Pasă de gol pentru Moți, dar și un penalty comis. Real Madrid s-a chinuit pentru o victorie cu Ludogoreț. Atletico Madrid – Juventus 1-0. Arsenal – Galatasaray 4-1. Rezultatele serii în Champions League

Pasă de gol pentru Moți, dar și un penalty comis. Real Madrid s-a chinuit pentru o victorie cu Ludogoreț. Atletico Madrid - Juventus 1-0. Arsenal - Galatasaray 4-1. Rezultatele serii în Champions League
  • Publicat:
  • Actualizat:

Meciurile serii în Champions League (21:45)

Grupa A

  • Malmo – Olympiacos 2-0 (Rosenberg ’42, ’82)
  • Atletico Madrid – Juventus 1-0 (Arda Turan ’75)

Grupa B

  • Basel – Liverpool 1-0 (Streller ’52)
  • Ludogoreț – Real Madrid 1-2 (Marcelinho ‘7 / Cristiano Ronaldo ’25 – pen, Benzema ’77)

Grupa C

  • Zenit Petersburg – AS Monaco 0-0
  • Bayer Leverkusen – Benfica 3-1 (Kiessling ’25, Son Heung-Min ’34, Calhanoglu
    ’63 – pen / Salvio ’62
    )

Grupa D

  • Arsenal – Galatasaray 4-1 (Welbeck ’22, ’30, ’52.  Alexis Sanchez ’40 / Burak Yilmaz ’63 – pen)
  • Anderlecht – Dortmund 0-3 (Immobile ‘3, Ramos ’70, 79)

UPDATE 23:35 Fluier final în toate cele 7 partide disputate în această seară, de la 21:45. Real Madrid și-a respectat statutul de favorită în Bulgaria, dar s-a chinuit timp de 77 de minute pentru a-și asigura victoria în fața unei echipe care s-a luptat până în ultima clipă. Cu Moți titlular, Ludogoreț a deschis scorul, românul fiind chiar cel care a oferit pasa decisivă pentru golul lui Marcelinho (‘6). Ronaldo i-a readus pe galactici în joc, după ce a transformat un penalty obținut tot de el, după un duel cu Moți în careu (25), însă nu înainte de a rata o altă lovitură le la 11 m, primită de Real în minutul 11. Intrat pe teren în repriza secundă, Benzema a înscris golul victoriei cu 13 minute înainte de final, iar Real are 6 puncte după primele două etape.

 

Scorul serii a fost oferit de partida Arsenal – Galatasaray. Tunarii s-au impus cu 4-1, după o primă repriză de vis încheiată cu un avantaj de trei goluri. Danny Welbeck a reușit un hat-trick pentru Arsenal, primul din carieră, iar Galata a revenit în joc abia în partea secundă, când adversarii au rămas în 10 oameni de câmp, după eliminarea lui Szczesny. Wenger sărbătorește astfel 18 ani pe banca lui Arsenal cu o victorie obținută cu stil.

Derby-ul serii a fost câștigat de Atletico Madrid, care a trecut cu 1-0 de Juventus. Finalista ediției precedente a Ligii Campionilor s-a impus grație unui gol marcat de Arda Turan în minutul 75.

UPDATE 23:32 Ce performanță pentru Basel! Elvețienii o înving pe Liverpool și își continuă seria incredibilă împotriva echipelor din Premier League. Basel are acum șase meciuri consecutive fără înfrângere în fața adversarelor din Anglia, iar ultimele 4 jocuri s-au încheiat cu victoria elvețienilor. Liverpool e ultima victimă, după ce anul trecut Chelsea pierdea de două ori în fața lui Basel în faza grupelor.

UPDATE 23:29 Golul lui Turan e primul primit de Gianluigi Buffon într-un meci oficial, după cel încasat de la Diego Godin în confruntarea UruguayItalia, scor 1-0, de la CM 2014. Goalkeeperul lui Juve strânsese peste 10 ore în care a închis poarta.

UPDATE 23:19 GOOOOL Atletico Madrid! Apărarea lui Juventus cedează după o fază lucrată de Juanfran și transformată în gol de Arda Turan. Atletico Madrid – Juventus 1-0.

La Bruxelles, Adrian Ramos realizează „dubla”. Trimis pe teren în minutul 65, columbianul a avut nevoie de doar 15 minute pentru două goluri. Anderlecht – Dortmund 0-3.

UPDATE 23:18 GOOOL Real Madrid! Benzema marchează și îi aduce pe galactici în avantaj după 77 de minute de chin!

UPDATE 23:15 Chicharito Hernandez oferă ratarea serii în Champions League și reușește să-l păcălească și pe Ancelotii 🙂 Între timp, mexicanul a fost schimbat cu Benzema

UPDATE 23:11 Anderlecht – Dormund 0-2! Adrian Ramos înscrie și aduce liniștea pentru Borussia și devine al zecelea columbian cu gol marcat în Champions League.

 

UPDATE 23:06 Penalty și pentru Leverkusen! Calhanoglu transformă și nemții se desprind din nou de Benfica 3-1

UPDATE 23:05 GOOOL GALATASARAY! Burak Yilmaz transformă  cu siguranță. Arsenal – Galatasaray 4-1

UPDATE 23:02 GOOOL BENFICA! Salvio îi readuce pe lusitani în joc. Leverkusen – Benfica 2-1.

La Londra, Szczsesny vede cartonașul roșu și e penalty pentru Galatasaray! Ospina intră pe teren în locul lui Alexis Sanchez.

UPDATE 22:58 Henry, Bendtner, Welbeck… cei trei jucători de la Arsenal care au reușit un hattrick în Champions League

UPDATE 22:54 Hat-trick pentru Welbeck!  Arsenal – Galatasaray 4-0. În Elveția, Streller deschide scorul: Basel – Liverpool 1-0.

UPDATE 22:52 Ce zi prinde Stoyanov! Paradă fantastică pentru portarul lui Ludogoreț la o lovitură de cap a lui Bale pe care „scria” 1-2!

Câteva imagini spectaculoase suprinse în meciurile din această seară.

UPDATE 22:32 Pauză la Sofia. Ludogoreț – Real Madrid 1-1.

UPDATE 22:26 Alexis Sanchez face 3-0 pentru Arsenal!

UPDATE 22:22 Meci întrerupt la Londra. Fanii Galatei au aruncat cu torțe în teren, iar partida a fost întreruptă pentru câteva minute. Sneijder și Muslera au mers în zona în care stau fanii turci și le-au făcut acestora semne să se liniștească pentru ca partida să poată continua. În cele din urmă meciul a fost reluat.

 

UPDATE 22:19 GOOOOL Leverkusen! Son Heung-Min înscrie pentru 2-0, iar Benfica pare fără reacție.

UPDATE 20:15 Din nou Welbeck! Arsenal – Galatasaray 2-0. Este a doua dublă reușită pentru vârful de 23 de ani în Champions League. Prima a fost în tricoul lui United, într-un meci cu Basel, din 2011.

UPDATE 20:14 Și un nou record stabilit de fantasticul Cristiano Ronaldo. Portughezul devine primul jucător din istoria Champions League care marchează în 9 meciuri consecutive disputate în deplasare.

54 de goluri are acum Ronaldo, în 53 de meciuri jucate pentru Real Madrid în Liga Campionilor!

 

UPDATE 20:09 Din nou penalty pentru Real Madrid, după un presupus fault al lui Cosmin Moți la Cristiano Ronaldo! Stoyanov ghicește din nou colțul, dar execuția lui Ronaldo e prea bună și se oprește în plasa laterală. Ludogoreț – Real Madrid 1-1!

Penalty-ul a fost însă acordat mult prea ușor.

În același timp, Leverkusen deschide scorul cu Benfica, prin Stefan Kiessling.

UPDATE 22:07 GOOOOOL Arsenal! Ce cadou îi face Welbeck lui Wenger! Vârful transferat în ultima zi de transferuri de la Manchester United deschide scorul cu o execuție simplă, după pasa lui Alexis Sanchez.

 

 

 

UPDATE 22:05 Și o altă statistică foarte interesantă: Real Madrid a ratat trei din ultimele cinci penalty-uri primite în Champions League.

 

UPDATE 22:04 A fost a șaptea lovitură de la 11 metri ratată de CR7 în carieră, din 51 de încercări.

UPDATE 21:59 Coincidență sau nu, poarta la care Ronaldo a ratat penaltyul e cea la care s-au executat loviturile de departajare în play-off-ul cu Steaua și care l-a transformat pe Moți în vedetă mondială.

UPDATE 21:54 Start nebun de meci la Sofia! Penalty pentru Real Madrid, după un fault al lui Minev la Modric. Ronaldo execută, dar Stoyanov parează!

UPDATE 21:51 GOOOOL Ludogoreț! Start fantastic pentru bulgari și pentru Cosmin Moți, care își trece în cont o pasă de gol.  Fundașul român a deviat pentru Marcelinho, care l-a învins pe Casillas cu o lovitură de cap. Ludogoreț – Real Madrid 1-0!

La Bruxelles, Borussia Dortmund a deschis scorul prin Immobile.

UPDATE 21:42 Wenger are toate motivele să spere că aniversarea celor 18 ani pe banca lui Arsenal va fi una fericită. În 9 partide contra echipelor din Turcia, tunarii n-au pierdut niciodată. Au 5 victorii și 4 remize.

 

UPDATE 21:32 Mai puțin de 15 minute până încep meciurile. Timp destul pentru a ne delecta cu „imnul campionilor”…

Dar și cu acest gol memorabil înscris de Hugo Almeida la Milano, în sezonul 2005-2006 (Inter – Porto 2-1). Care e golul vostru preferat din Champions League?

UPDATE 21:29 O imagine din vestiarul lui Ludogoeț, surprinsă cu puțin timp înainte de meciul de gală cu Real Madrid…

… și un interviu cu tatăl singurului jucător român din această ediție a Ligii Campionilor.

 

UPDATE 21:20 Este o zi specială pentru Arsene Wenger, care astăzi împlinește 18 ani! de când e pe banca lui Arsenal. Când vom avea oare un antrenor în Liga 1 care să se apropie măcar de această performanță?

 

 

UPDATE 20:55 Avem echipele de start pentru celelalte 7 partide rămase de disputat în această seară!

Atletico Madrid – Juventus

  • Atletico Madrid: Moya – Juanfran, Miranda, Godin, Ansaldi – Tiago, Koke – Arda Turan, Raul Garcia, Saul Niguez – Mandzukic
  • Juventus: Buffon – Chiellini, Caceres, Bonucci – Lichsteiner, Pogba, Marchisio, Vidal, Evra – Tevez, Llorente

Malmo – Olympiacos

  • Malmo: Olsen – Tinnerholm, Helander, Johansson, Ricardinho -Thelin, Adu, Halsti, Forsberg – Rosenberg, Eriksson
  • Olympiacos: Roberto – Elabdellaoui, Botia, Abidal, Masuaku – N’Dinga, Milivojevic, Maniatis – Kasami, Mitroglou, Afellay

Basel – Liverpool

  • Basel: Vaclik – Xhaka, Schar, Suchy, Safari – Embolo, Serey Die, F. Frei, Elneny, Hamoudi – Streller
  • Liverpool: Mignolet – Manquillo, Lovren, Skrtel, Enrique – Gerrard, Henderson, Coutinho – Sterling – Markovic, Balotelli

Leverkusen – Benfica

  • Leverkusen: Leno – Hilbert, Toprak, Spahic, Wendell – Calhanoglu, Reinartz, Bender, Son – Bellarabi, Kiessling
  • Benfica: Julio Cesar – Andre Almeida, Jardel, Luisao, Eliseu – Cristante, Enzo – Salvio, Talisca, Gaitan – Derley

Anderlecht – Borussia Dortmund

  • Anderlecht: Proto – Najar, Mbemba, Nuytinck, Deschacht – Conte, Defour, Tielemans, Praet – Suarez, Mitrovic
  • Dortmund: Weidenfeller – Piszczek, Subotic, Papastathopoulos, Schmelzer – Kehl, Bender – Aubameyang, Kagawa, Grosskreutz – Immobile

Arsenal – Galatasaray

  • Arsenal: Szczesny – Chambers, Mertesaker, Koscielny, Gibbs – Flamini, Oxlade-Chamberlain – Ozil, Cazorla, Alexis Sanchez – Welbeck
  • Galatasaray: Muslera – Semih Kaya, Felipe Melo, Chedjou – Sari, Kurtulus, Sneijder, Dzemaili, Alex Telles – Burak Yilmaz, Pandev

Ludogoreț – Real Madrid

  • Ludogoreț: Stoyanov – Caicara, Moți, A. Aleksandrov, Minev – Dyakov, Espinho – D. Abalo, Marcelinho, Alexandrov – Bezjak
  • Real Madrid: Casillas – Arbeloa, S. Ramos, Varane, Marcelo – Bale, Modric, Irallamendi, Isco – Hernandez, Cristiano Ronaldo

UPDATE 20:52 Fluier final la Sankt Petersburg. Zenit – AS Monaco 0-0.

UPDATE 20:05 Meciul Manchester City – AS Roma (1-1) continuă pe Twitter. Italienii le-au mulțumit englezilor pentru ospitalitate, dar au ținut să le amintească și că au șanse mici să plece cu toate punctele de la Roma, în meciul retur. „Nu ați câștigat niciodată în cupele europene un meci disputat în Italia, nu-i așa?”. Răspunsul britanicilor a venit imediat: „Nu, dar, așa cum știți, există o prima dată pentru orice”, aluzie și la primul gol înscris de Francesco Totti într-un meci disputat în Anglia, la 38 de ani și 3 zile.


UPDATE 19:50 Ați văzut ce tricouri vor purta jucătorii Realului în meciul cu Ludogoreț?

UPDATE 19:44 Ocazie bună pentru Monaco! Ocampos e liber la marginea careului și trage puternic, dar Lodygin respinge în corner

UPDATE 19:40 Zenit – AS Monaco 0-0. 49% – 51% raportul posesiei după 40 de minute de joc.

UPDATE 19:35 Vești proaste pentru Ludogoreț. Șapte meciuri jucate de echipele din Bulgaria în Champions League, zero victorii și doar două goluri marcate. Iar astăzi la Sofia vine Real Madrid. Va reuși Moți să-l blocheze pe Ronaldo?

UPDATE 19:27 Zenit domină prima parte a meciului, dar Monaco are ocaziile. Trei șuturi spre poartă pentru Berbatov și Compania, față de unul singur al rușilor.

UPDATE 19:20 Au trecut 20 de minute din primul meciu al zilei și scorul e încă 0-0. Vor rezista francezii în Rusia?

Apropo de defensive puternice în Europa, Juventus a reușit să „închidă” poarta în 6 din ce le 9 meciuri jucate în cupele europene în 2014. Astăzi întâlnesc însă finalista Champions League din sezonul trecut, Atletico Madrid. Pronosticuri?

UPDATE 18:00 Echipele de start pentru Zenit – AS Monaco

 


În această seară de Liga Campionilor nu vom mai avea parte de același spectacol ca ieri, atunci când au avut loc confruntări precum PSG – Barca (3-2) sau City – Roma (1-1). Cel puțin nu pe hârtie. Într-o „mare” de dueluri dezechilibrate (Ludogoreț – Real MadridBasel – Liverpool și Anderlecht – Dortmund), partida dintre Atletico Madrid și Juventus reprezintă singurul duel care se ridică la standardul unui meci din cea mai prestigioasă competiție intercluburi.

Ludogoreț – Real Madrid (21:45, în direct pe Dolce Sport și Digi Sport 1)

După ce a calificat-o pe Ludogoreț în grupele Ligii Campionilor, Cosmin Moți va da piept cu Real Madrid, echipă pe care o consideră cea mai puternică din lume. Bulgarii speră să facă un meci bun împotriva campioanei Europei, care se va baza pe toate starurile sale în acest meci.

Confruntarea ce va avea loc în capitala Bulgariei va surprinde un duel extrem de contrastant, dacă nu din punct de vedere al scorului final de pe tabelă, cel puțin din punct de vedere financiar. În timp ce clubul Ludogoreț are o valoare a lotului estimată la circa 41,5 de milioane de euro, echipa lui Real Madrid valorează de aproximativ 16 ori mai mult, fiind cotată de transfermarkt la astronomica sumă de 673,2 de milioane de euro.

În ciuda acestor diferențe, românul Cosmin Moți este optimist și entuziasmat de șansa de a juca împotriva formației pe care o consideră cea mai puternică din lume. „Mă gândesc doar la meci, doar la cum putem opri Realul… Mă gândesc doar la cum putem obține ceva din partidă. Întâlnim probabil cea mai bună echipă din lume. Știm că va fi greu, dar vom lupta pentru șansa noastră!”

Internaționalul român nu mai vrea să-și aducă aminte de meciul cu Steaua, fiind iritat de jurnaliștii care au continuat să-i pună întrebări despre jocul care a calificat-o pe Ludogoreț în Liga Campionilor pentru prima dată în istoria clubului. „Încerc să uit acel meci cu Steaua”, a spus fundașul în vârstă de 29 de ani. „A fost cu mult timp în urmă! Am fost fericit pe moment, nu pentru că am apărat două penalty-uri, ci pentru că echipa mea s-a calificat în UEFA Champions League. Cum am spus, nu mai vreau să vorbesc despre aceste lucruri.”

În aceeași notă optimistă, și patronul lui Ludogoreț și-a exprimat punctul de vedere față de partida ce va avea loc pe stadionul Vasil Levski din Sofia. „Facem 2-2 cu Real”, a declarat Kiril Domușciev. Patronul echipei lui Moți a explicat și ce anume stă la baza optimismului afișat înaintea confruntării cu echipa din Madrid: „Va fi o sărbătoare și un motiv de mîndrie să jucăm de la egal la egal cu granzii continentului. Mulți din cei ce vor merge la stadion vor fi fericiți dacă batem, dar și egalul e bun contra «galacticilor»”.

Simeone, primul care „desface” apărarea lui Juventus?

După ce Antonio Conte a părăsit-o pe Juventus pentru a prelua selecționata Italiei, au existat multe voci care și-au exprimat scepticismul față de Massimiliano Allegri și capacitatea sa de a-și înlocui predecesorul. Dar antrenorul în vârstă de 47 de ani a trecut cu bine peste criticile negative, reușind un start excelent de sezon la conducerea echipei din Torino.

Înaintea confruntării cu Atletico Madrid, Juventus ocupă primul loc în Serie A, cu 5 victorii din tot atâtea meciuri jucate. În plus, câștigătoarea campionatului Italiei în ultimele două sezoane nu a încasat nici măcar un gol în cele șase partide oficiale disputate în actuala stagiune, marcând în schimb de 12 ori. Însă, în aceeași situație s-a aflat și Barcelona înainte de confruntarea cu PSG (catalanii nu primiseră niciun gol în actuala stagiune înainte de meciul din Paris). Francezii nu au ținut cont de acest aspect și au înscris de trei ori în plasa porții apărate de Ter Stegen.


Giorgio Chiellini (stânga), un stâlp în compartimentul defensiv al lui Juventus

Atletico Madrid este cunoscută pentru abilitatea de a înscrie din faze fixe, fapt dovedit și în precedenta ediție a Ligii Campionilor, în care au ajuns până în ultimul act. În plus, jucătorii lui Diego Simeone vor avea avantajul terenului propriu, avantaj identificat și de casele de pariuri, care cotează echipa din Madrid drept favorită la câștigarea meciului de pe Vicente Calderon.

Dueluri dezechilibrate

În aceeași notă cu partida Ludogoreț – Real Madrid, această seară de Liga Campionilor mai găzduiește alte trei confruntări care surprind dezechilibrul grupelor Ligii Campionilor – un trend tot mai întâlnit în ultimele sezoane ale competiției.

În Grupa A, Malmo (valoare lot: 12,2 milioane de euro) va fi nevoită să facă un meci mare cu grecii de la Olympiacos (valoare lot: 69,1 de milioane de euro), echipă care a învins-o pe Atletico în prima etapă (3-2). Aceasta în cazul în care suedezii își doresc măcar să mai poată spera la prezența în primăvara europeană. 

Confruntarea Basel (valoare lot: 47,8 de milioane de euro) Liverpool (valoare lot: 333,5 de milioane de euro) va fi probabil mult mai echilibrată decât o fac să pară cifrele loturilor. Liverpool nu se află în aceeași formă care a calificat-o în Liga Campionilor după o absență de 5 ani, echipa antrenată de Brendan Rodgers având o singură victorie în ultimele cinci meciuri din campionat.

În Belgia, Anderlecht (valoare lot: 69,7 de milioane de euro) se va întâlni cu Dortmund (valoare lot: 344,4 de milioane de euro). În timp ce lotul echipei lui Jurgen Klopp este decimat de accidentările lui Sahin, Reus, Gundogan, Mkhitaryan, Blaszczykowski sau Kehl, Anderlecht se poate „lăuda” cu faptul că nu a reușit să câștige niciunul din ultimele 9 meciuri de Liga Campionilor (inclusiv preliminariile).


REZULTATELE ZILEI DE MARȚI

Grupa E

  • ȚSKA Moscova – Bayern Munchen 0-1 (Muller ’22 – pen)
  • Manchester City – AS Roma 1-1 (Aguero ‘5 – pen, Totti ’23)

Grupa F

  • Paris Saint-Germain – FC Barcelona 3-2 (David Luiz ’10, Veratti ’26, Matuidi ’54 – Messi ’12, Neymar ’56) (Digi Sport 1)
  • APOEL – Ajax Amsterdam 1-1 (Manduca ’32 – pen, Andersen ’28)

Grupa G

  • Sporting Lisabona  – Chelsea 0-1 (Matic ’34)
  • FC Schalke 04 – NK Maribor 1-1 (Huntelaar ’56 – Viler ’38)

Grupa H

  • Șahtior Donețk – FC Porto  2-2 (Alex Teixeira ’52, Adriano ’87 – Martinez ’89, ’94)
  • BATE Borisov – Athletic Bilbao 2-1 (Polyakov ’19,  Karnitskiy ’41 – Aduriz ’45)
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
Se pregătește o lovitură fără precedent în Formula 1
Se pregătește o lovitură fără precedent în Formula 1
Andreea nu este singura victimă a lui Mirel! Ce i-a făcut fostei iubite într-o criză de gelozie?!
Andreea nu este singura victimă a lui Mirel! Ce i-a făcut fostei iubite într-o criză de gelozie?!
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă îi dă cineva!"
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă…
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Trecutul întunecat al lui Mirel, criminalul Andreei: şi-a agresat şi fostele iubite. Reacţia mamei sale, în vizită la puşcărie
Trecutul întunecat al lui Mirel, criminalul Andreei: şi-a agresat şi fostele iubite. Reacţia mamei sale, în vizită la puşcărie
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Să-i fie ţărâna uşoară! Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
Să-i fie ţărâna uşoară! Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe ultimul drum al tinerei
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe ultimul drum al tinerei
CARNEA DE PUI din magazine. Anunțul venit de la cel mai înalt nivel: Să fie foarte clar
CARNEA DE PUI din magazine. Anunțul venit de la cel mai înalt nivel: Să fie foarte clar
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro ANALIZĂ
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro ANALIZĂ
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Praful saharian ar putea afecta această piesă a mașinii
Praful saharian ar putea afecta această piesă a mașinii
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup