LIVE BLOG CM 2018, ziua a 14-a | Germania a fost eliminată! Coreea de Sud s-a impus cu 2-0 în fața campioanei en-titre și a trimis Mexic în optimi. Suedia a defilat la Ekaterinburg

LIVE BLOG CM 2018, ziua a 14-a | Germania a fost eliminată! Coreea de Sud s-a impus cu 2-0 în fața campioanei en-titre și a trimis Mexic în optimi. Suedia a defilat la Ekaterinburg
  • Publicat:
  • Actualizat:

Coreea de Sud – Germania 2-0 (Kim Young-Gwon 90+2, Son Heung-Min 90+6)

  • Coreea de Sud: Cho – Lee Yong, Yun, Kim Young, Hong – Lee Jae-Sungs, Jung Youngs, Jang, Moon (Ju Se-Jong 69) – Koo Ja-Cheol [Hee-Chan Hwang 56(Ko Yo-Han 79)], Son Heung-Mins
  • Rezerve: Kim Jin-Hyen, Kim Seung-Gyu – Jung Hyun, Ki Sung, Kim Min-Woo, Wook, Lee Seung Woo, Oh Ban-Suk, Park Joo-Ho
  • Germania: Neuer – Kimmich, Hummels, Sule, Hector (Brandt 78) – Khedira (M. Gomez 58), Kroos – Goretzka, Ozil, Reus – Werner
  • Rezerve: Trapp, Ter Stegen – Brandt, Draxler, Ginter, Gundogan, T. Muller, Plattenhardt, Rudiger, Rudy

Mexic – Suedia 0-3 (Augustinsson 50, Granqvist 60-pen., E. Alvarez 74)

  • Mexic: Ochoa – Velazquez, Salcedo, Morenos, Gallardos (Fabian 65) – Guardado (Jesus Corona 75), H. Herrera – Layun (Peralta 89), Vela, Lozano – Chicharito
  • Rezerve: Tavalera, Jose de Jesus Corona – Aquino, Ayala, G. Dos Santos, J. Dos Santos, Fabian, E. Gutierrez, R. Jimenez, R. Marquez
  • Suedia: Olsen – Lustigs, Lindelof, Granqvist, Augustinsson – Claesson, Larsson (G. Svensson 57), Ekdal (Hiljemark 80), Forsberg – Berg (Thelin 68), Toivonen
  • Rezerve: Nordfeldt, K. Johansson – Durmaz, Guidetti, Helander, P. Jansson, Krafth, M. Olsson, Rohden

Minutul 90+9: Final! Germania a fost eliminată de la Cupa Mondială! Mexic și Suedia merg la braț în optimi, nordicii de pe primul loc, americanii de pe poziția secundă.


Minutul 90+6: GOOOOL Coreea de Sud! Neuer a ajuns în preajma careului advers, a pierdut mingea, iar Son a scăpat cu poarta goală și a înscris. Căpitanul Coreei de Sud a rămas singur în preajma careului advers și a trimis în plasă pentru 2-0.


Minutul 90+2: GOOOOL Coreea de Sud! În urma consultării VAR, reușita lui Kim Young-Gwon a fost validată!


Minutul 90: S-au arățat șase minute suplimentare la Kazan, în timp ce partida de la Ekaterinburg a fost prelungită cu patru minute.


Minutul 85: Au mai rămas cinci minute! Dacă Germania nu va marca, Suedia și Mexic vor merge la braț în optimi.


Minutul 78: Sooon. Vedeta lui Tottenham a șutat la colțul scurt din marginea careului, dar balonul a trecut de puțin pe lângă bara din stânga lui Neuer. Căpitanul Germaniei a plonjat, dar fusese depășit de minge.


Minutul 74: GOOOL Suedia! Nordicii sunt calificați în optimi în proporție de 99%. Fundașul Alvarez a deviat mingea în propria poartă cu mâna, spre bucuria scandinavilor, care sunt cu un pus și jumătate în fazele superioare. Dacă Germania învinge Coreea de Sud, Mexicul pleacă acasă.


Minutul 60: Penalty pentru Suedia! Hector Moreno a comis un fault în careu, iar suedezii au șansa de a marca pentru 2-0. GOOOL! Granqvist a înscris cu un șut puternic la vinclu, la care Ochoa n-a avut nicio șansă. A fost al 21-lea penalty de la acest turneu final. Low riscă! L-a înlocuit pe Khedira cu Mario Gomez. Așa arată clasamentul în momentul de față:


Minutul 50: GOOOL! Suedia deschide scorul la Ekaterinburg! Liber în careu, Augustinsson trage cu sete, Ochoa nu poate para, iar fundașul stânga al nordicilor înscrie primul său gol pentru reprezentativă. La acest scor, Germania e eliminată! Suedezii au fost mai periculoși și golul a venit complet meritat. Germania continuă să joace modest, dar un gol marcat de campioana en-titre răstoarnă clasamentul.


Minutul 46 Au reînceput ambele partide. 45 de minute de foc, cu adrenalină pompând prin vene.


Minutul 45+3: Pauză pe ambele stadioane. În acest moment Germania și Mexic sunt calificate. Suedia a fost mai periculoasă în partida de la Ekateringurg și  a avut chiar și un penalty refuzat, în ciuda faptului că a fost consultat aribtrajul video. Nemții n-au convins nici în această partidă și riscă să plece acasă dacă Suedia se despringe și Coreea menține tabela intactă.


Minutul 39: Hummels și asiaticii. Fundașul lui Bayern a irosit cea mai importantă ocazie a Germaniei. Werner a trimis în fața porții în urma unei lovituri de colț, Hummels a preluat, s-a întors cu fața spre poartă, dar a fost blocat în ultimul moment după o serie de execuții ratate în careul advers. Cho s-a culcat la pământ și a prins balonul.


Minutul 29: Henț în direct, dar la reluare… Chicharito a preluat mingea cu mâna în propriul careul, iar după câteva secunde jocul a fost întrerupt și centralul Pitana a mers la marginea terenului pentru a vedea reluarea. Chiar dacă pare destul de clar cum atacantul lui West Ham își mărește suprafața corpului pentru a controla balonul, nu a fost acordat penalty pentru Suedia. Selecționerul Andersson a avut o adevărată criză de nervi la marginea terenului. Dacă Suedia deschidea scorul, trecea peste Germania în clasament. Până și Chicharito părea resemnat după ce arbitrul s-a dus să vadă reluarea fazei


Minutul 25: Nemții cu posesia, asiaticii cu ocaziile. Chiar dacă au dictat ritmul jocului, nemții n-au reușit să-i pună probleme serioase portarului Cho. Elevii lui Shin Tae-Wong încearcă să dea lovitura pe contraatac, având o viteză în plus față de jucătorii lui Joachim Löw. Germania pare că are nevoie de o nouă execuție personală de excepție ca să deblocheze partida.


Minutul 19: Frige! Woo-Young Jung a șutat cu efect din lovitură liberă, pe centrul porții, dar Neuer a scăpat mingea în față. Căpitanul nemților s-a redresat în ultimul moment și a reușit să respingă în afara terenului. Chiar dacă au șanse minime de a merge mai departe, coreeni își joacă șansa până la capăt și nu capitulează în fața Germaniei. Jocul campioanei en-titre de până acum e la fel de neconvingător ca în primele două etape.


Minutul 16: Replica Mexicului. Carlos Vela a șutat la colțul lung din afara careului, dar mingea a trecut milimetric pe lângă poarta Suediei.


Minutul 12: Aproape de 1-0. Marcus Berg semnat o nou ocazie importantă pentru nordici. Atacantul Suediei a reluat pe spate din cădere de la bara a doua, în urma unei lovituri de colț, dar mingea a trecut la o palmă de bara din dreapta lui Ochoa. Suedezii au început mai motivați partida de la Ekateringurg.


Minutul 10: Liniște pentru moment. Partida dintre Mexic și Suedia a început mai promițător, Ochoa având o intervenție salvatoare în debut. De partea cealaltă nemții și asiaticii se tatonează și întârzie să livreze ocazii importante. La aceste scoruri, Mexic și Germania se califică în optimi.


Minutul 1: Start în cele două partide! Mexic pleacă cu prima șansă în această seară, având maxim de puncte după primele două jocuri. Germania e de asemenea favorită în partida cu Coreea de Sud. Campioana en-titre se califică dacă învinge codașa Grupei F. Din punct de vedere matematic și asiaticii mai au șanse de a merge în optimi, dar au nevoie de un adevărat miracol.


16:20 Avem echipele de start. Joachim Low mizează pe Werner în această după-amiază, în timp ce Mario Gomez va fi doar rezervă. Asiaticii au păstrat un as în mânecă, este vorba de Hee-Chan Hwang, atacantul lui FC Salzburg.  Mexicul aliniază echipa standard, la fel cum se întâmplă și în tabăra Suediei.


Readusă în calculele calificării de golul marcat de Toni Kroos în prelungirile partidei cu Suedia, Germania are nevoie de o victorie pentru a obține calificarea, dar merge mai departe și în cazul în care remizează cu Coreea de Sud și Mexic învinge Suedia. Totuși, nemții au șanse destul de mici să scape de locul al doilea, care ar aduce o confruntare-șoc în optimile de finală, cu Brazilia.

Meciul contra Coreei de Sud va fi al 17-lea pe care Joachim Low îl conduce la un turneu final al Cupei Mondiale, selecționerul Germaniei urcând pe locul al zecelea în acest top.

În paralel cu Coreea de Sud – Germania se joacă, la Ekaterinburg, meciul dintre Mexic și Suedia, la fel de important pentru calculele Grupei F. Pornită la drum cu două victorii de senzație, reprezentativa Mexicului are nevoie de un egal pentru a fi sigură de calificarea în optimi, iar o victorie a Suediei ar complica teribil situația în grupă.

În cazul în care pierde cu Suedia și Germania bate Coreea de Sud, Mexic ar putea deveni doar a doua echipă eliminată de la Mondial deși a câștigat primele două meciuri din faza grupelor, după Algeria în 1982. Dacă termină pe primul loc, Mexic va beneficia și de un culoar bun spre fazele finale, urmând să întâlnească, în optimi, Serbia sau Elveția.

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
Se pregătește o lovitură fără precedent în Formula 1
Se pregătește o lovitură fără precedent în Formula 1
„Ne pare rău de fata aceea” Tatăl lui Mirel a izbucnit în plâns după ce și-a vizitat fiul în arest. Nu își mai poate privi copilul în ochi
„Ne pare rău de fata aceea” Tatăl lui Mirel a izbucnit în plâns după ce și-a vizitat fiul în arest.…
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă îi dă cineva!"
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă…
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul.
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de el, şi de fata aceea…
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe ultimul drum al tinerei
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe ultimul drum al tinerei
Legea care se aplică OBLIGATORIU în orice bloc din România. Asociațiile de PROPRIETARI nu o pot încălca
Legea care se aplică OBLIGATORIU în orice bloc din România. Asociațiile de PROPRIETARI nu o pot încălca
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
Gușă - Vizer, conflictul ia amploare: interviul exploziv care adâncește ruptura din judo
Gușă - Vizer, conflictul ia amploare: interviul exploziv care adâncește ruptura din judo
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Praful saharian ar putea afecta această piesă a mașinii
Praful saharian ar putea afecta această piesă a mașinii
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup