APOEL – Viitorul 4-0 | Aventura europeană nu s-a terminat, urmează play-off-ul Europa League. Seară de coșmar la Nicosia! Efrem a marcat la ultima fază a unei reprize dezastruoase pentru campioana României

APOEL - Viitorul 4-0 | Aventura europeană nu s-a terminat, urmează play-off-ul Europa League. Seară de coșmar la Nicosia! Efrem a marcat la ultima fază a unei reprize dezastruoase pentru campioana României
  • Publicat:
  • Actualizat:

APOEL Nicosia – FC Viitorul 4-0 (Carlão 54, Merkis 93, De Camargo 94, Efrem 105+1)

Echipele de start:

APOEL: Waterman РMilanovs, Rueda, Carḷo (Merkis 81), Lago РBertoglio, Nuno Moraiss, Viniciuss, Aloneftis (Ebecilios 55) РVander (Efrem 88), De Camargo
Rezerve: Pardo, Artymatas, Ebecilio, Efrem, Alexandrou, Oar și Merkis

Viitorul: Rîmniceanu – Bolis, Tîrus, M. Constantin, C. Ganea – Benzar, Nedelcu (Mladen), D. Lopez – Chițu, Fl. Coman (Erics 96), Cicâldău (O. Hereas)
Rezerve: Buzbuchi, Mladen, O. Herea, Ciobanu, Hodorogea, Eric și Dumitrescu

22:31 Final la Nicosia! Trupa lui Hagi a fost calificată până în minutul 54, după care a urmat un dezastru. Pentru Viitorul urmează play-off-ull Europa League.


22:24 Chițu a fost aproape de a marca golul de onoare pentru Viitorul, dar Waterman a respins în afara terenului. Eric a săltat mingea pentru Chițu care a încercat să plaseze mingea sub bara porții adverse.


22:12 GOL APOEL! Efrem marchează pentru 4-0, la ultima fază a primei reprize de prelungiri. Stadionul a sărit în aer, jucătorii noștri sunt la pământ. Pentru campioana României mai rămâne o șansă în play-off-ul Europa League.


22:04 Halucinant! Eric a rămas singur în careu, cu Waterman ieșit din poartă, dar nu a reușit să reia spre poartă după care a fost deposedat și a reclamat un penalty. Centralul rus i-a acordat cartonașul galben pentru proteste.


21:59 GOL APOEL! După un carambol în apărarea Viitorului, Merkis a marcat cu un voleu de la 15 metri. La faza imediat următoare, De Camargo a dat cu capul dintre fundașii campioanei și a marcat pentru 3-0. Viitorul are nevoie de două goluri pentru a se califica.


21:57 A început prima repriză a prelungirilor! 


21:48 Trei minute de prelungiri s-au arătat de la margine. Chițu a fost la un pas de marca pentru 1-1! Herea a recuperat în marginea careului, a trimis în fața porții goale, dar Chițu nu a ajuns la întâlnirea cu balonul! Final la Nicosia! Vom avea prelungiri.


21:43 Ciprioții nu mai forțează golul de 2-0 în ultimele minute, meciul se scurge spre prelungiri. Am intrat în ultimele cinci minute ale partidei.


21:35 Fază spectaculoasă produsă de jucătorii gazdelor. Bertoglio a pasat cu călcâiul, De Camargo a lăsat mingea să treacă, iar Ebecilio a șutat în forță dar mingea a trecut pe lângă bara din dreapta. Rîmniceanu era bătut. Încă zece minute până la final.


21:33 Am intrat în ultimul sfert de oră al partidei de pe stadionul „G.S.P”. Jucătorii Viitorului încearcă să egaleze cu șuturi din afara careului, dar Waterman nu a mai avut nimic de scos în partea secundă. E nevoie de o schimbare în jocul campioanei!


21:30 Viitorul scapă din nou! După un atac prelungit al gazdelor, Rîmniceanu a ieșit contra timp pe o centrare, dar mingea s-a scurs pe lângă poarta Viitorului. 


21:28 Vander a șutat în forță la firul ierbii de la peste 25 de metri, dar Rîmniceanu a respins în lateral fără mari probleme. Echipa lui Hagi e la pământ în finalul meciului. Încă 20 de minute până la final, la acest scor vom avea parte de prelungiri la Nicosia.


21:23 Mai puțin de 25 de minute până la final. Viitorul a cedat inițiativa în acest moment. Ganea a fost la un pas de autogol, dar Rîmniceanu a reținut pasa fundașului din câțiva metri. Ocaziile din prima repriză se răzbună, iar campioana României se îndreaptă spre prelungiri la Nicosia.


21:21 Rîmniceanu menține Viitorul în cursa pentru calificare! Ebecilio a șutat la colțul scurt, dar portarul oaspeților a respins la câțiva centimetri pe lângă poartă.


21:17 Din nou Coman! Șeptarul Viitorului a avansat cu mingea până în apropierea porții adverse, dar s-a încurcat cu Chițu iar Waterman a reținut în cele din urmă.


21:13 Replica Viitorului! Țîru a trimis puțin pe lângă poartă la numai câteva momente după golul ciprioților. Ganea a centrat cu efect la bara a doua, dar fundașul central nu a prins cadrul porții.


21:10 GOL APOEL! Brazilianul Carlão a deschis scorul în urma unei lovituri de colț. Fundașul aflat la primul meci în acest sezon a reluat în forță la colțul lung, Rîmniceanu nu a putut interveni.


21:06 Rîmniceanu salvează din nou! Boli a deviat o centrare trimisă de Aloneftis din partea stângă, dar portarul Viitorului s-a redresat și a respins mingea în bară.


21:02 S-a reluat jocul în Cipru! Nu s-au efectuat modificări la pauză, încă 45 de minute iar Viitorul va participa în grupele unei competiții europene.


20:45 Pauză la Nicosia! La acest scor Viitorul merge în play-off-ul Ligii Campionilor. Elevii lui Hagi au fost mai periculoși în prima repriză, dar au un singur gol avans la general, grație reușitei lui Ganea din tur.


20:40 Încă cinci minute până la pauză! Viitorul a controlat prima parte a returului cu APOEL, dar nu a reușit să materializeze ocaziile avute. Ciprioții au avut o singură ocazie până acum, dar Rîmniceanu a fost la post.


20:33 Ocazie Viitorul! Nedelcu a șutat puternic de la peste 25 de metri, Waterman a respins în lateral, mingea a ajuns la Cicâldău care a încercat să retrimită în fața porții, dar defensiva adversă a rezistat.


20:27 Ocazie APOEL! De aprope jumătate de oră au avut nevoie gazdele pentru a trimite periculos spre poarta Viitorului. De Camargo a reușit să-i ia fața lui Țîru în careu, dar Rîmniceanu a respins pe lângă poartă cu un reflex de zile.


20:18 Nici a treia oară nu reușim să marcăm! Florinel Coman s-a aflat în duel direct cu ultimul apărător al gazdelor, a avut un moment în care putea trage la poartă, dar a preferat să mai facă o atingere în plus, astfel că șutul românului a fost blocat de Rueda. 


20:16 Tabela stadionului „G.S.P” nu funcționează în această seară. 


20:12 Căpitanul Viitorului, Romario Benzar, nu pare să fie în cea mai bună formă. Trecut la mijlocul terenului în această seară, Benzar reprezintă o verigă slabă în axul central în debutul partidei.


20:06 O nouă șansă mare pentru campioana României! Chițu a preluat mingea în fața porții, Rueda i-a suflat mingea, Țîru a reluat din prima, dar mingea s-a dus peste poarta apărată de Waterman. Viitorul a ratat două șanse mari în mai puțin de zece minute.


20:02 Ocazie mare Viitorul! Florinel Coman a recuperat o minge în apropierea porții adverse, a șutat la colțul lung, dar Rueda a deviat mingea în bara din dreapta porții! S-a acordat lovitură de colț pentru Viitorul.


20:00 A început partida de la Nicosia! Lovitura de start le-a aparținut oaspeților de la Viitorul. Elevii lui Hagi au intrat pe teren cu tricouri pe care aveau imprimat mesajul „Be strong Arpi”. Tatăl portarului Arpad Tordai, a decedat în urmă cu două zile.



19:30 Doi brazilieni vor fi titulari în premieră la APOEL în acest sezon. Vander a fost introdus pe parcus în cele trei partide disputate noua stagiune, în timp ce Carlão nu a prins lotul în nicio partidă! 


19:25 Jucătorii Viitorului au fost fluierați de suporterii adverși în momentul în care au ieșit la încălzire.


19:00 Suprafața de joc se prezintă în condiții optime cu o oră înainte de startul partidei.


18:40 Foaia de joc pentru partida dintre APOEL și Viitorul. Florinel Coman va fi titular în premieră în acest sezon. Gheorghe Hagi nu se poate baza pe Carlo Casap (accidentat) și George Țucudean (suspendat) în returul din turul III preliminar al Ligii Campionilor.


18:33 S-au deschis porțile stadionului G.S.P, suporterii încep să vină la stadion.


18:11 Modelul biletelor pentru partida dintre APOEL Nicosia și FC Viitorul. Conform corespondentului ProSport aflat în Cipru pe arena G.S.P se vor afla în jur de 15.000 de suporteri ai gazdelor.


A făcut istorie ca jucător, o poate face și din postura de antrenor. Al propriului club. Gheorghe Hagi a deplasat în Cipru lotul campioanei cu un singur scop, acela de a profita de victoria cu 1-0 din turul de la Ovidiu și de a se califica în playoff-ul Ligii Campionilor în fața lui APOEL Nicosia. După o primă manșă în care a arărat foarte bine, Viitorul trebuie să gestioneze un rezultat la limită și să găsească echilibrul între formula defensivă și contraatacul cu care speră să desfacă o echipă cipriotă în evidentă căutare de gol. Misiunea românilor este cu atât mai grea cu cât în Cipru nu se vor putea baza pe golgheterul George Țucudean, eliminat în tur, astfel că Hagi a fost nevoit să regândească formula ofensivă.

E o echipa experimentată, care știe să joace meciurile importante acasă, dar știm ca si noi suntem buni, am facut un joc foarte bun la Constanța și sper sa repetam si maine seară. Trebuie să ne adaptăm. În fotbal trebuie sa te adaptezi la orice temperatură, teren, iar noi trebuie sa o facem„, a spus antrenorul Viitorului înainte de meci. Astfel, pe terenul din Cipru au șanse mari să apară din primul minut mult așteptatul Florinel Coman, într-o linie ofensivă completată de Ovidiu Herea și de Aurelian Chițu.

Unul dintre cei mai valoroși fotbaliști ai constănțenilor, omul de națională Romario Benzar, va juca și el din primul minut în dreapta liniei de mijloc după ce a fost odihnit în ultima partidă de campionat, înfrângerea de pe teren propriu cu Dinamo. De altfel, din primul „11” probabil pentru jocul din această seară fac parte nouă fotbaliști care nu au fost titulari contra „câinilor” și pe care Hagi se bazează pentru un spor de energie contra ciprioților.

Cristian Scutariu / Redactor
Octavian Vasilescu / Redactor
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din Iași
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din Iași
Total bizar: iubita l-a pus să semneze un contract: ”Era foarte supărată!” Ce e obligat să facă și lucrurile interzise
Total bizar: iubita l-a pus să semneze un contract: ”Era foarte supărată!” Ce e obligat să facă și lucrurile interzise
Tânărul pe care Mădălin îl urmărea cu mașina rupe tăcerea: „A murit din prostia lui”
Tânărul pe care Mădălin îl urmărea cu mașina rupe tăcerea: „A murit din prostia lui”
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și adio de la Antena 1
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte; ANM anunţă o uşoară încălzire de la mijlocul săptămânii viitoare
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte; ANM anunţă o uşoară încălzire…
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Familia lui Costel Corduneanu refuză să deschidă sicriul cu trupul neînsuflețit. Motivul pentru care apropiații au luat această decizie
Familia lui Costel Corduneanu refuză să deschidă sicriul cu trupul neînsuflețit. Motivul pentru care apropiații au luat această decizie
Lovitură pentru cei care au mașină PE BENZINĂ. Se întâmplă chiar de astăzi, 19 APRILIE
Lovitură pentru cei care au mașină PE BENZINĂ. Se întâmplă chiar de astăzi, 19 APRILIE
Cât a costat sicriul lui Costel Corduneanu? ”Stăpânul Moldovei”, înmormântare cu fast în cimitirul unde își doarme somnul de veci Ion Creangă
Cât a costat sicriul lui Costel Corduneanu? ”Stăpânul Moldovei”, înmormântare cu fast în cimitirul unde își doarme somnul de veci…
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
De ce suntem penultimii în UE la salarii și primii la creșterea prețurilor. Expert: „Inflația e mama tuturor taxelor”
De ce suntem penultimii în UE la salarii și primii la creșterea prețurilor. Expert: „Inflația e mama tuturor taxelor”
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen