LIVE BLOG | CFR – Dudelange 2-3 (2-5 la general), într-un moment pe care fotbalul românesc nu-l credea posibil!

LIVE BLOG | CFR - Dudelange 2-3 (2-5 la general), într-un moment pe care fotbalul românesc nu-l credea posibil!
  • Publicat:
  • Actualizat:
  • CFR Cluj, campioana României, forțează azi, de la ora 20:00, împotriva campioanei Luxemburgului, Dudelange, intrarea în grupele Europa League, în manșa retur a playoffului celei de-a doua competiții intercluburi ca valoare din Europa. În tur, în urmă cu o săptămână, elevii portughezului Toni Conceicau au clacat, scor 0-2, la finele unei confruntări în care ardelenii nu au amenințat poarta gazdeleor. Dominați clar, jucătorii din Gruia au atins cotele ridicolului împotriva unei formații din lumea a treia a fotbalului.

CFR – Dudelange 2-3 (Tambe 85, Omrani 87 / Sinani 51, 54, Turpel 78) (0-2 în tur)

Echipele de start:

  • CFR Cluj: Jesus Fernandez – Cr. Manea, Vinicius, Lang, Camora – Males, Bordeianu (Păun 54) – Mailat (Tambe 46), Al. Ioniță II, Omrani – Țucudean (Baptista 68)
  • Rezerve: Arlauskis – Al. Păun, Baptista, Hoban, Andrei Mureșan, Peteleu, Tambe
  • Dudelange: Frising – Malget, Schnell, Prempeh, El Hriti – Stelvio, Sinani, Couturier – Stolz, Turpel, Melisse
  • Rezerve: Perez, Jordanov, Stumpf, Pokar, S. Ibrahimovic, Bisevac, Esposito

Minutul 90+4 Final de meci! CFR – Dudelange 2-3 (2-5 la general). 


Minutul 87 GOOOOOOOOOOOOL CFR! Campionii României s-au trezit, dar prea târziu. Au marcat al doilea gol împotriva lui Dudelange prin Omrani, care a fost servit excelent de Tambe. 


Minutul 85 GOOOOOOOOOOOOL CFR! Incredibil, dar campioana României, echipa care a învins AS Roma sau Manchester United în deplasarea, tocmai a înscris primul gol împotriva unei echipe din Luxemburg. Tambe și Păun au negociat pentru o minge în centrul careului, iar atacantul a tras până la urmă pentru 1-3.


MInutul 78 GOOOOOOOOOOOOL Dudelange! E seara gafelor la Clujenilor și luxemburghezii duc scorul la 3-0, unul incredibil care mai mult ca sigur va face înconjurul presei din străinătate. Centrarea ratată a lui Manea, din propriul teren, a fost recuperată, Turpel l-a păcălit pe Lang și a tras peste Fernandez pentru un scor de neprezentare. 


Minutul 77 Pe teren aproape că nu se mai joacă fotbal, deși clujenii aleargă măcar după primul gol al dublei cu Dudelange. Între timp, românii părăsesc tribunele arenei din Gruia. 


Minutul 70 Nici măcar bara lovită de Țucudean nu i-a mai făcut pe fanii clujeni să se ridice de pe scaune. Cu siguranță, CFR va rămâne în istoria clubului Dudelange. 


Minutul 62 Clujenii sunt descurajați total și dezorganizarea totală s-a instalat în jocul clujenilor. Doar luxemburghezii mai dau dovadă de luciditate și construiesc în preajma careului lui Fernandez. 


Minutul 54 GOOOOOOOOOOOOOOOOL Dudelange! E incredibil ce se întâmplă la Cluj. Greșelile în lanț ale clujenilor au fost pedepsite încă o dată de luxemburghezi. Mingea lui Fernandez până la Males a fost pierdută de mijlocaș, Sinani a recuperat și a avansat 15 metri pentru a marca al doilea gol al lui Dudelange. Fanii clujenilor au renunțat din a mai fluiera și au început să-i aplaude a scenă deschisă pe adversarii, teoretic, mai slab cotați. 


Minutul 51 GOOOOOOOOOOOOOOOOL Dudelange! Cine și-ar fi imaginat că o echipă din Luxemburg poate conduce campioana României și în tur și în returul?! CFR Cluj e la pământ, iar un aport important, la faza golului, l-a avut Alexandru Ioniță, cel care a pierdut mingea la mijlocul terenului și a refuzat să mai alerge înapoi. Mingea a fost dusă în marginea careului, întoarsă până la Sinani, acesta din urmă șutând în vinclul porții adverse. 


Minutul 46 A început repriza secundă la Cluj, iar clujenii încă au două goluri de recuperat. 


Minutul 45+1 Finalul primei reprize! CFR – Dudelange 0-0, un scor la care foarte puțini s-ar fi așteptat. Din trei reprize cu Dudelange, CFR nu a câștigat niciuna și mai sunt doar 45 de minute pentru a evita rușinea. 


Minutul 40 Dudelange se desparte din ce în ce mai greu de propria jumătate de teren, iar CFR tocmai a mai avut o ocazie importantă. O lovitură liberă obținută din marginea careului a fost executată de Camora, dar mingea, moale de altfel, a trecut puțin peste poarta adversă. 


Minutul 34 Ce șansă a ratat CFR pentru a recupera din diferența de „la general”! Devierea pe spate a lui Omrani a fost „citită” bine de Țucudean, care s-a desprins de adversar, dar a lovit cu capul direct în brațele lui Friesing. 


Minutul 29 Tocmai au avut loc ocazii la ambele porți, dar scorul rămâne 0-0. Inițial, Ioniță a găsit pasa perfectă peste apărarea adversă, iar Omrani, intrat în posesie, a ales să tragă dintr-un unghi imposibil, iar mingea a trecut pe lângă poartă. De celaltă parte, Stolz a oferit o centrare pe bara a doua, iar numai Turpel a reușit să strice faza la care Melisse ar fi putut amenința serios poarta lui Fernandez. 


UPDATE | La Cluj poate fi o dublă bucurie, mai ales că azi Culio își serbează ziua de naștere. Căpitanul împlinește 35 de ani, dar argentinianul nu e prezent pe teren din cauza accidentării din partida tur. 


Minutul 17 Ce ocazie pentru CFR! Campioana rămâne foarte periculoasă la fazele fixe, iar Țucudean a fost foarte aproape de a deschide scorul. Lovitura sa de cap, în urma unui corner, a trecut la câțiva centimetri de bara lui Frising. Cert e că CFR pune probleme arătând o altă față, spre deosebire de prima partidă. 


Minutul 11 Careul luxemburghezilor e asaltat de centrările clujenilor, iar pericolul e iminent la aproape fiecare fază. Totuși, Dudelange a ieșit la rampă pentru prima dată, iar ocazia a fost mare. Melisse a trecut foarte ușor de Bordeianu și a șutat de la 25 de metri la colțul lung, dar Fernandez a avut o intervenție bună și a respins în corner. 


Minutul 5 CFR a început în forță partida din Gruia, mai mult ca sigur cu o lecție învățată deja după primele 90 de minute. Campionii României au avut deja prima ocazie prin Vinicius, a cărui lovitură e cap a fost scoasă de pe linia porții de un adversar. 


Minutul 1 A început partida în care CFR are la dispoziție minimum 90 de minute pentru a anula rezultatul halucinant din turul din Luxemburg! Stadionul din Gruia nu a fost umplut de fanii clujeni, peluza fiind aproape goală. 


18:48 Avem echipa de start a CFR-ului. Linia defensivă e cea așteptată, dar surpriza apare la mijlocul terenului, unde nu joacă nici Culio sau Djokovic, accidentați, nici Hoban, lăsat pe bancă. Cu Males și Bordeianu în spatele lor, Mailat, Ioniță și Omrani îl vor ajuta pe Țucudean.


„Echipa a acuzat o stare de oboseală, nu e o scuză, dar asta e realitatea”, a explicat Iuliu Mureșan, președintele ardelenilor, eșecul din tur.

Oficialii CFR-ului fac eforturi pentru a avea parte de un public numeros la partida de joi. Au anunțat că prețul unui bilet va fi de doar 5 lei, iar abonații vor avea intrarea gratuită. Asta în condițiile în care un bilet la Tribuna a II-a, pentru meciul cu Alashkert, a costat 30 de lei.

Preturi:
VIP A – 60 lei
VIP B – 50 lei
Tribuna 1 – 5 lei
Tribuna 2 – 5 lei
Peluza Oaspeti – 5 lei
Peluza 1 – 5 lei
Tribuna 1 Sector 24 Galerie CFR- 5 lei

Dudelange – CFR 2-0 (Turpel 67, Sinani 80)

  • Dudelange: Joubert (Frising 52) – Malget, Schnell, Prempeh, El Hriti – Turpel, Stelvio Da Cruz, Kruska, Clement (Melisse 88), Stolz – Stumpf
  • Rezerve:  Bisevac, Pokar, Sinani, Jense, Perez
  • CFR Cluj: Arlauskis – Cr. Manea, Vinicius, A. Mureșan, Camora – Bordeianu (De Luca 69), Hoban, Culio (Males 10) – Ad. Păun (Mailat 60), Țucudean, Omrani
  • Rezerve: Fernandez – Lang, A. Ioniță, Peteleu,
Bogdan Savin / Autor
Activează de peste 17 în presa sportivă. La început a fost colaborator al departamentului care se ocupa de ligile inferioare, a „făcut practica” la meciuri din Liga 2 sau a treia și treptat a ajuns la secția „Fotbal Intern” a ProSport. A acumulat experiență și după patru ani a acceptat ... citește mai mult
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă

Care e cel mai bun fundaș central al lui Dinamo din ultimii 25 de ani?

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
Fernando Torres semnează! Prima echipă care pe care o va antrena la nivel de seniori
Fernando Torres semnează! Prima echipă care pe care o va antrena la nivel de seniori
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic impresionant
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic impresionant
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă,…
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un marocan mai tânăr. Abia după 18 luni, a aflat cine e iubitul ei, de fapt
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un marocan mai tânăr. Abia după…
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune ce urmează
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi…
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Cât a ajuns să coste renovarea unui apartament în marile orașe ale României. „Chiar am avut un șoc”
Cât a ajuns să coste renovarea unui apartament în marile orașe ale României. „Chiar am avut un șoc”
Prima competiţie de frumuseţe AI din lume
Prima competiţie de frumuseţe AI din lume
Un nou SUV s-a lansat pe piața din România. Bate BMW sau Mercedes-Benz?
Un nou SUV s-a lansat pe piața din România. Bate BMW sau Mercedes-Benz?
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”.…