istanbul Gooool Bayern! Alaba centrează în careu pe jos, mingea este deviată de Uysal, iar Wagner trimite cu pieptul în poarta lui Zengin!


Min 59 Istanbul | Gooool Beșiktaș! Turcii reușesc să profite de o eroare în defensiva lui Bayern, Vagner Love este servit perfect în careu și îl învinge pe Ulreich!


Min 46 Istanbul | Gooool Bayern! Gonul încearcă să respingă o centrare venită din partea dreaptă, dar trimite balonul în propria poartă!


Min 46 Începe a doua repriză în Turcia.


Min 45+2 Final de primă repriză.


Min 28 Istanbul | Ocazie pentru Bayern! Hummels reia cu capul o minge venită dintr-o lovitură de colț, dar trimite mult peste poartă.


Min 18 Istanbul | Gooool Bayern! Thomas Muller centrează perfect în careu pentru Thiago, care îl învinge calm pe Zengin și deschide scorul!


Min 10 Istanbul | Ocazie pentru Bayern! David Alaba execută o lovitură liberă, Zengin reușește să respingă, mingea ajunge cu noroc la Muller care trimite mult peste poartă.


19:05 Barcelona |  În ciuda veștilor cum că ar avea șanse mici să joace, se pare că Iniesta va evolua în această seară pe Camp Nou


Min 1 Istanbul | Fluier de start în Turcia!


Un clasic al fotbalului modern în Liga Campionilor, a 14-a întâlnire Barcelona – Chelsea începe de la 1-1 pe Stamford Bridge, după un gol al lui Willian și o primă reușită a carierei pentru Messi în poarta londonezilor. Lideri detașați în Primera Division, catalanii vin după 2-0 în deplasarea de la Malaga, în care Messi nu a jucat, dar Ernesto Valverde are o mică problemă. Accidentat la coapsă, Iniesta are șanse infime să pășească pe Camp Nou diseară, iar presa din Spania notează că tehnicianul catalanilor îl va înlocui pe „Don Andres” cu portughezul Andre Gomes, fotbalist care, nu mai departe de acum câteva zile, a recunoscut că trăiește un adevărat calvar în Catalonia.

De-a lungul celor 13 meciuri directe, 0-0 a fost, cumva surprinzător, un rezultat care nu a apărut niciodată pe tabela de marcaj la finalul meciului. Acum, Chelsea are nevoie de un gol pentru a spera la calificare, iar Valverde a tras semnalul de alarmă: „Am văzut calitățile lui Chelsea în prima manșă. Rezultatul din tur e bun pentru noi, dar trebuie să ne facem jocul. Chelsea poate să marcheze în orice moment. Pot avea mai multe abordări și au demonstrat asta la Londra. Când se apără bine, sunt foarte greu de depășit. Poate că secretul este presingul, dar, de asemenea, sunt foarte puternici pe contraatac și reprezintă o amenințare la fazele fixe. Trebuie să fim foarte atenți la aceste aspecte!”, a transmis fostul antrenor al lui Bilbao, înaintea meciului.

De cealaltă parte, Chelsea are un parcurs dezastruos în Premier League, unde se află pe locul cinci, iar Liga Campionilor poate reprezenta salvarea lui Antonio Conte, manager care a câștigat titlul în Anglia la prima încercare. După un 0-1 rușinos cu City în măsura în care abia a trecut mijlocul terenului, Chelsea a învins Watford, 2-1, iar 3-4-3-ul va fi, și de această dată, alegerea logică pentru Conte. Cu Willian, Hazard și Morata în atac, fostul selecționer al Squadrei Azzurra are în cine să-și pună speranțele, iar conferința de presă premergătoare meciului l-a găsit discutând despre planul echipei sale: „Am jucat bine în tur, aproape perfect, împotriva unei echipe pe care o consider printre cele mai bune din lume. Dar rezultatul final a oferit Barcelonei un mare avantaj. Le știm filosofia, vor vrea să câștige. Noi trebuie să dăm ce avem mai bun, să fim foarte concentrați și să fim atenți în fiecare minute. Poate vor fi perioade ale jocului în care vom suferi, dar trebuie să fim o echipă compactă și, atunci când avem mingea, să credem din toată inima că putem marca”, a spus Conte.

Pentru onoarea turcilor!

La fel cum a fost cazul cu City – Basel și Liverpool – FC Porto, Beșiktaș va intra pe teren doar pentru a face un meci bun în fața unei echipe mult superioare. Practic, calificarea s-a decis încă din minutul 16 al meciului tur, când Ovidiu Hațegan i-a arătat cartonașul roșu croatului Domagoj Vida și a ucis, din start, orice speranță a turcilor. Calificată de 13 ori în optimile Ligii, Bayern a fost eliminată de doar trei ori în această fază, iar miercuri va sărbători, la adăpostul lui 5-0 din tur, a 14-a calificare. Cu 14 victorii în ultimele 15 meciuri, bavarezii îl vor odihni pe polonezul Lewandowski (dublă și pasă decisivă în tur), locul lui urmând să fie luat de Sandro Wagner.

Ce-i mai rămâne lui Beșiktaș? Nu prea multe, în afara unei sărbători la debutul în optimile Ligii Campionilor. Stadionul va fi plin, iar cele trei victorii (3-1 cu Fener, 2-0 cu Trabzon și 1-0 cu Genclerbirligi) și un egal (2-2 cu Fener, în Cupă) sunt dătătoare de speranțe pentru un rezultat care să spere rușinea din tur.

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Starea de sănătate a Prințesei Kate Middleton s-a înrăutățit?! Gestul disperat al Prințului William
Starea de sănătate a Prințesei Kate Middleton s-a înrăutățit?! Gestul disperat al Prințului William
Surprinzător! A văzut cine s-a calificat în semifinalele UCL și a spus clar ce echipă va câștiga trofeul
Surprinzător! A văzut cine s-a calificat în semifinalele UCL și a spus clar ce echipă va câștiga trofeul
Tânărul pe care Mădălin îl urmărea cu mașina rupe tăcerea: „A murit din prostia lui”
Tânărul pe care Mădălin îl urmărea cu mașina rupe tăcerea: „A murit din prostia lui”
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și adio de la Antena 1
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
Filmul exploziei care a devastat, azi noapte, un bloc din Craiova: Țipete de groază și oameni sub dărâmături care imploră să fie salvați
Filmul exploziei care a devastat, azi noapte, un bloc din Craiova: Țipete de groază și oameni sub dărâmături care imploră…
A fost SPART codul celui mai TEMUT criminal în serie din istoria Americii
A fost SPART codul celui mai TEMUT criminal în serie din istoria Americii
Ronald Gavril a apărut dezbrăcat în pat, alături de iubita lui, Anamaria Prodan: Viaţa nu se aşteaptă, se trăieşte!
Ronald Gavril a apărut dezbrăcat în pat, alături de iubita lui, Anamaria Prodan: Viaţa nu se aşteaptă, se trăieşte!
Cât costă sicriul în care a fost depus trupul neînsuflețit al lui Costel Corduneanu. 'Stăpânul Moldovei', înmormântat regește!
Cât costă sicriul în care a fost depus trupul neînsuflețit al lui Costel Corduneanu. 'Stăpânul Moldovei', înmormântat regește!
Șansă istorică pentru SIMONA HALEP. Anunț venit astăzi, 18 APRILIE: Se fac demersuri
Șansă istorică pentru SIMONA HALEP. Anunț venit astăzi, 18 APRILIE: Se fac demersuri
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO de la priveghi
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO de la priveghi
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Istvan Kovacs, răplata unei prestații stelare: poate bifa o premieră fabuloasă pentru România
Istvan Kovacs, răplata unei prestații stelare: poate bifa o premieră fabuloasă pentru România
De Rossi va continua ca antrenor al Romei
De Rossi va continua ca antrenor al Romei
❗ Modificare: Trusa de prim ajutor și stingătorul NU mai sunt obligatorii pentru aceste vehicule❗
❗ Modificare: Trusa de prim ajutor și stingătorul NU mai sunt obligatorii pentru aceste vehicule❗
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de la Taverna Racilor într-o singură zi
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de la Taverna Racilor într-o singură…