LIVE BLOG CM 2018, ziua 5 | Tunisia – Anglia 1-2, după 90 de minute infernale pentru elevii lui Southgate. Belgia a demontat defensiva dirijată de Penedo. VAR a salvat din nou ziua în Suedia – Coreea de Sud

Redactor:
Daniel Anghel
LIVE BLOG CM 2018, ziua 5 | Tunisia - Anglia 1-2, după 90 de minute infernale pentru elevii lui Southgate. Belgia a demontat defensiva dirijată de Penedo. VAR a salvat din nou ziua în Suedia - Coreea de Sud
  • Publicat:
  • Actualizat:
  • VAR și-a arătat din nou eficiența în partida dintre Suedia și Coreea de Sud, după ce centralul a urmărit reluările și a dictat penalty-ul din care Granqvist a adus cele trei puncte nordicilor.
  • Jaime Penedo a încasat trei goluri din partea belgienilor și se duce pe ultimul loc al grupei G, sub Tunisia. 
  • Africanii au golaveraj mai bun decât Panama, după ce timp aproape 90 de minute le-au dat emoții englezilor, care au fost salvați într-un final de Kane, cu un gol în minutul 90+1
  • AICI AI TOTUL DESPRE CUPA MONDIALĂ‚ DIN RUSIA

Suedia – Coreea de Sud 1-0 (Granqvist 64)
 

  • Suedia: Olsen – Lustig, Jansson, Granqvist, Augustinsson – Claessons, Ekdal(Hiljemark 71), Larsson (Svensson 81), Forsberg – Berg, Toivonen(Thelin 77)
  • Rezerve: Nordfeldt, K. Johnsson – Durmaz, Guidetti, Hiljemark, Thelin, Krafth, M. Olsson, Rohden, Svensson
  • Coreea de Sud: Cho – Lee Yong, Kims , Jang, Park(Kim 28) – J.S Lee, Ki, Koo(Seung-Woo 73) – Hwangs, Kim(Woo-Young 66), Son
  • Rezerve: Kim Gyu, Hyeon – Hong Chul, Ju Se-Jong, Jung Seung-Hyun, Jung Woo-Young, Min-Woo, Yo-Han, Seung-Woo, Seon-Min, Seok Oh, Young-Sun

Belgia – Panama 3-0 (Mertens 47, Lukaku 69, 75)

  • Belgia: Courtois – Alderwireld, Boyata, Vertonghen     , – Meunier    , De Bruyne    , Witsel (Chadli 90), Carrasco (Dembele 74) – Mertens (T. Hazard 83), R. Lukaku, E. Hazard (cpt)
  • Rezerve: Casteels – portari; Batshuayi, Chadli, Dembele, Dendoncker, Fellaini, T. Hazard, Januzaj, Kompany, Tielemans
  • Panama: Penedo – Murillo    , R. Torres (cpt), Escobar, Davis    , – Gomez – Barcenas      (G. Torres 63), Cooper    , Godoy    , Rodriguez (Diaz 63) – Perez (Tejada 74)
  • Rezerve: Calderon, Rodriguez – portari; Arroyo, Baloy, Cummings, Diaz, Avila, Machado, Ovalle, Pimentel, Tejada, G. Torres.

Tunisia – Anglia 1-2 (Sassi pen. 35 / Kane 11, 90+1)

  • Tunisia: Hassen (Ben Mustapha 16) – Meriah, Ben Yousseff, Bronn, Maaloul – Skhiri, Badri, Sassi – Ben Youssef, Khazri (Khalifa 85), Sliti (Ben Amor 73)
  • Rezerve: Bedouin, Benalouane, Chaalali, Haddadi, Khalil, Khaoui, Mathlouthi, Nagguez, Srarfi
  • Anglia: Pickford – Walker    , Stones, Maguire – Trippier, Henderson, Dele Alli (Loftus-Cheek 80), A. Young – Sterling (Rashford 68), Kane, Lingard (Dier 90+2)
  • Rezerve: Rose, Vardy, Butland, Welbeck, Cahill, Jones, Delph, Alexander-Arnold, Pope

Minutul 90+4 FINAL! Tunisia – Anglia 1-2.


Minutul 90+1 GOOOOOOOOOOL ANGLIA! Kane începe perfect Campionatul Mondial, cu două goluri din chiar primul meci. Atacantul lui Tottenham a fost uitat de jucătorii tunisieni la un corner, iar recentrarea lui Maguire a fost fructificată de golgheterul englez.


Minutul 87 Scene incredibile în tabăra englezilor! Trippier a pătruns în careul advers, a pasat puternic în centru, iar Rashford, în loc să șuteze, lasă în spate pentru un coechipier, dar mingea e respinsă de un tunisian. 


Minutul 85 Khalifa e aruncat pe teren pentru a ține mingea cât mai departe de propria jumătate, într-o încercare de a mai amâna atacurile englezilor. Naționala lui Southgate nu are ritm, ține de minge, dar nici măcar nu finalizează acțiunile. 


Minutul 79 Kane e faultat la marginea careului, Young își asumă responsabilitatea execuției, dar trage foarte mult peste. Blocajul englezilor e evident, în timp ce tunisienii din tribune cântă și dansează. 


Minutul 75 Nabil Maaloul (55 de ani), selecționerul care ține în frâu jucători care evoluează într-un campionat în care drepturile TV se vând cu peste 1 miliard de lire. Tunisianul a antrenat de-a lungul carierei: CA Bizertin, Esperance, El-Jaish, naționala din Kuwait și Tunisia.

Nice to see the Tunisia manager has made a sartorial effort for his team”s debut #WorldCup⁠ ⁠game tonight. Whereas Gareth Southgate has come dressed for a funeral. Which might be appropriate if England lose this … #ENGTUN pic.twitter.com/DZbJ4Ggcdf


Minutul 68 Chinul lui Sterling s-a terminat. Southgate a ales să-l introducă pe Rashford. 


Minutul 63 Mult zgomot pentru nimic! Glumele pe seama englezilor curg pe rețelele de socializare. Sterling e ținta mai multor utilizatori de pe Twitter.

Sterling #England #eng #ENGTUN #WorldCup pic.twitter.com/XuQKeXn45m


Minutul 59 Tunisia începe să sape din ce în ce mai bine și se baricadează în apărare fără a mai conta în atac aproape deloc. Din păcate pentru pretențiile englezilor, incursiunile lui Sterling sunt inutile, Henderson mută mingea de pe dreapta pe stânga, Kane nu mai primește mingi, în timp ce centrările se duc mult în extremitatea careului. 


Minutul 52 Maguire și Kane au solicitat penalty după ce au fost luați în brațe ca la vals de adversarii direcți la corner, dar centralul a refuzat propunerea. Totuși, faza a fost finalizată cu capul de Stones direct în brațele lui Ben Mustapha. 


Minutul 46 A început repriza secundă, iar statisticile sunt net superioare englezilor. 

#TUNENG pic.twitter.com/6XV8PzQLRB


Minutul 45+1 PAUZĂ‚! Tunisia – Anglia 1-1, după ce africanii au marcat la singura șansă, în timp ce europenii și-au bătut joc de ocaziile avute.  


Minutul 42 Bară Anglia! Europenii au sesizat pericolul de a fi noile „victime” ale Campionatului Mondial, după recentele surprize, și au apăsat accelerația, dar mingea „ciupită” de Lingard din fața lui Ben Mustapha s-a scurs agonizant spre poartă, a lovit bara și a ieșit în aut. 


Minutul 39 PANICĂ‚ în careul Tunisiei! Fazele fixe, specilitatea casei la englezi, sunt principala armă, iar la ultima acțiune Stones a dat lamentabil pe lângă balon, deși a fost prins într-o poziție centrală, foarte aproape de poartă.


Minutul 35 GOOOOOOOOOOOOOOL TUNISIA! Africanii au revenit în meci din lovitura de pedeapsă obținută și executată înșelător de Sassi, care l-a fixat pe Pickford cu privirea preț de câteva secunde.

The first African goal of the 2018 FIFA #WorldCup


Minutul 33 ȘOC! Tunisia obține un penalty după ce Walker l-a lovit cu cotul în careu pe Ben Yousef. Probabil obișnuit cu stitlul din Premier League, fundașul lui Manchester City a considerat că centralul nu va vedea infracțiunea, iar în cele din urmă a fost avertizat cu cartonașul galben. 


Minutul 29 Anglia s-a liniștit, își calculează cu atenție fiecare atac și Lingard ratează o nouă șansă bună de a marca, după ce a lovit foarte rău balonul, din apropiere. Tunisia acceptă dominarea „leilor” și atacă foarte timid poarta lui Pickford, care a sărit mai mult pentru poze la un șut pe lângă poartă.


Minutul 22 Au ajuns și tunisienii în careul advers, dar fără să atingă balonul de joc. Fostul jucător al Astrei, Ben Yousseff, s-a înălțat în urma unui corner, dar a sărit pe sub minge și englezii au intrat în posesie. 


Minutul 20 Englezii dețin prim-planul până în acest moment, atât pe teren, cât și pe rețelele de socializare. Câteva imagini interesante ne arată cum arătau titularii Angliei în copilărie 🙂

Dreams came true, guys”ll you can do it.. #WorldCup glory glory england 🙏🙏 pic.twitter.com/9KEnywhHzA


Minutul 16 Ghinion și lacrimi pentru Hassen, portarul care a acuzat o accidentare și a fost nevoit să părăsească terenul. Locul acestuia a fost luat de Ben Mustapha. 


Minutul 14 Un salt spectaculos pentru Kane, atacant care luat prin surprindere Premier League în 2014, în tricoul lui Tottenham. Ciferele atacantului spun totul.

Harry Kane”s career to date:


Minutul 11 GOOOOOOOOOOL ANGLIA! Gol Kane, omul în care stau speranțele englezilor. Young a bătut excelent un corner până pe capul lui Stones, a cărui lovitură a fost respinsă de Hassen până în piciorul lui Kane, iar golgheterul lui Tottenham nu a iertat din apropiere. 


Minutul 3 Starurile lui Gareth Southgate au început în forță partida de la Volgograd și au avut prima ocazie mare a partidei. Mingea a fost aruncată în careu de Sterling, a fost recuperată după ce Maaloul a gafat în careu, iar șutul lui Lingard din apropiere a fost respins excelent de Hassen.

England are the first to threaten. Lingard shoots at the goal but is denied by Tunisia”s goalkeeper #NTVWorldCup2018 #WorldCup #TUNENG pic.twitter.com/gsV0hrGe95


Minutul 1 A început partida dintre Tunisia și Anglia! 


După un sezon impresionant, Trent Alexander-Arnold, fundașul dreapta al lui Liverpool, a fost convocat pentru Cupa Mondială. Recent, apărătorul în vârstă de 19 ani a mărturisit că este controlat zilnic de mama sa, pe durata Mondialului: „Mă verifică în fiecare zi să se asigure că sunt dat cu cremă cu protecție solară și toate cele. Este atât de obsedată de detalii. Toată familia e așa, vorbim foarte des. Îi sun de câteva ori pe zi. Vreau să-i faci mândri. Să văd un zâmbet pe fața lor și să fie mândri de mine sunt, probabil, cel mai mare stimulent pentru mine”.


Punct final în Belgia – Panama, scor 3-0. Europenii au avut o primă repriză mai slăbuță, dar s-au descătușat imediat după pauză și au câștigat fără probleme. În aproximativ o oră urmează și al doilea meci al grupei, Anglia – Tunisia.


Minutul 75: Romelu Lukaku face „dubla” în urma unui contraatac fulger. Pasa decisivă i-a aparținut lui Eden Hazard. Belgia s-a desprins la 3-0 și până la urmă se îndreaptă spre o victorie scontată.


Minutul 69: Belgia și-a dat drumul la joc și a creat o fază la care Panama nu a avut nicio replică. Kevin de Bruyne a centrat, iar Lukaku a marcat cu capul pentru 2-0.


Minutul 60: Avem deja meciul cu cele mai multe cartonașe galbene de la acest turneu final, șapte la număr, în condițiile în care au trecut numai 60 de minute. Nu este chiar „măcel” pe teren, dar zambianul Sikazwe este foarte „generos”.


Minutul 54: Panama a fost la un pas de un alt moment istoric, primul gol la Cupa Mondială. Murillo a apărut în careu pe partea dreaptă, dar șutul lui a fost blocat de Courtois într-o situație unu la unu.


Minutul 51: Panamezii resimt șocul golului primit și au comis două faulturi dure, pentru care Murillo și Cooper au văzut cartonbașe galbene.


Minutul 47: Defensiva Panama a cedat. Dries Mertens a înscris un gol de generic, fără replică pentru Penedo, cu un șut fără preluare, mingea venind dintr-o repingere a balonului.


PAUZĂ‚, Belgia – Panama 0-0. Prima repriză s-a încheiat cu un cartonaș galben văzut de Edgard Barcenas. Panama a rezistat eroic, grație în primul rând portarului Penedo, care a avut cel puțin două intervenții grele. Belgia a părut o echipă destul de lentă și aparent fără niciun plan. Romelu Lukaku este singurul jucător al Belgiei căruia Kevin De Bruyne nu i-a pasat cu succes.


Minutul 39: Penedo se remarcă din nou. Lukaku este angajat în careu, dar portarul statului Panama ajunge primul la minge și îl blochează pe atacantul belgian. Penedo este cu certitudine omul primei reprize, având vreo patru mingi grele scoase. Portarul lui Dinamo intră deja în atenția întregii lumi și văzut ca „fratele mai tânăr” al legendei vii, Gianluigi Buffon.


Minutul 37: Intervenție formidabilă a lui Jaime Penedo! Portarul panamez se arcuiește după o minge trimisă de Eden Hazard la firul ierbii. Startul Belgiei a pătruns foarte ușor în careul advers, dar nu l-a putut învinge pe reprezentatul Ligii 1.


Minutul 34: Momente de satisfacție în tribune, în rândul fanilor panamezi. Favoriții lor au „călcat” în careul Belgiei și au obținut prima lovitură de colț, profitând de o ușoară derută în defensiva :reprezentantei Europei.


Minutul 25: Jaime Penedo rezistă fără gol primit, iar Peluza „Cătălin Hâldan” se mândrește cu panamezul, singurul jucător din Liga 1 prezent la Cupa Mondială. Belgia continuă să domine cu autoritate, având 4-0 la cornere.

 


Minutul 21: Jaime Penedo are o ieșire neinspirată la o centrare a lui De Bruyne, dar portarul de la Dinamo este salvat de Roman Torres, căpitanul care îi suflă mingea lui Lukaku din fața porții.


Minutul 18: Deocamdată „plouă” cu… cartonașe galbene. Fundașul stânga Eric Davis a restabilit egalitatea la acest capitol. Panama a reușit pentru moment să depășească perioada mai dificilîă din primele 10 minute.


Minutul 13: Primul cartonaș galben al jocului îi aparține fundașului de la PSG, Thomas Meunier.


Minutul 10: Dominarea „Dracilor roșii” este deja totală, iar cifrele vorbesc de la sine. După 10 minute, Belgia a avut 76% posesie. Hazard a avut a treia ocazie bună a Belgiei de a marca, în urma unei erori a defensivei panameze.

Minutul 7: Jaime Penedo are deja prima intervenții, la șuturile lui Carrasco și Mertens. Panama este deja sub asediu.


Minutul 2: Nu au trecut 60 de secunde de la startul jocului, iar Belgia a avut deja o primă tentativă de a înscrie, prin Romelu Lukaku.


Minutul 1: A început partida Belgia – Panama. Disputa are loc la Sochi și deschide jocurile din cadrul Grupei G. Panamezii au cântat imnul cu foarte multă pasiune, unii dintre jucători chiar în lacrimi. Ei se află în fața celui mai important moment al fotbalului din această țară. Opta ne amintește că Senegal a fost ultima debutantă la o Cupă Mondială care a câștigat meciul de debut, la ediția 2002.


17:50 Înaintea partidei Belgia – Panama, ProSport prezintă povestea impresionantă a lui Romelu Lukaku, starul de la Manchester United, ajuns de la sărăcie lucie, pe creasta fotbalului


17:35Sistemul 3-4-3 a ajutat Chelsea să câștige Premier League anul trecut și l-am folosit cu Wigan în 2009. Dar sistemul este doar o poziție de start. Mă interesează mai mult modul în care jucăm și mentalitatea noastră. La Cupa Mondială trebuie să arătăm că suntem pregătiți să suferim și să ne confruntăm cu adversități. Acest grup nu a avut o generație în trecu, să-i fi arătat cum să câștige un turneu major. Aproape că intrăm în necunoscut și trebuie să fim foarte concentrați”, a prefațat selecționerul Roberto Martinez debutul Belgiei la Cupa Mondială.


17:20 Aflat în Malaga, Julio César Dely Valdés, cel mai important fotbalist din istoria statului Panama, a trimis un mesaj de încurajare pentru Penedo & Co. Fostul jucător al lui Cagliari și PSG va ajunge în Rusia, pentru a fi alături de națională, la următoarele două partide cu Anglia și Tunisia.


Minutul 90+4: Final de partidă la Novgorod! Suedezii se impun după ce au marcat un gol acordat cu arbitraj video, și egalează surpriza Mexic, care a învins Germania cu același scor, 1-0.


Minutul 90+1: Cea mai mare ocazie de gol a coreenilor! Lee primește o centrare, retrimite mingea în careu cu capul, dar reluarea lui Hwang, tot cu capul, trece pe lângă poarta lui Olsen. S-au arătat patru minute de prelungire de la margine.


Minutul 88: Statistica spune că 53.8% din toate golurile marcate în istoria Campionatului Mondial au fost marcate din faze fixe.


Minutul 85: Coreea de Sud pune stăpânire pe joc după golul primit, dar defensiva suedeză este de nepătruns în acest final de partidă.


Minutul 64: GOOOOL Suedia! Granqvist deschide scorul în minutul 64, după ce a executat perfect o lovitură de la 11 metri acordată cu greu de centralul din El Salvador, care a avut nevoie de intervenția arbitrajului video.


Minutul 46: S-a reluat jocul! Suedezii au fost aproape de a puncta în prima repriză, și vor alerga după deschiderea scorului în partea secundă. Altfel, mai jos avem una dintre cauzele victoriei Mexicului împotriva Argentinei. Fanii americani au apelat la divinitate pentru duelul cu Messi&Co. 🙂


Minutul 45+2: Pauză la Novgorod! Suedia a dominat autoritar prima parte a jocului, și a avut două ocazii mari de a înscrie, ambele semnate de Berg. 60% posesie și două șuturi pe spațiul porții sunt doar câteva dintre cifrele nordicilor pentru această partidă.


Minutul 45+1: Suedia putea deschide scorul în finalul primei reprize! Claesson primește o centrare în careu, dar reluarea sa cu capul este deviată de un fundaș al coreenilor și se duce în corner. Nordicii termină prima parte a jocului în atac.


Minutul 43: Suedezilor le este refuzat un penalty! Toivonen este faultat clar în careu, dar centralul din El Salvador nu dictează lovitură de pedeapsă, astfel că nordicii sunt nevoiți să se mulțumească doar cu o lovitură de la colț.


Minutul 29: Nu este ziua lui Berg! Atacantul suedez are o nouă șansă de a deschide scorul. Acesta se trezește cu mingea la picior în careu, dar șutul său este blocat de Young-Gwon Kim, iar pericolul este îndepărtat.


Minutul 27: Selecționerul Coreei de Sud este nevoit să mute încă din prima repriză. Park sare pentru a lovi cu capul o minge, dar are ceva probleme la aterizare. Acesta acuză niște dureri care îl pun la pământ, astfel că nu mai poate continua partida și este înlocuit cu Kim. În acest moment, Coreea de Sud are trei jucători cu numele Kim în teren. 🙂


Minutul 20: Ocazie mare pentru Suedia! Marcus Berg primește o pasă pe jos în careu, iar acesta reia din prima cu latul din careul mic, dar mingea îl nimerește pe portarul Cho, iar pericolul este îndepărtat. Este prima mare ocazia a meciului, și totodată primul șut pe poartă din această partidă.


Minutul 12: Avem și primul cartonaș galben al meciului. Kim este sancționat după o intrare dură asupra lui Ekdal. Suedezii domină în acest început de partidă, instalându-se în jumătatea adversă de teren


Minutul 1: Fluier de start Novgorod! Suedia și Coreea de Sud se luptă pentru ocuparea unui loc ce asigură prezența în optimi, după ce Germania a produs primul mare șoc al turneului, după ce a pierdut, scor 1-0, cu Mexic.


14:30 Un nou început! După patru zile cu fotbal total, urmează să vedem încă trei meciuri care se anunță extrem de promițătoare. Suedia și Coreea de Sud deschid ziua. Urmează meciul dintre Belgia și Panama, unde Penedo va fi titular, iar seara se încheie cu Tunisia – Anglia. La antrenamentul de ieri, jucătorii coreeni au schimbat tricourile între ei, pentru a nu putea fi recunoscuți de adversari înaintea debutului la Cupa Mondială.


Dinamovistul Jaime Penedo este singurul jucător din Liga 1 Betano care evoluează la Campionatul Mondial din Rusia. Goalkeeper-ul panamez va lua startul în grupa G împotriva unui adversar deloc accesibil. „Eu cred că nu este vorba de frică, dar ne gândim la așteptări, pentru că jucăm la Campionatul Mondial și întâlnim echipa Belgiei. Una dintre favorite, nu? Este una dintre echipele foarte puternice la ora actuală în Europa. Eu cred că Panama va fi o surpriză pentru toți, deoarece noi suntem total necunoscuți pe harta fotbalistică. Nu vreau să spun acum că Panama se va califica din această grupă, dar eu consider că această echipă va aduna puncte”, a spus Penedo, ]naintea primului meci din Rusia.

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Mirel din Timişoara, renegat de familie după crima oribilă! Gestul făcut de fiecare membru în parte
Mirel din Timişoara, renegat de familie după crima oribilă! Gestul făcut de fiecare membru în parte
„Ne pare rău de fata aceea” Tatăl lui Mirel a izbucnit în plâns după ce și-a vizitat fiul în arest. Nu își mai poate privi copilul în ochi
„Ne pare rău de fata aceea” Tatăl lui Mirel a izbucnit în plâns după ce și-a vizitat fiul în arest.…
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
E cutremur! Cine este blonda care aspiră la titlul de "noua doamnă Şoşoacă". Avem imagini-bombă!
E cutremur! Cine este blonda care aspiră la titlul de "noua doamnă Şoşoacă". Avem imagini-bombă!
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să nu îl citești!
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să nu îl citești!
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros…
Bestia COSMICĂ din INIMA galaxiei noastre S-A TREZIT
Bestia COSMICĂ din INIMA galaxiei noastre S-A TREZIT
Transformare spectaculoasă a iubitei lui Laurenţiu Reghecampf! Corina Caciuc a uluit pe toată lumea
Transformare spectaculoasă a iubitei lui Laurenţiu Reghecampf! Corina Caciuc a uluit pe toată lumea
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti Miuța
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti Miuța
Sprijin de 330 LEI LUNAR în România. Decizia oficială anunțată azi, 29 martie
Sprijin de 330 LEI LUNAR în România. Decizia oficială anunțată azi, 29 martie
Primele declarații ale familiei lui Mirel Dragomir, după tragedia de la Timișoara! Tatăl tânărului:
Primele declarații ale familiei lui Mirel Dragomir, după tragedia de la Timișoara! Tatăl tânărului: "Nu pot să-l privesc în ochi"
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
FABULOS! Cum a folosit primul pacient implantul cerebral Neuralink?
FABULOS! Cum a folosit primul pacient implantul cerebral Neuralink?
Prețul amețitor cu care se vinde un garaj din lemn în Brașov: „E inclusă și mașina în preț?
Prețul amețitor cu care se vinde un garaj din lemn în Brașov: „E inclusă și mașina în preț?"
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Veste ȘOC pe piața mașinilor electrice. Chinezii au lansat mașina care bate TESLA! - GALERIE FOTO
Veste ȘOC pe piața mașinilor electrice. Chinezii au lansat mașina care bate TESLA! - GALERIE FOTO
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup