Ziua granzilor. Hazard a sclipit, Belgia a spulberat Ungaria, 4-0, și echipa lui Wilmots merge în sferturi. Germania și Franța s-au calificat între primele opt

Ziua granzilor. Hazard a sclipit, Belgia a spulberat Ungaria, 4-0, și echipa lui Wilmots merge în sferturi. Germania și Franța s-au calificat între primele opt
  • Publicat:
  • Actualizat:

Franța – Irlanda 2-1 (Griezmann 58, 61 / Brady pen. 3)

  • Franța: Lloris – Sagna, Rami, Koscielny, Evra – Pogba, Kante (Coman 46, Sissoko 90+3), Matuidi – Griezmann, Giroud (Gignac 73), Payet
  • Irlanda: Randolph – Coleman, Keogh,   Duffy, Ward – Brady, McCarthy (Hoolahan 72), Hendrick, McClean (O’Shea 69) – Long, Murphy (Walters 65)

Germania – Slovacia 3-0 (Boateng 8, Gomez 43, Draxler 63)

  • Germania: Neuer – Kimmich, Boateng (Howedes 72), Hummels, Hector – Kroos, Khedira (Schweinsteiger 76) – Muller, Ozil, Draxler (Podolski 72) – M. Gomez
  • Slovacia: Kozacik – Pekarik, Skrtel, Durica, Gyomber (Salata 84) – Kuca, Hrosovsky, Skriniar, Hamsik, Weiss (Gregus 46) – Duris (Sestak 63)

Ungaria – Belgia 0-4 (Alderweireld 10, Batshuayi 78, Hazard 80, Carrasco 90+1)

  • Ungaria: Király – Lang, Juhász, Guzmics, Kádár – Gera (Elek 46) – Lovrencsics, Pinter (Nikolics 75), Nagy, Dzsudzsák – Szalai
  • Belgia: Courtois – Meunier, Alderweireld, Vermaelen, Vertonghen – Witsel, Nainggolan – De Bruyne, Mertens (Carrasco 70), Hazard (Fellaini 81)  – Lukaku (Batshuayi 76)

23:50 BELGIA E ÎN SFERTURI! S-au terminat cele 93 de minute, controlate de la un capăt la celălalt de echipa antrenată de Marc Wilmots. Belgia merge în sferturi după un joc superb și va juca împotriva Țării Galilor pentru calificarea în semifinale. Ungaria pleacă acasaă după un turneu reușit.


23:47 GOOOOL BELGIA! Carrasco scapă și el pe contraatac, șutează la colțul scurt și desăvârșește prestația fabuloasă a Belgiei.


23:43 Defensiva Ungariei poate sta liniștită, pentru că Wilmots îl înlocuiește pe Hazard cu Fellaini. Maghiarii încearcă să-și ia adio de la EURO cu un gol, dar nu par chiar cei mai inspirați.


23:38 GOOOOOOL BELGIA! Inevitabilul se întâmplă și o minge trimisă de Hazard ajunge în poarta lui Kiraly. Imediat după golul de 2-0 ungurii se aruncă în atac, De Bruyne pasează pentru Hazard, vedeta lui Chelsea scoate din joc trei adversari, trage de la marginea careului și pune capăt unei serii de mai mult de 600 de minute fără gol pentru Belgia la un turneu final. Meritat, pentru că Eden a fost primadonna în această seară. Ungaria merge acasă, după un turneu reușit.


23:35 GOOOOL BELGIA! Hazard face o fază genială, centrează în fața porții, de unde Batshuayi, introdus pe teren în urmă cu un minut, face 2-0!


23:29 E greu să-l prinzi pe Hazard. Eden a ajuns la 30 km/h în această seară, a jucat foarte bine în cele 74 de minute, dar inexactitățile colegilor din ofensivă au făcut să nu aibă un gol sau o pasă decisivă în cont.


23:22 Prima mare ocazie a Ungariei. Pinter șutează de la distanță, mingea e deviată de Alderweireld, dar Courtois se întinde și respinge peste poartă. Vermaelen ia galben și va lipsi în meciul din sferturi, dacă Belgia se va califica. Juhacz, fundașul central, prinde un șut bun, la colțul lung, iar execuția sa nu trece la mai mult de 15 centimetri de poarta lui Courtois. Ungaria devine periculoasă.


23:15 Cele 16 șuturi trase de Belgia în prima repriză cu Ungaria au fost cele mai multe expediate de o echipă în primele 45 de meciuri ale unui meci de la EURO, iar tăvălugul pare că nu se va opri. Lukaku reia cu călcâiul o centrare a lui Vertonghen, Mertens ajunge la minge, dar trimite pe lângă poartă.


23:08 Ungurii iau o mică pauză de la treaba defensivă pe care o fac și Szalai ajunge în poziție de finalizare, dar șutul vârfului trece peste poarta lui Courtois. Echipa lui Storck iese puțin din carapace pentru că are nevoie de gol, dar tactica poate fi periculoasă, pentru că Belgia abia așteaptă un contraatac.


23:00 Începe repriza a doua, iar veteranul Gera îi lasă locul lui Elek. Gary Lineker, fostul mare golgheter englez, e de părere că Lukaku trebuie să fie foarte supărat dacă nu marchează un hattrick în această seară, dat fiind modul în care se comportă defensiva maghiară. Hazard mai croșetează puțin prin apărarea ungară, șutează bine, dar Kiraly respinge din nou.


22:46 Pauză, după trei sferturi de oră în care Belgia a cam făcut ce a vrut cu defensiva maghiară. Scorul e mic, dar repriza a doua l-ar putea face mai mare.


22:43 E haos în defensiva maghiară și pare o chestiune de timp până cade și golul al doilea. Hazard îl lasă singur cu portarul pe Mertens, dar mijlocașul de la Napoli trage direct în Kiraly.


22:40 Au și ungurii o fază periculoasă, la un șut al lui Lovrencsics care trece puțin peste poarta lui Courtois. Au trecut 40 de minute și goalkeeper-ul lui Chelsea nu a avut absolut nimic de făcut. Vine, însă, minutul 41 și Thibaut se sperie puțin: Dzsudzsak trage cu stângul, la câțiva centimetri de bara din stânga.


22:35 BARĂ‚ BELGIA! Raidurile lui Hazard prin defensiva adversă aduc panică, dar și o lovitură liberă de la 20 de metri, pe care De Bruyne o execută exemplar. Kiraly se întinde cât poate și, cu vârful degetelor, reușește să devieze mingea în transversală. Belgia domină, domină și iar domină.


22:28 E greu ca Ungaria să domine Belgia, dar favoriții meciului fac un mic pas în spate și cedează puțin posesia, în speranța vă vor lovi pe contraatac. Hazard ar fi avut o șansă imensă să facă 2-0, dar Lukaku a întârziat puțin pasa și căpitanul Belgiei a fost surprins în ofsaid. 


22:16 Diferența între Ungaria și Belgia e foarte mare, iar echipa lui Wilmots speculează fiecare centimetru din apărarea adversă. Lukaku îl lanseaăz pe De Bruyne, dar șutul mijlocașului e pe direcția lui Kiraly și maghiarii scapă. 15 minute în care am avut o singură echipă pe teren.


22:10 GOOOOOL BELGIA! Echipa lui Wilmots scoate ceva din începutul bun de meci. De Bruyne execută o lovitură liberă, ungurii îi scapă din marcaj pe Lukaku și Alderweireld, iar fundașul lui Tottenham înscrie cu o lovitură de cap care nu-i dă nicio șansă lui Kiraly.


22:07 Belgia începe tare și Ungaria e masată în propriul teren. Mingile trec invariabil pe la Hazard, iar vedeta lui Chelsea e cel care dictează ritmul. O centrare bună pentru Lukaku și o pasă pentru De Bruyne rămân, însă, fără rezultat.


22:00 A început meciul de la Toulouse. Urmăriți-l cu atenție pe Adam Nagy, pentru că veți mai auzi de el în această viață.


21:52 Cifrele lui Hazard la acest EURO. Starul de la Chelsea e dator vândut după sezonul mizerabil din Premier League, iar Campionatul European era scena pregătită pentru el. Are două pase decisive la acest EURO, dar meciul cu Ungaria e cel în care e așteptat să strălucească.


21:31 Atmosfera de la Toulouse e una frumoasă, iar fanii unguri sunt gata pentru o nouă reprezentație de vis.


21:19 Trecem la meciul Ungaria – Belgia, ultima optime de astăzi. Trupa lui Wilmots e favorită, dar surprizele oferite până acum o recomandă pe Ungaria drept o nucă tare. Mai sus aveți cele două echipe de start.


20:48 Germania se califică în sferturile de finală ale EURO 2016! Nemții încheie meciu într-un stil de viitoare campioană europeană, atacând o Slovacia care nu a avut nici cea mai mică șansă în meciul de la Lille. Boateng a risipit grijile încă din start, atunci când a șutat excelent de la 20 de metri, iar Ozil putea rezolva și mai repede meciul, însă a ratat un penalty la scurt timp după.

Exact înainte de pauză, atunci când toți antrenorii vor să evite primirea unui gol, Mario Gomez și-a făcut datoria de atacant și a făcut 2-0, aducând liniștea definitiv în fața unei echipe a cărei exprimări ofensive a dezamăgit. Kuca și Hamsik au fost cei mai activi slovaci, însă primul este de vină pentru al doilea gol primit de echipa sa, fiind ridiculizat pe banda stângă de Draxler. Tot Draxler a fost și cel care a stabilit scorul final, iar Germania merge în sferturile de finală și va juca acolo cu învingătoarea dintre Italia și Spania.


20:32 A intrat Podolski, se pregătește Schweinsteiger. Just sayin’!


20:20 GOOOOOOL! TOR! TOR! TOR! Germania! Draxler e omul meciului și reușește să își treacă și el numele pe tabelă după ce reia frumos, din voleu, o minge de la marginea careuui mic.


20:05 Primul șut adevărat pe poartă în repriza scundă este al slovacilor. Kuca trimite o „torpilă” spre poarta lui Neuer de la marginea careului, însă neamțul e pe minge.


20:00 Începe repriza secundă a meciului Germania – Slovacia 2-0. Iată cu ce-am interacționat în prima parte. 


19:44 GOOOL GERMANIA! Mario Gomez finaliează simplu, de la marginea careului de 6 metri, o pasă excelentă venită de pe stânga, de la Draxler. Fotbalistul lui Wolfburg l-a ridiculizat pe Kuco și a centrat nestingherit.


19:42 Excelentă evoluție a lui Neuer! Portarul are un reflex uimitor la lovitura de cap a lui Kuco și scoate de sub bară o minge de gol. Până acum, Ozil și Neuer au contribuit decisiv la păstrarea scorului de 1-0


19:36 Suntem în minutul 35 al meciului și până acum Germania are o posesie de 66%. Mai important este că slovacii nu și-au putut folosi resursele pentru a genera situații periculoase la poarta lui Neuer.


19:29 Când vă spuneam că mai bine și-ar vedea de pasele lui…


19:24 Nemții îl apără pe Ozil și spun că a intervenit bine Kozacik. Nu, nu a intervenit bine Kozacik, a bătut prost Ozil.


19:14 Ozil ratează un penalty! Arbitrul acordă lovitură de la 11 metri în minutul 13 pentru Germania la un fault evident al lui Skrtel asupra lui Gomez. În loc să-și vadă de pasat și să-l lase pe Muller să transforme, Ozil vrea să fie erou, dar bate prost în stânga portarului, ușor de apărat.


19:10 GOOOOOOOL GERMANIA! Boateng deschide scorul cu un șut de la circa 20 de metri, din prima cu dreptul, în urma unui corner pe care slovacii nu l-au respins suficient de departe.


19:08 E voie cu așa ceva? Dacă da, să le dea cineva un telefon celor de la PCH Dinamo, românii pot să dea niște lecții.


19:04 Germania s-a instalat în jumătatea adversă încă din primele secunde, e evident cine se va afla la conducerea partidei de la Lille. Teoretic, slovacii joacă în 4-3-2-1, practic, Duris va fi izolat în fața unei linii de mijlocași care va sta în fața apărării.


19:00 A ÎNCEPUT PARTIDA! Germania – Slovacia pentru un loc în sferturile de finală. Meanwhile, back at the mansion, fanii nemți au adaptat cel mai în vogă cântec de la EURO 2016. 


18:50 Meciul se joacă la Lille, stadion pentru care UEFA a comandat și instalat în timp record un nou gazon. Fotbaliștii celor două echipe au fost mulțumiți de starea acestuia în timpul inspecției.


18:45 Legenda spune că Low bea cafea ca să nu adoarmă la meci. Prostii, desigur, suntem convinși că vom asista la un spectacol. 


18:10 Vă mai aduceți aminte cum ne plângeam noi că nu avem un jucător decisiv la echipa națională? Unii nu știau ce înseamnă un jucător capabil să facă diferența. Iată unul:


18:01 Avem echipele de start, anunțate oficial de băieții veseli de la UEFA.


17:53 FRANȚA E ÎN SFERTURI! Griezmann a mai ratat o ocazie singur cu portarul, dar echipa lui Deschamps termină învingătoare un meci început ca naiba. Irlanda a condus cu 1-0 după golul lui Brady, dar dubla lui Griezmann duce țara gazdă în sferturi, unde Franța va juca împotriva învingătoarei dintre Anglia și Islanda.


17:51 Se arată trei minute de prelungire, exact în momentul în care Coman irosește o situație de trei contra unu. Fanța ține de minge, deși ar avea ocazia să facă 3-1.


17:45 Spațiile sunt destul de mari, iar când pasatorul se numește Payet există șanse ca o singură pasă să lumineze întreg jocul. Așa se întâmplă și mijlocașul lui West Ham deschide jocul cu un cross pentru Matuidi, închizătorul de la PSG centrează, dar Gignac ratează șansa de a pune capăt meciului. Au și irlandezii o oportunitate, dar Walters trimite puțin pe lângă poartă din 16 metri. Încă cinci minute.


17:43 E greu ca Irlanda să ajungă la paorta lui Lloris, iar Franța se comportă ca o echipă mare căreia i-a trecut glonțul pe la ureche. Puține sunt momentele în care mingea nu se afla la unul dintre mijlocașii francezi, iar Irlanda nu e capabilă să intre în posesie și să construiască ceva.


17:37 Gignac intră în locul lui Giroud și nu are nevoie de mult timp pentru a semnala că se află pe teren. Mai întâi șutează slab dintr-o poziție din care ar fi trebuit să paseze pentru Griezmann, apoi lovește transversala cu o execuție superbă. Încă 15 minute, iar Franța profită din plin de omul în plus, ține de posesie și forțează și golul trei.


17:30 Irlanda e la pământ, dar nimeni nu-i poate acuza pe britanici. Intră veteranul O’Shea pentru a-i lua locul lui Duffy în centrul defensivei și Hoolahan în locul lui McCarthy, dar omul în minus va fi foarte greu de surmontat. Iar aceasta e imaginea zilei, cu Payet și Griezmann în prim-plan.


17:25 ROȘU IRLANDA! Meciul se aprinde, Rami mai face o mare greșeală, dar McClean judecă prost faza și Koscielny respinge. Imediat, Girezmann scapă singur cu portarul, Duffy îl faultează din postura de ultim apărător și Rizzoli nu stă pe gânduri. Lovitură liberă de la 16 metri și cartonaș roșu pentru fundașul irlandez. 


17:21 GOOOOOL FRANȚA! Echipa lui Deschamps are nevoie de doar 3 minute pentru a întoarce scorul. Pasă lungă spre Giroud, atacantul lui Arsenal deviază dintre doi fundași adverși, îl lasă pe Griezmann singur cu portarul și atacantul lui Atletico nu iartă. Dublă pentru Antoine, în 3 minute, și stadionul din Lyon exultă.


17:17 GOOOOL FRANȚA! Defensiva Irlandei cedează și o face într-un mod rușinos pentru înalții fundași centrali. Sagna centrează din dreapta, Griezmann, cel mai scund jucător de pe teren, e lăsat liber, atacantul lui PSG reia cu capul și Randolph rămâne fără reacție. 1-1 și Irlanda e obligată să renunțe la defensiva de tip Sorin Cârțu.


17:12 Apărarea irlandezilor nu e chiar atât de inestetică, în sensul că ies foarte des pe contraatac și reușesc să țină și de minge. Murphy scapă pe stânga și centrează periculos în fața porții, iar Lloris are o intervenție foarte bună și respinge mingea care se îndrepta spre Shane Long, aflat singur la colțul lung. Payet mai trimite un șut spre poarta adversă, dar nici de această dată nu nimerește ținta.


17:08 Ritmul jocului a crescut, iar acest detaliu nu-i ajută pe irlandezi. Payet execută o lovitură liberă, Pogba prelungește și Koscielny, venit liber la bara a doua, ratează egalarea. Va fi infernal pentru Randolph.


17:03 A început repriza a doua, cu Franța în atac. Deschamps și-a dat seama că situația e critică și l-a introdus pe Coman în locul lui Kante. O aripă în locul unui închizător și se trece la 4-1-4-1.


16:46 Franța pune presiune în finalul primei reprize, Pogba și Payet combină pentru o fază periculoasă, dar irlandezii fac un baraj uman în fața lui Randolph și execuțiile atacanților francezi sunt blocate. Se intră la pauză cu 1-0 pentru Irlanda și o naționala a Franței aflată într-o poziție mai mult decât ingrată. Deschamps și formația pe care o conduce sunt la 45 de minute de eliminarea din turneul pe care-l organizează. Nu vrei să te cheme Didier în momentele astea.

În altă ordine de idei, penalty-ul făcut de Pogba în secunda 58 e cel mai rapid din istoria Campionatelor Europene.


16:39 Vă spuneam despre fanii irlandezi că sunt cei mai frumoși de la EURO. Nu doar că fac atmosferă, dar au și un simț al umorului ieșit din comun. Acesta e un banner care face referire la barajul pentru calificarea la Cupa Mondială din 2010, când Franța s-a calificat după un henț mai mult decât evident al lui Thierry Henry. 35 de minute și Randolph stă în continuare liniștit, pentru că atacul Franței nu produce absolut nimic.


16:27 Lucrurile se complică pentru Franța. Deschamps joacă un fel de 4-2-4, cu doi închizători și patru atacanți, dar irlandezii absorb ușor presiunea. Kante ia galben pentru un fault la mijlocul terenului și va lipsi în cazul în care Franța merge în sferturi, dar acesta cred că e ultimul motiv de îngrijorare pentru francezi. Un fan al Irlandei trăiește la maximum acest meci. Tocmai a arătat un bilet de cotă 650 în care a mizat pe Robbie Brady primul marcator și victoria Irlandei cu 2-0. E în grafic 🙂


16:22 Aparițiile irlandezilor în careul lui Lloris sunt foarte rare, dar și când ajung acolo băieții lui Martin O’Neill provoacă panică. Murphy șutează din unghi, dar portarul lui Lyon se întinde și respinge cu greu. Au trecut 22 de minute, iar Franța încearcă să se trezească. Griezmann e cel mai activ fotbalist ofensiv, trage bine, dar Randolph e atent și reține/


16:17 Robbie Brady vine de la Norwich și a ajuns deja la două goluri la acest EURO. Compatriotul său Wes Hoolahan mai are o reușită, ceea ce înseamnă că fotbaliștii canarilor au marcat mai mutle goluri decât fotbaliști de la cluburi precum Barcelona (2 goluri), Atletico (1) și Bayern (zero).


16:11 Cei mai frumoși suporteri de la EURO trăiesc clipe superbe în aceste momente. În tribune, irlandezii fac legea, pe teren Franța încearcă să-și revină din knockdown-ul primit, iar Payet și Girezmann au primele situații periculoase. Irlandezii s-au pus pe două linii și așteaptă atacurile Franței. Vom avea un meci cu scântei.


16:03 GOOOOOL IRLANDA! Rami greșește în propriul careu, Pogba îl faultează pe Long, iar italianul Rizzoli arată penalty după 78 de secunde de la primul fluier. Brady, marcatorul din meciul cu Italia, își asumă responsabilitataea, bate în stânga lui Lloris, mingea lovește bara și stupoarea se așterne pe stadionul din Lyon. Irlanda are 1-0 în minutul 3!


16:00 S-au cântat imnurile, a început meciul!


Organizatoarea acestei ediții a Campionatului European, Franța, debutează și ea în fazele superioare ale turneului, duminică, de la 16:00, în fața Irlandei, într-un meci care se va disputa la Lyon. Selecționerul „cocoșilor galici” Didier Deschamps are la dispoziție întreg lotul, astfel că poate miza pe cel mai bun „11″, similar celui folosit în meciul cu România, câștigat de Franța cu 2-1, în deschidere. Aflată printre marile favorite la câștigarea trofeului, Franța va întâlni o echipă a Irlandei care are moralul ridicat, după ce a învins finalista de la Euro 2012, Italia, scor 1-0, în ultimul meci din faza grupelor.

Echipele probabile:

  • Franța: Lloris – Sagna, Rami, Koscielny, Evra – Pogba, Kanté, Matuidi – Griezmann, Giroud, Payet
  • Irlanda: Randolph  –  Coleman, Duffy, Keogh, Ward – Hendrick, McCarthy – Brady, Hoolahan, Murphy – Long.


Germania – Slovacia, de la 19:00

Campioana mondială en-titre va întâlni Slovacia, duminică, de la 19:00, la Lille. Dacă Germania a câștigat grupa B fără să primească niciun gol, cu 7 puncte, Slovaciei nu i-a fost deloc ușor să treacă de grupa C, aflată printre cele patru echipe care au mers mai departe de pe locul 3. Slovacii au însă un mare atu, pe Marek Hamsik, autorul unuia dintre cele mai frumoase goluri de până acum la Euro 2016, în fața Rusiei. Un alt gol extraordinar marcat de mijlocașul lui Napoli în ultima vreme a fost chiar împotriva Germaniei, într-un meci amical câștigat cu 3-1 de Slovacia, pe 29 mai.

Echipele probabile:

  • Germania: Neuer – Kimmich, Boateng, Hummels, Hector – Kroos, Khedira – Muller, Ozil, Gotze – Gomez
  • Slovacia: Kozacvik – Pekarik, Skrtel, Skrtel, Durica – HuboÍan, Kucka, Pecovsky, Mak, Hamsik, Weiss – Duda


Ungaria – Belgia, de la 22:00

Ungaria și Belgia se vor confrunta în ultimul meci de duminică, de la 22:00, la Toulouse. Deși la prima vedere pare o întâlnire dezechilibrată, selecționerul Belgiei este de altă părere. Marc Wilmots a afirmat înaintea acestei partide că ar fi preferat să întâlnească Anglia sau Spania în locul Ungariei, formație care a ajuns în optimi din postura de câștigătoare de grupă. Maghiarii au încheiat grupa F pe prima poziție, neînvinși, cu 5 puncte, în fața Islandei, tot cu 5 puncte, a Portugalia, cu 3 puncte, și a Austriei, echipă eliminată după ce a scos doar un punct. De cealaltă parte, Belgia, după un start nefericit la Euro 2016, 0-2 în fața Italiei, a obținut maximum de puncte din ultimele două meciuri din grupa E, 3-0 cu Irlanda și 1-0 cu Suedia lui Ibrahimovic.

Echipele probabile:

  • Ungaria: Kiraly – Kadar, Guzmics, Juhasz, Lang – Gera, Nagy – Dzsudzak, Kleinheisler, Lovrencsics – Szalai
  • Belgia: Courtois – Meunier, Alderweireld, Vermaelen, Vertonghen – Witsel, Nainggolan – De Bruyne, Hazard, Carrasco – Lukaku.

Articol scris de Denis ȘCHIOPU

Cristian Scutariu / Redactor
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Mirel Dragomir, declaraţii halucinante: 'Nu îmi pare rău că sunt aici'
Mirel Dragomir, declaraţii halucinante: 'Nu îmi pare rău că sunt aici'
”Cea mai frumoasă femeie din România”, gata de un gest necugetat după ce soțul ei a fost umilit: ”I-am văzut mașina”
”Cea mai frumoasă femeie din România”, gata de un gest necugetat după ce soțul ei a fost umilit: ”I-am văzut…
„Ne pare rău de fata aceea” Tatăl lui Mirel a izbucnit în plâns după ce și-a vizitat fiul în arest. Nu își mai poate privi copilul în ochi
„Ne pare rău de fata aceea” Tatăl lui Mirel a izbucnit în plâns după ce și-a vizitat fiul în arest.…
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
E cutremur! Cine este blonda care aspiră la titlul de "noua doamnă Şoşoacă". Avem imagini-bombă!
E cutremur! Cine este blonda care aspiră la titlul de "noua doamnă Şoşoacă". Avem imagini-bombă!
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să nu îl citești!
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să nu îl citești!
15 județe, sub avertizare cod galben de vreme severă până diseară. Meteorologii anunță vânt puternic în Moldova, estul și sud-estul Transilvaniei
15 județe, sub avertizare cod galben de vreme severă până diseară. Meteorologii anunță vânt puternic în Moldova, estul și sud-estul…
Bestia COSMICĂ din INIMA galaxiei noastre S-A TREZIT
Bestia COSMICĂ din INIMA galaxiei noastre S-A TREZIT
Andreea Sasu este însărcinată. Tatăl copilului este un celebru milionar, cu care s-a împăcat după ce i-a iertat infidelităţile
Andreea Sasu este însărcinată. Tatăl copilului este un celebru milionar, cu care s-a împăcat după ce i-a iertat infidelităţile
Mirel din Timişoara, renegat de familie după crima oribilă! Gestul făcut de fiecare membru în parte
Mirel din Timişoara, renegat de familie după crima oribilă! Gestul făcut de fiecare membru în parte
Devine obligatoriu în România. Anunț la Guvern chiar azi, 29 martie: Voi scrie în lege ca să fie clar
Devine obligatoriu în România. Anunț la Guvern chiar azi, 29 martie: Voi scrie în lege ca să fie clar
Primele declarații ale familiei lui Mirel Dragomir, după tragedia de la Timișoara! Tatăl tânărului:
Primele declarații ale familiei lui Mirel Dragomir, după tragedia de la Timișoara! Tatăl tânărului: "Nu pot să-l privesc în ochi"
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
FABULOS! Cum a folosit primul pacient implantul cerebral Neuralink?
FABULOS! Cum a folosit primul pacient implantul cerebral Neuralink?
Prețul amețitor cu care se vinde un garaj din lemn în Brașov: „E inclusă și mașina în preț?
Prețul amețitor cu care se vinde un garaj din lemn în Brașov: „E inclusă și mașina în preț?"
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Chinezii au lansat mașina care bate TESLA (la PREȚ și DESIGN)! - GALERIE FOTO
Chinezii au lansat mașina care bate TESLA (la PREȚ și DESIGN)! - GALERIE FOTO
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup