UEFA a reacţionat imediat după atentatul de la Bruxelles! Anunţul făcut în legătură cu EURO 2016

22 mar 2016 39544 afişări Comentează şi tu EURO 2016
UEFA a reacţionat imediat după atentatul de la Bruxelles! Anunţul făcut în legătură cu EURO 2016

Europa e din nou în stare de şoc după atentatul terorist de la Bruxelles, soldat conform informaţiilor date pubilicităţii până acum cu 32 de morţi şi aproape 200 de răniţi. Venit la doar patru luni după atacurile din Paris şi cu trei înainte de starul Euro 2016, atentatul revendicat de ISIS aduce în discuţie în ce măsură autorităţile vor putea asigura siguranţa celor 24 de echipe participante la turneul final şi a sutelor de mii de suporteri care vor fi în Franţa în luna iulie.

UEFA a reacţionat prompt după tragedia din Belgia şi a emis un comunicat de presă prin care dă asigurări că s-au luat toate măsurile necesare pentru protecţia participanţilor la turneul final din Franţa, fie că e vorba de jucători, oficiali sau suporteri.

Iată prima reacţie a forului european după atentatul de la Bruxelles:

"Ca urmare a evenimentelor de astăzi din Bruxelles, UEFA doreşte să-şi reafirme determinarea de a pune siguranţa şi securitatea în centrul planurilor organizatorice pentru EURO 2016.

Toate părţile implicate în organizarea turneului vor continua să lucreze împreună şi să monitorizeze nivelul de risc pentru turneu şi pentru planurile organizatorice.

De peste trei ani, EURO 2016 SAS (n.r. organizaţia care se ocupă de turneul final din Franţa) a lucrat îndeaproape cu autorităţile relevante pentru a dezvolta cele mai potrivite mecanisme pentru a garanta un turneu sigur şi au fost luate toate măsurile ca acestea să se aplice pentru toţi cei implicaţi"
, se arată în comunicatul UEFA.


 

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.