FOTO | I-a lăsat pe toţi fără replică. Un jucător de la United a fost adus la antrenamente de mama lui

24 feb 2016 9126 afişări Comentează şi tu Europa League
FOTO | I-a lăsat pe toţi fără replică. Un jucător de la United a fost adus la antrenamente de mama lui

Cameron Borthwick-Jackson, un fundaş stânga de 19 ani, legitimat la Manchester United, a fost adus de mama sa la antrenamentele conduse de Van Gaal. Anterior, tânărul jucător se prezentase la antrenamete cu un Opel Corsa, într-o parcare în care se află bolizi de sute de mii de euro.

Cameron Borthwick-Jackson este un jucător atipic. Deşi se află sub contract cu Manchester United, nu conduce modele de sute de mii de euro, aşa cum o fac colegii săi mai mari. Fundaş stânga de meserie, Borthwick-Jackson este posesorul unui Opel Corsa, cu care s-a prezentat la un antrenament al lui United, de la începutul lunii ianuarie. Atunci, Memphis Depay doar ce îşi cumpărase un Rolls Royce de 240.000 de lire sterline.

Cameron Borthwick-Jackson a fost convocat de Van Gaal şi pentru returul cu Midtjylland, din 16-imile Europa League. Managerul lui United a apelat la mai mulţi jucători de la echipa de tineret, deoarece are nu mai puţin de 13 accidentaţi, inclusiv Rooney şi De Gea. De această dată, Borthwick-Jackson n-a mai venit singur, ci a fost adus în cantonament de mama sa, care conduce un Volvo.


Sursa foto: mirror.co.uk

Van Gaal se află într-o situaţie delicată înainte de returul lui Midtjylland. Danezii s-au impus în tur cu 2-1 şi United este nevoită să revină fără cei 13 jucători accidentaţi.

http://www.prosport.ro/fotbal-extern/europa-league/foto-i-a-lasat-pe-toti-fara-replica-un-jucator-de-la-united-a-fost-adus-la-antrenamente-de-mama-lui-15086708
15086708
comments powered by Disqus
Versiune selectata: mobil / standard
ULTIMA ORĂ
„În 20 de ani nu vom mai fi români”. TEORIA IREALĂ care adânceşte cele mai negre temeri ale românilor