Marcel Popescu, după ce Craiova a fost eliminată de AC Milan: "Dacă Mitriţă înscria, le cam îngheţa sângele în vene! Donnarumma a fost eroul lor. Ei n-au avut ocaziile pe care le-am avut noi"

3 aug 2017 2525 afişări Comentează şi tu Europa League
Marcel Popescu, după ce Craiova a fost eliminată de AC Milan: "Dacă Mitriţă înscria, le cam îngheţa sângele în vene! Donnarumma a fost eroul lor. Ei n-au avut ocaziile pe care le-am avut noi"

Marcel Popescu susţine că CS U Craiova s-a bătut de la egal la egal cu AC Milan, deşi diferenţa de valoare dintre cele două echipe sunt uriaşe. Preşedintele clubului din Bănie este mândru de felul în care s-au descurcat jucătorii lui Devis Mangia.

CS U Craiova a avut o prestaţie onorabilă atât în turul cu AC Milan (pierdut cu 1-0), cât şi în manşa secundă (pierdută cu 2-0). Marcel Popescu spune că a fost mai mult de atât şi că jucătorii Craiovei s-au ridicat de multe ori la nivelul starurilor celor de la AC Milan. Oficialul lui CS U Craiova susţine că lucrurile s-ar fi complicat dacă Mitriţă reuşea să înscrie şi nu rata singur cu portarul:

"Ne-am confruntat cu un colos. Am luat trei goluri. Ocaziile pe care le-am avut noi, singur cu portarul, ei nu le-au avut în două meciuri. Donnarumma a fost eroul lor. Toate echipele se sperie de nume mari şi fel şi fel de situaţii din astea, de ce? S-a probat de la egal la egal. Au fost net superiori şi cu asta basta. O auziţi si pe asta, dar nu-i aşa.

A fost o experienţă extraordinară, ne-a demonstrat că ne putem bate cu orice echipă. Bineînţeles, văzându-ne limitele. Am făcut un egal, un egal cu FCSB, care a bătut cu 4-1 în deplasare. Ne vedem de drumul nostru, eu cred că... Nu cred că am făcut România de râs. Am jucat la o serbare a Milanului, care a revenit în Europa după trei ani. O sărbătoare a fotbalului formidabilă.

Dacă la 1-0 Mitriţă avea inspiraţie vă spun eu că le cam îngheţa sângele în vene. Nu-mi amintesc Calancea să fi scos mingile pe care le-a scos Donnarumma în ambele meciuri. Ceea ce am avut de făcut, am făcut. Am avut o primă experienţă în Europă după 17 ani. Ca să fii competitiv în Europa trebuie investit"
, a declarat Marcel Popescu la DigiSport.

 

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.