LIVE BLOG CM 2014, ziua 5 | Germania – Portugalia 4-0: Start perfect pentru Germania, cu un Muller impecabil. Ronaldo, absent total de pe teren

LIVE BLOG CM 2014, ziua 5 | Germania - Portugalia 4-0: Start perfect pentru Germania, cu un Muller impecabil. Ronaldo, absent total de pe teren
  • Publicat:
  • Actualizat:

  • GermaniaPortugalia 4-0 (Muller 12 – pen., 45+1 și 78, Hummels 32)

    Germania: Neuer – Boateng, Mertesacker, Hummels (Mustafi 73), Höwedes – Khedira, Lahm, Kroos – Götze, Özil (Schurrle 62), Müller (Podolski 83)

    Portugalia: Rui Patricio – João Pereira, Bruno Alves, Pepe, Coentrão (Andre Almeida 64) – Veloso (Ricardo Costa 46), Moutinho, Meireles – Nani, Ronaldo – Hugo Almeida (Eder 28)

  • IranNigeria, ora 22:00, LIVE pe TVR 1
  • GhanaSUA, ora 01:00, LIVE pe TVR 1

CLICK AICI PENTRU PARTEA A DOUA A LIVE-BLOG-ului

20:52 FINAL DE MECI, GERMANIA – PORTUGALIA 4-0!! Portugalia este spulberată de Germania, scor 0-4, după ce Thomas Muller a marcat o triplă. Mai dură decât scorul este situația lotului portughez. Lusitanii i-au pierdut pe Coentrao și Hugo Almeida, accidentați, în timp ce Pepe va fi suspendat, după ce a încasat un cartonaș roșu. În următorul meci, Portugalia va juca împotriva Statelor Unite (la Manaus, 23 iunie, ora 01:00). Germania va juca împotriva Ghanei (21 iunie, ora 22:00).


20:50 Germania a câștigat ultimele șapte meciuri de la debutul Mondialelor la care a participat. În cinci dintre ele, naționala germană a marcat cel puțin patru goluri, iar în 2002 a marcat de opt ori în fața Arabiei Saudite!


20:46 Este primul hat-trick înscris de un jucător al lui Bayern la Campionatul Mondial în ultimii 32 de ani. Ultimul fusese reușit de Karl-Heinz Rummenigge în 1982, contra naționalei statului Chile. Credeți că Muller poate fi golgheterul acestui Mondial?


20:38 GOOOOOOOOL GERMANIA!!! (MULLER 78). E tripla jucătorului lui Bayern, care înscrie din doar patru metri, după ce o centrare a lui Schurrle a fost respinsă greșit de Rui Patricio. Muller, golgheterul turneului final din 2010, începe excelent și Brazilia” href=”http://cm2014.prosport.ro/”>Mondialul din Brazilia. Este a șaptea triplă a unui jucător german la Mondial, recordul fiind deținut de un alt Muller, Gerd.


20:34 Accidentat după un duel cu Eder, Hummels iese accidentat la genunchi. Ar fi o pierdere importantă pentru naționala Germaniei, mai ales că Hummels reușise un meci excelent în această seară.


20:30 Coentrao și Hugo Almeida au ieșit accidentați. Pepe va fi suspendat cel puțin două etape, iar Meireles va primi și el, aproape sigur, o suspendare, pentru gestul adresat arbitrului Milorad Mazic. Răspunsul lui Ronaldo? Unul deloc convingător.


20:22 Problemele portughezilor nu se opresc doar la scorul de pe tabelă! Lusitanii îl vor pierde, probabil, și pe Coentrao, care izbucnește în lacrimi după un sprint. Se pare că fundașul stânga al Portugaliei a făcut o întindere musculară. În locul lui intră Andre Almeida.


20:19 Este Mondialul ofensivelor puternice și al defensivelor slabe. După primele 12 meciuri ale turneului final din 2010, se marcaseră doar 20 de goluri. Acum, după tot atâtea partide, numărul de goluri marcate este dublu!


20:10 Meciul slab făcut de Portugalia în prima repriză a doborât o contraperformanță veche de 12 ani. Mai exact din iunie 2002, când Portugalia primise ultima dată trei goluri în primele 45 de minute ale unui meci. Adversarul echipei lusitane era atunci echipa Statelor Unite.


20:05 A început repriza secundă. Schimbare la portughezi: Iese Miguel Veloso și intră Ricardo Costa, un fundaș central care întărește defensiva portugheză.


20:02 Toată lumea era cu ochii pe Pepe, în momentul în care arbitrul Milorad Mazic luase decizia de a-l elimina pe jucătorul lui Real Madrid. Nimeni nu l-a văzut însă pe Raul Meireles, care era în spatele arbitrului.


19:57 O scurtă privire pe statisticile furnizate de FourFourTwo demonstrează că meciul a fost mai strâns decât o arată scorul. 55,1%-44,9% a fost raportul posesiei, în timp ce raportul șuturilor la poartă e 8-6. Evident, ambele în favoarea Germaniei. Însă diferența a făcut-o eficiența superioară a Germaniei, care a marcat la trei din cele cinci șuturi trimise pe poartă.


19:53 Unde e Ronaldo? Aceasta pare a fi întrebarea care necesită răspuns după prima repriză. În afara unui șut pe poartă în minutul 10, starul Portugaliei e absent de pe teren, nu este găsit de coechipieri, ba mai mult, nu a reușit să creeze plusvaloare prin acțiunile sale. E, de fapt, Ronaldo cu care ne obișnuisem la celelalte turnee finale, când lipsea din joc exact în momentul în care echipa avea mai mare nevoie de el.


19:45 GOOOOOOOOOL GERMANIA!! (MULLER 45+1). E un adevărat dezastru pentru Portugalia! O fază în care nemții păreau că așteaptă pauza s-a încheiat cu un gol al lui Muller, cu un șut de la 11 metri, care a fost deviat de Rui Patricio în proprie poartă. E un gol care a rezolvat, practic, ecuația meciului!


19:42 Calculele realizate de jurnalistul englez Nick Harris sunt clare: în istoria Mondialului, nicio echipă care era condusă și a avut un jucător eliminat nu a reușit să scoată măcar vreun punct în partida respectivă.


19:37 ROȘU PENTRU PEPE! Fundașul Portugaliei își pierde cumpătul într-un duel cu Muller, iar arbitrul Milorad Mazic îi arată cartonașul roșu fundașului lui Real Madrid. Acesta e foarte nervos și iese cu greu de pe teren.


19:32 GOOOOOOOOOL GERMANIA!!! (HUMMELS 32). Un corner din banda dreaptă e executat excelent de Kroos, mingea ajunge la Hummels, care înscrie cu o lovitură puternică de cap, care se oprește exact sub bara lui Patricio. Germania defilează în fața unei echipe care nu reușește să creeze nicio fază periculoasă. Este golul de debut la meciul de debut pentru Hummels la un turneu final de Campionat Mondial.


19:30 Exact cum am anticipat înainte de startul partidei în acest blog, ofensiva germană este una care încearcă să zăpăcească adversarul. Ozil și Gotze își schimbă aproape la fiecare fază poziția în teren. Dacă Gotze a început în banda stângă, acum a devenit vârf de atac, în timp ce mijlocașul lui Arsenal a preluat banda stângă.


19:28 Probleme în naționala Portugaliei. Hugo Almeida, accidentat, iese de pe teren și e înlocuit de Eder, atacantul lui Sporting Braga. Destul de neexperimentat, la al nouălea meci în echipa lusitană, Eder ar fi fost, teoretic, a treia variantă pe postul său înainte de startul turneului final.


19:23 Colegii din redacție nu sunt încă destul de convinși că Thomas Muller e vedeta Germaniei de la acest Mondial. Poate că nu e un jucător atractiv din punct de vedere tehnic, însă prezența în joc, poziționarea și calmul cu care tratează fiecare acțiune îl transformă într-unul dintre oamenii exponențiali ai nemților. A, să nu uităm de cifre! Muller are 6 goluri în primele 7 meciuri la un Campionat Mondial. Exact cât a reușit și CEO-ul lui Bayern, Karl Heinz Rummenigge. 


19:17 Dacă Germania câștigă pe teren, portughezii câștigă, cu siguranță, bătălia look-urilor. Bărbosul Raul Meireles arată ca un adevărat bad-boy din filmele de acțiune americane, în timp ce mustăciosul Hugo Almeida aduce cu… vă lăsăm pe voi să completați :).


19:12 GOOOOOOOL GERMANIA!!!! (MULLER 12 – PEN.). Mijlocașul lui Bayern transformă fără probleme, cu un șut plasat excelent în dreapta lui Rui Patricio! E 1-0 pentru nemți, iar Portugalia își arată deja slăbiciunile defensive.


19:11 Greșeală mare a lui Joao Pereira care îl scapă din marcaj pe Gotze, iar portughezul comite penalty, după ce îl faultează în careu pe mijlocașul lui Bayern.


19:09 Prima ocazie a Portugaliei, care a început mai bine! Veloso îl lansează pe Ronaldo în banda stângă, însă șutul portughezului e blocat de Neuer. Imediat, la poarta cealaltă, Rui Patricio greșește, îi pasează lui Khedira, care trage puțin pe lângă stâlpul porții portugheze din 20 de metri, poarta fiind goală!


19:07 Din cele 100 de meciuri jucate de nemți la Mondial, 60 s-au încheiat cu victoria Germaniei, 19 dintre ele  au fost egaluri, în timp ce nemții au pierdut 20 de jocuri. Ce va fi în această seară?


19:00 Arbitrul sârb Milorad Mazic a fluierat startul partidei. Ambele echipe joacă în tricourile „de casă”: Germania – în alb, Portugalia – în roșu.


18:59 Philipp Lahm, căpitanul Germaniei, este titularizat de Low la mijlocul terenului, acolo unde a fost reprofilat de Pep Guardiola la Bayern la începutul acestui sezon. Lahm este la al treilea Mondial din carieră pe care-l joacă pe al treilea post: În 2006 a fost fundaș stânga, în 2010 a jucat fundaș dreapta, iar acum e mijlocaș central.


18:57 „Și doamna Angela Merkel este prezentă la meci”, ne informează comentatorul TVR care e prezent la meci. Cancelarul Germaniei a lăsat problemele actuale ale Uniunii Europene, care se confruntă cu sistarea gazelor naturale către Ucraina din partea Rusiei, și a mers în Brazilia.


18:54 Meciul din această seară este unul special pentru nemți: este a 100-a partidă pe care nemții o joacă la Campionatul Mondial, devenind prima formație care reușește această performanță în istoria fotbalului.


18:50 Un fan al Portugaliei dă dovadă de inventivitate și de simț al umorului dezvoltat. „Ronaldo, dă-mi tricoul tău sau lasă-mă să fac un copil cu Irina Shayk”, a scris acesta pe o pânză. Reacția starului se lasă așteptată.


18:45 În ultimii doi ani, Germania a câștigat 66% dintre meciurile jucate, reușind să marcheze 67 de goluri, primind doar 37. Semn că forța ofensivă a nemților este principala armă a echipei lui Low. De partea cealaltă, Portugalia a marcat 40 de goluri și a primit 27, câștigând doar 50% dintre meciurile jucate în acest timp.


18:40 Pe Twitter circulă deja glume privind echipa Portugaliei. Într-o prezentare grafică, cele două formații de start sunt puse față în față. Iar dacă în dreapta sunt înșirate numele germanilor, în dreapta e doar Ronaldo :).


18:26 Bayern este una dintre cele mai bine reprezentate echipe la acest turneu final, cu 13 jucători. Șapte dintre ei sunt nemți, iar șase (Neuer, Boateng, Kroos, Muller, Lahm și Gotze) sunt titulari în această seară. Doar Schweinsteiger este rezervă, el fiind ușor accidentat la genunchi, însă un RMN a relevat că accidentarea nu e gravă.


18:18 Cele două vestiare sunt gata pentru show. Au mai rămas circa 40 de minute până la startul partidei, iar tensiunea începe să crească. FIFA le-a cerut spectatorilor să vină mai devreme pe stadioane pentru a evita situații de tipul celei din noaptea de duminică spre luni, când 35.000 de spectatori au încercat să intre pe „Maracana” în ultima oră dinaintea startului partidei.


18:10 „Mertesacker purta mărimea 44 la pantof încă de când avea doi ani”, glumea Thomas Muller într-un interviu oferit gigantului Adidas. Se pare că gluma avea un substrat, întrucât fundașul lui Arsenal poartă acum 47 la picior. Iar Adidas a realizat și un mesaj motivațional înaintea meciului de diseară, contra Portugaliei: „Știți ce se spune despre jucătorii cu picioare mari… sunt jucători mari”.


18:00 Bună seara! Sunt Adrian Costeiu și îl voi înlocui pentru câteva ore pe colegul Cristian Scutariu care a căzut victimă unor migrene destul de puternice. Aperitivul serii de Mondial este, de fapt, și cel mai interesant meci: Germania – Portugalia, o „finală” a Grupei G, din care mai fac parte Ghana și SUa. Care este favorita dumneavoastră pentru jocul de la ora 19:00?


17:52 Cei doi selecționeri au anunțat echipele de start pentru meciul care va începe la ora 19:00. Astfel, Joachim Low va folosi un modul 4-3-3, în care tridentul ofensiv va fi format din Gotze, Ozil și Muller, care probabil își vor schimba pozițiile din teren în startul partidei. S-au verificat, totodată, și informațiile presei germane, care spuneau că Boateng și Howedes vor fi reprofilați în cele două benzi ale terenului ca fundași laterali. În schimb, Portugalia vine cu un modul 4-3-2-1, cu Hugo Almeida vârf împins, susținut de Ronaldo și Nani. 

Germania: Neuer – Boateng, Mertesacker, Hummels, Höwedes – Khedira, Lahm, Kroos – Götze, Özil, Müller

Portugalia: Rui Patricio – João Pereira, Bruno Alves, Pepe, Coentrão – Veloso,  Moutinho, Meireles – Nani, Ronaldo – Hugo Almeida


17:48 Argentinienii, suporterii, nu jucătorii, se odihnesc pe Copacabana după ce au sărbătorit în exces victoria Argentinei cu Bosnia. Meciul s-a disputat pe Maracana din Rio, la 12 kilometri de celebra plajă.


17:25 Nemții sunt pregătiți de meci și ne arată pe Twitter că au ocupat deja vestiarul din Arena Fonte Nova. Văzând felul în care funcționează conturile de pe rețelele de socializare ale Federațiilor de Fotbal prezente la CM 2014 nu putem să nu ne întrebăm cine și ce ar fi postat pe facebook sau Twitter în cazul în care ne-am fi calificat și noi.


17:09 Noi reacții date de revenirea din comă a lui Michael Schumacher. Vestea a ajuns și în Brazilia, acolo unde fotbaliștii Germaniei se pregătesc pentru meciul cu Portugalia. „Michael Schumacher este nebun după fotbal, așa cum suntem toți. Din nefericire, nu se simte foarte bine, iar Federația transmite familiei lui mesaje de încurajare. Am putea să îi aducem niște bucurie dacă vom reuși să câștigăm Campionatul Mondial„, a spus Lukas Podolski, citat de Bild.


16:55 EPA ne arată o favelă din Salvador, orașul în care diseară se va juca Germania – Portugalia. Arena Fonte Nova, din localitate, a costat 244 de milioane de euro. 


16:27 Vă invităm să vedem împreună la o terasă meciul Germania – Portugalia. Noi am mai făcut un experiment asemănător ieri, la Elveția – „Ecuator”, acolo unde ne-am delectat cu „Timi” de 3,5 lei și „cipsuri” de 6 lei la 200 de grame.


16:18 Interesul SUA pentru Campionatul Mondial nu este, evident, atât de mare precum cel al sud-americanilor sau cel al europenilor. Pe Los Angeles Times, știrea de Mondial este sub una de baschet și are ca subiect întâlnirea cu Ghana. Africanii au învins SUA la CM 2006 cu 2-1, dar portarul Tim Howard spune că nu se gândește la răzbunare, rezultatul de atunci motivându-l suplimentar înaintea meciului de diseară.


16:10 Americanii par să caute scuze înaintea meciului pe care îl vor juca, de la ora 01:00, cu Ghana. Jermaine Jones spune că „o să fie foarte cald și poate că asta va avantaja un pic Ghana. Știu că va fi un meci greu, au o echipă cu forță fizică, jucători buni individual, dar vom încerca să îi batem„.


16:00 O știre de maximă importanță de pe Votebal International: „Niet topfit, maar fit genoeg om van waarde te zijn”, spune Cristiano Ronaldo. 


15:55 Știrea momentului în sportul mondial este cea dată de trezirea din comă a lui Michael Schumacher. Pilotul german și-a revenit după accidentul pe care l-a avut pe 29 decembrie 2013. Mai multe detalii, tot pe ProSport.


15:42 Veste bună pentru portughezi, veste excelentă pentru Cristiano Ronaldo. Superstarul portughez a anunțat că este apt pentru jocul de diseară, contra Germaniei, după ce o întreagă lume a fost marcată de imaginile cu el ieșind, aproape în lacrimi, accidentat de la antrenamente. „Voiam să fiu apt 110%, dar sunt doar 100%. E destul pentru a-mi ajuta echipa„, a spus CR7 citat de AS.


15:37 Colegul Adrian „Rain Man” Costeiu nu se poate îndepărta de evenimentele de la CM 2014 nici atunci când este liber. Aveți mai jos un filmuleț cu orașul Natal, cel în care se va juca de la 01:00 meciul Ghana – SUA.


15:17 Marco Reus suferă din plin de pe urma faptului că nu poate participa la Campionatul Mondial din Brazilia. Fotbalistul Borussiei Dortmund a trimis din vacanță un mesaj de susținere colegilor săi, cei care joacă diseară cu Portugalia.


15:10 Adjudecat! Bogdan Tuchila a fost cel mai rapid cititor care i-a nimerit pe toți cei din poza de mai jos, către el se va duce premiul. Răspunsurile corecte sunt: Patrik Vieira, Fabio Cannavaro, Luis Figo, Fernando Hierro, Thierry Henry și Juan Pablo Angel.


14:15 Un premiu constând într-un six pack de băuturi carbogazoase primului email care vine pe adresa lui Cristian Scutariu (cristian punct scutariu arond prosport punct ro) cu numele tuturor celor din poza de mai jos. 


14:05 Apariție șocantă în timpul meciului Argentina – Bosnia.


13:48 Anunț de maximă importanță pentru nigerienii care citesc ProSport. Dacă ești cetățean nigerian ai șansa să câștigi un tricou cu autograf al marelui Nwankwo Kanu. Tot ceea ce trebuie să faci este să te înregistrezi pe site-ul SL10 din Nigeria și să lași un mesaj de susținere pentru naționala care va întâlni diseară Iranul. 


13:30 Zi importantă azi la Campionatul Mondial din Brazilia. Intră în competiție două dintre echipele cu pretenții, Germania și Portugalia, cele care se vor întâlni în meci direct de la ora 19:00, live blog pe ProSport, desigur. Vom rămâne conectați cu America de Sud până la ora 03:00, atunci când se va termina ultimul meci, cel dintre Ghana și SUA. Partea dificilă a zilei, cea de până la finalul meciului Germania – Portugalia, o veți petrece împreună cu Cristian Scutariu, meciurile mai puțin importante urmând să fie tratate de Costin Negraru. Vă atenționăm că, deși merită să urmăriți live blog-ul ProSport, există și pericole serioase legate de CM 2014. Presa internațională scrie despre cazul unui chinez de 25 de ani care a fost găsit fără suflare în fața televizorului după SpaniaOlanda 1-5, legiștii concluzionând că decesul s-a petrecut din pricina oboselii extreme. Meciul s-a terminat în China la ora 5 dimineață



În formă excelentă, Podolski e anunțat titular de ziarele mari de sport din Germania

Un drum lung, care a început în 1934 cu un meci împotriva Cehoslovaciei, atinge azi borna 100. Pentru că da, așa cum anunță săptămânalul „Kicker” în ediția electronică, Germania va juca luni, de la ora 19:00 (TVR 1), al 100-lea meci din istorie la Campionatul Mondial. Adversar? Tocmai Portugalia, într-unul dintre cele mai interesante  meciuri din faza grupelor de la turneul final din Brazilia. Un duel pe care nemții nici nu concep să nu-l câștige, deși selecționerul portughez Paulo Bento i-a linșitit pe fanii lusitani, anunțând că superstarul echipei, Cristiano Ronaldo, va fi apt de joc. Sâcâit de o tendinoză la genunchi și de o problemă musculară la coapsă, CR7 nu s-a antrenat la intensitate maximă în ultimele două săptămâni, însă a anunțat că va fi apt de joc la ora meciului cu Germania: „Dacă o să am probleme, o să fiu primul care îi spune antrenorului că nu sunt sută la sută apt. Însă, deocamdată, nu e cazul. M-am antrenat bine în ultimele zile și cred că voi fi suficient de pregătit să pot juca la capacitate maximă”.

3 Campionate Mondiale a câștigat Germania în istorie (1954, 1974 și 1990)

Doi fundași laterali, reprofilați în centrul defensivei

Cum plănuiește, însă, Joachim Low să-l blocheze pe starul lui Real Madrid? Potrivit „Bild” și „Kicker”, cu un „11” de start destul de ciudat. Conform celor două surse citate, Ronaldo va fi marcat în banda dreaptă a apărării germane nu de Lahm, care va urca la mijloc, așa cum a fost folosit de Guardiola la Bayern, ci de Jerome Boateng, reprofilat din centrul defensivei germane. Și în banda stângă a defensivei germane, acolo unde Low l-a pierdut pe Schmelzer, accidentat, selecționerul german va improviza, urmând să-l folosească pe Howedes, tot un fundaș central, neriscând cu Durm, care are doar o singură selecție în naționala germană. Dubii persistă și în cazul folosirii lui Schweinsteiger, care are probleme la genunchi și a fost dus sâmbătă cu elicopterul la cea mai apropiată clinică din Brazilia pentru un RMN. Deși cele două surse menționate mai sus susțin că Schweini nu va juca deloc luni, contra Portugaliei, informațiile care au venit după RMN sunt bune pentru mijlocașul german, care nu are probleme mari.

Germania – Portugalia (ora 19:00, TVR 1)

Germania: Neuer – J. Boateng, Mertesacker, Hummels, Höwedes – Lahm – Khedira, T. Kroos – T. Müller, Özil, Podolski
Selecționer: Joachim Low

Portugalia: Rui Patricio – Joao Pereira, Bruno Alves, Pepe, Fabio Coentrao – Miguel Veloso, Joao Moutinho, Raul Meireles – Nani, Cristiano Ronaldo – Hugo Almeida
Selecționer: Paulo Bento



Declarațiile care vin din ambele tabere înaintea meciului de luni seară, al doilea din prima etapă a Grupei F, sunt optimiste. După eșecul Bosniei cu Argentina, unul perfect normal și, probabil, calculat deja de echipa europeană înaintea startului turneului, atât iranienii, cât și nigerienii, văd în meciul de luni o oportunitate excelentă pentru a lua o șansă importantă în vederea calificării. Totuși, întâlnirea se anunță extrem de echilibrată, având în vedere mentalitatea defensivă a iranienilor, care în ultimele patru meciuri de pregătire, contra Belarusului, Muntenegrului, Angolei și statului Trinidad-Tobago, au primit un singur gol, înscriind doar de trei ori.

Iran – Nigeria (ora 22:00, TVR 1)

Iran: Davari – Hosseini, Sadeqi, Montazeri, Pouladi – Nekounam, Teymourian – Dejagah, Heidari, Hajsafi – Ghoochanejhad
Selecționer: Carlos Queiroz

Nigeria: Enyeama – Ambrose, Yobo,  Oboabona, Egwuekwe – Odemwingie, Obi Mikel, Onazi, Moses – Musa, Emenike
Selecționer: Stephen Keshi



Klinsmann e un selecționer controversat din cauza alegerilor pe care le-a făcut în lotul pentru CM 2014

Să câștigăm Campionatul Mondial din acest an? Nu cred că e un obiectiv realist”, a spus joia trecută selecționerul Statelor Unite, Jurgen Klinsmann, la o conferință de presă. Evident, tehnicianul german și-a schimbat discursul după ce a fost avertizat de mass-media din Statele Unite că a făcut o greșeală. Însă, cel mai probabil, Klinsmann își joacă ultimele șanse la acest Mondial. E contestat destul de puternic în America, după ce nu l-a convocat pe Landon Donovan, iar meciul cu Ghana a devenit deja un „must-win” pentru Dempsey&co. având în vedere echilibrul din Grupa G.

SUA – Ghana (ora 01:00, TVR 1)

SUA: Howard – Yedlin, Gonzalez, Besler, Beasley – Jones, Bradley – Beckerman, Dempsey, Johnson – Altidore
Selecționer: Jurgen Klinsmann

Ghana: Kwarasey – Opare, Boye, Mensah, Afful – Essien, Muntari – A. Ayew, Boateng, Asamoah – A. Gyan
Selecționer: Kwesi Appiah

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
Total bizar: iubita l-a pus să semneze un contract: ”Era foarte supărată!” Ce e obligat să facă și lucrurile interzise
Total bizar: iubita l-a pus să semneze un contract: ”Era foarte supărată!” Ce e obligat să facă și lucrurile interzise
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al…
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și adio de la Antena 1
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și…
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Au apărut primele căpşuni româneşti în pieţe. Cu cât se vinde un kilogram 
Au apărut primele căpşuni româneşti în pieţe. Cu cât se vinde un kilogram 
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Soţia lui Ciprian Marica a avut cea mai provocatoare apariţie! Imaginile incendiare cu partenera de viaţă a milionarului român
Soţia lui Ciprian Marica a avut cea mai provocatoare apariţie! Imaginile incendiare cu partenera de viaţă a milionarului român
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din Iași
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din Iași
Putin cutremură omenirea. Ordin ISTORIC dat la Moscova: Totul s-a rezolvat
Putin cutremură omenirea. Ordin ISTORIC dat la Moscova: Totul s-a rezolvat
Ce a moștenit fiica lui Costel Corduneanu, la doar 12 ani. Elisa a...
Ce a moștenit fiica lui Costel Corduneanu, la doar 12 ani. Elisa a...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au…
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
De ce suntem penultimii în UE la salarii și primii la creșterea prețurilor. Expert: „Inflația e mama tuturor taxelor”
De ce suntem penultimii în UE la salarii și primii la creșterea prețurilor. Expert: „Inflația e mama tuturor taxelor”
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen