LIVE BLOG | FCSB – Lugano 1-2. Experimentele l-au costat din nou pe Dică! Gnohere le-a ținut speranțele în viață suporterilor, după ce Daprela și Vecsei l-au învins pe Vlad în prima repriză

LIVE BLOG | FCSB - Lugano 1-2. Experimentele l-au costat din nou pe Dică! Gnohere le-a ținut speranțele în viață suporterilor, după ce Daprela și Vecsei l-au învins pe Vlad în prima repriză
  • Publicat:
  • Actualizat:

FCSB – Lugano 1-2 (Gnohere 60 / Daprela 3, Vecsei 32)

Hapoel Beer Sheva – Viktoria Plzen 0-2 (Hejda 28, Horava 83)
 

Echipele de start:

  • FCSB: Vlad – Enache, Larie, Bălașa, Morais – Popescu, Nedelcu – Golofca (Man 46), F. Tănase (Momcilovic 61), De Amorim (Gnohere 41) – F. Coman
  • Rezerve: Niță, Pintilii, Filip
  • FC Lugano: Da Costa – Koffi Yao (Bnou-Marzouk 87), Kovacic, Golemic, Daprela – Milosavljevic, Piccinocchi (Sabbatini 41), Vecsei – Culina (Mihajovic 74), Bottani, Mariani.
  • Rezerve: Kiassumbua, Bnou-Marzouk, Rouiller, Guidotti, Manicone

23:56 Final de meci. FCSB a pierdut locul 1 în grupa G a Europa League, dar merge în primăvara europeană. Viktoria Plzen a terminat în fotoliul de lider.


23:52 Crainicul stadionului de pe Arena Națională a anunțat numărul de spectatori prezenți la meci. 13.231 suflete au încurajat echipa lui Dică în partida cu Lugano.


23:45 Plzen face 2-0 pe terenul celor de la Beer Sheva. În urma acestor rezultate, FCSB pierde prima poziție în grupă și banii aferenți locului. Între timp, în partida de pe Arena Națională nu s-a mai întâmplat mare lucru.


23:23 GOOOOOOOOOOL FCSB! Gnohere! Atacantul francez a trimis un șut moale spre poarta lui Da Costa, după ce a intrat în centru din bandă, însă unul dintre fundașii adverși a întins un picior decisiv și a deviat mingea, care a ajuns în plasă. La golul lui Gnohere, toți cei din tribuna 1 s-au întors și l-au aplaudat pe Gigi Becali, patronul FCSB-ului.


23:20 Probleme musculare pentru Tănase. După o fază în care s-a întins încercând să dribleze mai mulți adversi, iar apoi s-a întins pe gazon. În cele din urmă, după ce a fost consultat de medici, căpitanul FCSB a fost schimbat cu Momcilovic.


23:18 Florinel Coman trimite în zid, din lovitură liberă, obținută de Gnohere, care a fost faultat în marginea careului.

23:08 A început repriza secundă. Dică mai face o schimbare în startul reprizei a doua. Iese Golofca, intră Dennis Man.


22:53 Pauză pe Arena Națională! Lumea continuă să fie supărată pe evoluția elevilor lui Dică în primele 45 de minute.


22:45 Schimbări în ambele formații. De Amorim îi lasă locul lui Gnoere la FCSB, în timp ce Sabbatini i-a luat locul lui Piccinochi la Lugano.


22:39 Imediat după gol, cei de la Lugano au mai ratat o ocazie mare de gol! Bottani l-a întins serios pe Vlad cu un șut de la marginea careului, însă tânărul goalkeeper a reușit să respingă în corner. Lumea din tribune începe să plece.


22:37 GOOOOOOL LUGANO! Vecsei majorează diferența pentru elvețieni. Culina a centrat din dreapta, Vecsei a preluat și l-a întors pe Larie, apoi l-a învins pe Vlad cu un șut puternic.


22:32 Arbitrul Nikola Dabanovic le refuză un penalty clar celor de la FCSB! Junior Morais ajunge primul să recupereze o minge bâlbâită în careul elvețienilor, centrează în careu, iar unul dintre fundași intră tare prin alunecare și îl faultează pe brazilian, însă centralul partidei nu acordă lovitură de la 11 metri.


22:25 Ocazie imensă pentru FCSB. O centrare din dreapta, venită de la Enache, a fost respinsă de apărarea elvețiană, fază la care jucătorii lui Dică au cerut penalty, însă jocul a continuat și mingea a ajuns la Golofca, cel care a tras puternic, însă portarul Da Costa a reușit să respingă în corner.


22:17 După o încercare de pătrundere a lui De Amorim, care a vrut să combine cu Golofca, mingea, respinsă de apărarea elvețienilor, a ajuns la Nedelcu. Acesta a șutat, încercând să-l imite pe Daprela, însă mingea s-a dus mult pe lângă poartă.


22:09 GOOOOOL LUGANO! Bălașa a respins cu capul, din careu, mingea în centrul terenului, iar Daprela a șutat din drop, din prima, fără speranțe pentru Vlad!


22:05 A început partida de pe Arena Națională. FCSB are doar 6 oameni pe banca de rezerve. Memoria Regelui Mihai a fost cinstită cu un moment de reculegere, înaintea fluierului de start.


21:50 Preocupările fotografilor înaintea startului de meci. 🙂


21:44 FCSB a primit încuviințarea din partea UEFA pentru a ține un moment de reculegere în memoria Regelui Mihai.


21:38 Suporterii FCSB sunt încă prezenți la case pentru a-și procura bilete la meci, cu jumătate de oră înaintea de primul fluier. Lumea stă la coadă și la fan-shop-ul din interiorul Arenei Naționale, în timp ce pe gazon totul este pregătit pentru startul partidei. Fotbaliștii celor două echipe au ieșit la încălzire. 


20:40 FCSB a anunțat pe facebook echipa de start cu care va aborda meciul pentru primul loc al grupei din Europa League. Tradiția a fost respectată, iar echipa de start nu a luat prin surprindere pe nimeni, primul „11” fiind deja știut după intervenția finanțatorului FCSB.


11:36 Gigi Becali a spulberat, din nou, dubiile. Dacă Dică anunțase că nu va face multe schimbări în echipa de start, planurile vicecampioanei s-au schimbat și se concentrează pe meciul de campionat cu FC Botoșani. Primul 11 pentru partida cu Lugano a fost dezvăluit de finanțatorul FCSB și e unul surprinzător.


Calificată matematic în primăvara europeană după trei victorii și un egal obținute în primele patru etape, FCSB joacă, de la ora 22:05, meciul decisiv pentru primul loc în Grupa G. Pe Arena Națională va veni Lugano, echipa elvețiană pe care vicecampioana a învins-o cu 2-1 în deplasare și care nu mai are nicio șansă la primăvara europeană.

„Prea multe schimbări în echipa de start nu putem face”, a anunțat Nicolae Dică la conferința de presă premergătoare partidei, iar primul 11 al tânărului antrenor nu-i va cuprinde pe Budescu, suspendat după cartonașul galben primit în finalul meciului cu Viktoria Plzen, și Denis Alibec, accidentat. Astfel, Gnohere va începe titular în centrul liniei ofensive, Tănase va ocupa poziția lui Budescu, iar Coman își va găsi locul în partea stângă. Cu Momcilovic, Teixeira și Planic accidentați, Dică nu are prea multe opțiuni la dispoziție, iar singurul semn de întrebare e legat de duelul pentru titularizare între Niță și tânărul Vlad. Deși Niță are evoluții constant bune, puștiul adus de la CS U Craiova a impresionat în deplasarea de la Plzen, iar Dică ia în calcul să-i mai ofere un meci european.

FCSB – Lugano. Pentru adversari accesibili și 900.000 de euro

Calculele Grupei G după primele cinci etape sunt destul de simple pentru vicecampioana României: o victorie cu Lugano aduce primul loc, la pachet cu statutul de favorită la tragerea la sorți de pe 11 decembrie. Cu zece puncte în cinci meciuri, FCSB are un avans de un punct față de Viktoria Plzen. În cazul unui egal, vicecampioana e sigură de prima poziție doar dacă Plzen nu bate la Beer Sheva, singura echipă care nu mai are șanse de calificare. O înfrângere, însă, complică foarte mult situația, pentru că aruncă mingea în terenul cehilor, care ar pune mâna pe șefia grupei cu o victorie în Israel.

Pe lângă misiunea de a evita adversari mai dificili la tragerea la sorți a 16-imilor de finală, partida cu Lugano are și o miză financiară. O victorie în grupele Europa League aduce în conturile formației lu iBecali 360.000 de euro, dar și un bonus de 600.000 de euro pentru terminarea grupei pe primul loc.

În tur, în Elveția, FCSB a fost condusă cu 1-0 la pauză, dar a revenit în repriza a doua și a câștigat cu 2-1, grație golurilor semnate de Budescu și Junior Morais.

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti Miuța
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti Miuța
Se pregătește o lovitură fără precedent în Formula 1
Se pregătește o lovitură fără precedent în Formula 1
Mama lui Mirel face primele declarații, după ce fiul ei a ucis-o pe studenta la Medicină cu zeci de lovituri de cuțit. Ce a mărturisit în fața sediului de poliție, în ziua în care Andreea a fost condusă pe ultimul drum
Mama lui Mirel face primele declarații, după ce fiul ei a ucis-o pe studenta la Medicină cu zeci de lovituri…
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă îi dă cineva!"
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă…
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul.
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de el, şi de fata aceea…
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Să-i fie ţărâna uşoară! Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
Să-i fie ţărâna uşoară! Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
Anunț despre CARNEA DE PUI din magazine. Producătorii au spus care este ADEVĂRUL, de fapt
Anunț despre CARNEA DE PUI din magazine. Producătorii au spus care este ADEVĂRUL, de fapt
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
Gușă - Vizer, conflictul ia amploare: interviul exploziv care adâncește ruptura din judo
Gușă - Vizer, conflictul ia amploare: interviul exploziv care adâncește ruptura din judo
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Praful saharian ar putea afecta această piesă a mașinii
Praful saharian ar putea afecta această piesă a mașinii
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup