LIVE BLOG CM 2018, ziua 12 | Uruguay – Rusia 3-0. Sud-americanii au făcut instrucție cu rușii. Arabia Saudită – Egipt 2-1. Saudiții se impun cu două goluri marcate la ultimele faze ale celor două reprize. Salah a înscris, dar egiptenii părăsesc competiția cu zero puncte. Clasamentul final al Grupei A

Redactor:
Dan Mirea
LIVE BLOG CM 2018, ziua 12 | Uruguay - Rusia 3-0. Sud-americanii au făcut instrucție cu rușii. Arabia Saudită - Egipt 2-1. Saudiții se impun cu două goluri marcate la ultimele faze ale celor două reprize. Salah a înscris, dar egiptenii părăsesc competiția cu zero puncte. Clasamentul final al Grupei A
  • Publicat:
  • Actualizat:
  • Uruguay și Rusia sunt echipele care s-au calificat, din Grupa A, în optimile de finală ale Campionatului Mondial din 2018. 
  • Singura miză a celor două naționale este primul loc în grupă, câștigătoarea urmând să înfrunte ocupanta locului al doilea din Grupa B, cea din care, cel mai probabil, se vor califica Spania și Portugalia.
  • Rusia vine după două victorii și opt goluri marcate (5-0 cu Arabia Saudită și 3-1 cu Egipt), spre deosebire de doar cele două goluri marcate de Uruguay, sud-americanii câștigând la limită ambele partide de până acum (1-0 cu Egipt, 1-0 cu Arabia Saudită).
  • Egipt e marea dezamăgire din Grupa A, africanii având puține momente în care s-au ridicat la înălțimea așteptărilor.
  • Arabia Saudită a primit șase goluri și nu a marcat în această ediție a Campionatului Mondial.
  • AICI AI TOTUL DESPRE CUPA MONDIALĂ‚ DIN RUSIA

Uruguay – Rusia 3-0 (Suarez 10, Laxalt 23, Cavani 90)

  • Uruguay: Muslera – Coates, Godin, Caceres – Nandez (Rodriguez 73), Vecino, Torreira, Bentancur (De Arrascaeta 63), Laxalt – Cavani, Suarez (Gomez 90+3)
  • Rezerve: Campana, Silva – De Arrascaeta, Gomez, Pereira, Rodriguez, Sanchez, Silva, Stuani, Urreta, Varela
  • Rusia: Akinfeev – Smolnikov    , Kutepov, Ignashevich, Kudryashov – Zobrin, Gazinskiy 
    (Kuzyayev 46)- Samedov, Miranchuk (Smolov 60), Cheryshev (Fernandes 38) – Dzyuba
  • Rezerve: Gabulov, Lunev – Erokhin, Fernandes, Golovin, Granat, Kuzyayev, Miranchuk, Semenov, Smolov, Zhirkov

Arabia Saudită – Egipt 2-1 (Al Faraj 45+6, Al Dawasari 90+4 / Salah 22)

  • Arabia Saudită: Al Mosailem – Al Burayk, M. Hawsawi, O. Hawsawi, Al Shahrani – Bahbir (Asiri 65), Al Faraj, Otayf, Al Moghawi, Al Dawsari – Al Harbi (Al Shehri 79)
  • Rezerve: Al Muaiouf, Al Owais – Albulayhi, Al Harbi, Al Khaibari, Al Khaibri, Al Sahlawi, Al Shehri, Asiri, Hawasawi, Kanu
  • Egipt: El Hadary – Fathy  ( , Gabr  ( , Hegazy, Abdel-Shafi – Elneny, Hamed – Salah, Said (Warda 45+7), Trezeguet (Kahraba 81) – Mohsen (Sobhi 64)
  • Rezerve: El Shenawy, Ekramy – Kahraba, Ashraf, Elmohamady, Shikabala, Gaber, Hamdi, Morsy, Samir, Sobhi, Warda

Minutul 90+4: Fluier de final la Volgograd! Arabia Saudită se impune în ultimul minut al meciului cu Egipt, și părăsește competiția cu fruntea sus. Salah&Co. pleacă acasă cu zero puncte. Starul lui Liverpool a marcat singurele goluri ale reprezentativei țării sale la acest turneu final.


Minutul 90+4: Volgograd | GOOOOOOOOL ARABIA SAUDITĂ‚! INCREDIBIL! Saudiții marchează la ultima fază, după un joc de pase în careul egiptean, care amintește de Barcelona lui Pep Guardiola. Al Dawsari îl execută pe El Hadary, după ce toată apărarea Egiptului era complet amețită.


Minutul 90+4: Fluier final la Samara! Sud-americanii „arestează” primul loc, după ce au făcut instrucție cu Rusia, scor 3-0, și își asgiură un parcurs mai ușor pentru optimi. Meciul de la Volgograd nu s-a încheiat, din cauza celor șapte minute de prelungire ale primei reprize.


Minutul 90: Samara | GOOOOOOOOL Uruguay! Sud-americanii fac instrucție cu gazdele turneului final. Godin reia cu capul o centrare venită din corner, Akinfeev respinge, dar balonul ajunge la Cavani care nu iartă și își trece numele pe lista marcatorilor.


Minutul 82: Samara | Ocazie pentru Uruguay! Cristian Rodriguez își încearcă norocul de la distanță cu un șut în forță, dar balonul expediat a fost pe direcția lui Akinfeev, care respinge și trimite în corner.


Minutul 69: Samara | Cavani își încearcă norocul cu o acțiune personală. „El Matador” intră în centru și șutează puternic din afara careului, cu dreptul, dar balonul expediat de vârful celor de la PSG nu nimerește spațiul porții, astfel că tabela rămâne intactă.


Minutul 65: Ocaziile intârzie să apară de ambele partide. Arabia Saudită nu pleacă „neobservată” de la CM 2018. Cu golul marcat în minutul 45+6 din penalty, Al Faraj va rămâne în istorie, marcând pentru prima oară în al șaselea minut de prelungire al primei reprize.


Minutul 46: S-a reluat jocul în ambele partide. Cu această eliminare, Smolnikov doboară un „record” vechi din 1998. Este primul jucător de la reprezentativa gazdă a turneului ce este trimis mai devreme la cabine, după francezul Marcel Desailly.


Minutul 45+6: Pauză pe ambele stadioane! O primă repriză spectaculoasă pe ambele stadioane. Patru goluri, o eliminare și două penalty-uri. La aceste scoruri, Uruguay este pe primul loc, cu nouă puncte, urmată de Rusia cu șase puncte. Ultimele două locuri sunt ocupate de Arabia Saudită și Egipt, ambele cu câte un punct.


Minutul 45+5: Volgograd | GOOOOOOOOOL Arabia Saudită! Al Muwallad obține o nouă lovitură de la 11 metri pentru reprezentativa țării sale. Arbitrul a dictat lovitură de pedeapsă, și-a menținut decizia în urma consultării cu VAR, iar Al Faraj a egalat situația pe tabelă.


Minutul 40: Volgograd | Arabia Saudită a ratat un penalty! Fathy comite un henț în careu, Al Muwallad execută, trage puternic pe partea stângă, și intervenția lui El Hadary îndepărtează pericolul.


Minutul 36: Samara | Rușii joacă în zece! Smolnikov primește al doilea cartonaș galben în urma unei intrări necontrolate și părăsește terenul. Astfel, misiunea sud-americanilor devine din ce în ce mai ușoară.


Minutul 33: Volgograd | Ocazie pentru Egipt! Salah îl servește perfect pe Trezeguet în careu, dar șutul acestuia trece peste poarta lui Al Mosailem.


Minutul 25: Volgograd | Ocazie mare semnată de Salah! Starul lui Liverpool putea face dubla, dar nu l-a putut învinge pe Al Mosailem. Acesta a scăpat singur cu goalkeeper-ul saudiților, a încercat o scăriță, dar mingea trece pe lângă poartă.


Minutul 23: Samara | GOOOOOOOOL Uruguay! Festival de goluri în grupa A! Laxalt trage puternic din afara careului, șutul său este deviat iar traiectoria balonului îl păcălește pe Akinfeev și intră în poartă. La acest scor, sud-americanii ocupă primul loc, și vor înfrunta în optimi ocupanta locului secund din grupa B.


Minutul 22: Volgograd | GOOOOOOOOL Egipt! Mohamed Salah primește o centrare din jumătatea de teren egipteană, preia din fața portarului și îl execută pe Al Mosailem cu o scăriță.


Minutul 15: Ocazie pentru Arabia Saudită! Salem ia o acțiune pe cont propriu, intră în centru și trage puternic din afara careului, dar mingea expediată de el trece peste poarta lui El Hadary.


Minutul 13: Samara | Replica rușilor nu a întârziat să apară! Cheryshev trage puternic din interiorul careului, dar balonul expediat de mijlocașul lui Villarreal este pe direcția lui Muslera, care îndepărtează pericolul. Golul primit i-a „trezit” pe ruși, care au „arestat” balonul și atacă în valuri.


Minutul 10: Samara | GOOOOOOOOOOL Uruguay! Luis Suarez execută perfect o lovitură liberă din apropierea careului, șutul său pe jos în surprinde pe Akinfeev și sud-americanii deschid scorul! Este al doilea gol al vârfului de la Barcelona la acest turneu final, după cel din etapa precedentă, împotriva Arabiei Saudite.


Minutul 5: Rusia poate duce mai departe o tradiție veche, în cazul unui succes în cazul celor de la Uruguay. Țările europene care au găzduit un Campionat Mondial și-au câștigat grupa din care au făcut parte.


Minutul 1: Fluier de start pe ambele stadioane! Uruguay și Rusia se luptă pentru primul loc, ce le asigură un parcurs mai ușor în fazele eliminatorii. Arabia Saudită – Egipt, ultimul meci al lui Salah la CM 2018.


16:45 Încă 15 minute până la startul etapei cu numărul trei, și ultima din cadrul grupelor CM 2018. Salah joacă ultimul său joc la Mondialul de anul acesta. Uruguay nu se poate baza pe fundașul lui Atletico Madrid, Jose Maria Gimenez.


16:20 Începem a 12-a zi de la Mondial! Avem echipele de start din meciurile care vor începe de la ora 17:00, iar atenția va fi îndreptată în mare parte spre Uruguay și Rusia. Tavarez l-a sărit din schemă pe Jose Maria Gimenez, marcatorul golului victoriei în meciul cu Egipt, a trecut la un sistem cu trei fundași centrali, iar vedetele Suarez și Cavani sunt prezente în atac. De cealaltă parte, Chercheșov nu mizează pe talentatul Golovin, autorul unei evoluții de senzație în prima etapă, dar aliniază o echipă foarte puternică.


 

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
Fernando Torres semnează! Prima echipă care pe care o va antrena la nivel de seniori
Fernando Torres semnează! Prima echipă care pe care o va antrena la nivel de seniori
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic impresionant
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic impresionant
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă,…
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un marocan mai tânăr. Abia după 18 luni, a aflat cine e iubitul ei, de fapt
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un marocan mai tânăr. Abia după…
Toți românii au INTERZIS. Legea peste care nu poate trece NIMENI. Se dau amenzi de 5.000 de lei
Toți românii au INTERZIS. Legea peste care nu poate trece NIMENI. Se dau amenzi de 5.000 de lei
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune ce urmează
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi…
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Cât a ajuns să coste renovarea unui apartament în marile orașe ale României. „Chiar am avut un șoc”
Cât a ajuns să coste renovarea unui apartament în marile orașe ale României. „Chiar am avut un șoc”
Prima competiţie de frumuseţe AI din lume
Prima competiţie de frumuseţe AI din lume
Un nou SUV s-a lansat pe piața din România. Bate BMW sau Mercedes-Benz?
Un nou SUV s-a lansat pe piața din România. Bate BMW sau Mercedes-Benz?
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”.…