LIVE BLOG CM 2014, ziua 17 | Olanda – Mexic 2-1. Vicecampioana Europei se califică dramatic în sferturile Campionatului Mondial

LIVE BLOG CM 2014, ziua 17 | Olanda - Mexic 2-1. Vicecampioana Europei se califică dramatic în sferturile Campionatului Mondial
  • Publicat:
  • Actualizat:


PROGRAMUL DE ASTĂ‚ZI

  • OlandaMexic, 2-1 (Sneijder ’88, Huntelaar ’93, penalty/ dos Santos ’48)

    Olanda: 

    Cillessen – Verhaegh (Depay ’56), Vlaar, De Vrij, Blind – Kuyt , De Jong (Martins Indi ‘9), Wijnaldum – Sneijder – Robben, Van Persie (Huntelaar ’76)
    Mexic: Ochoa – Aguilar, Rodriguez, Marquez, Moreno (Reyes ’45), Salcido – Herrera, Guardado, Layun – Peralta (Hernandez ’75), dos Santos (Aquino ’61)
  • Costa RicaGrecia, ora 23:00, TVR 1

20:57 Final de partidă. Olanda se califică în sferturile Campionatului Mondial, în timp ce Mexic s-a aflat la un pas de a nu mai repeta contraperformanța din ultimii 20 de ani. Și la acest turneu final au ieșit din faza optimilor. Păcat, nu o să îl mai vedem pe Herrera agitându-se pe marginea terenului. Costa Rica sau Grecia? Aceasta este întrebarea legată de adversara vicecampioanei Europene. Eu vă las cu Adrian Costeiu, sperând să nu aibă prelungiri în cel de-al doilea meci al zilei. O seară frumoasă să aveți.


20:53 GOOOOOOOOL OLANDA În minutul 93, Huntelaar transformă perfect lovitura de la 11 metri obținută de Robben, iar Olanda își revine din pumni după ce a fost condusă aproape întreaga partidă. 2-1 și nu avem prelungiri. Vicecampioana Europei reușește probabil ceea ce nici cel mai optimist suporter nu credea că se va întâmpla.


20:47 GOOOOOOOOOL OLANDA Sneijder egalează în minutul 88 dintr-o fază fixă, lovită perfect de mijlocaș cu doar câteva minute înainte de fluierul final al partidei. Asta spre bucuria suporterilor olandezi, nu și a noastră. O să avem, cel mai probabil, prelungiri. Iată o statistică interesantă: Mexic nu a pierdut niciodată niciun meci în care Dos Santos a marcat.


20:38 Aguilar vede primul cartonaș galben al partidei pentru un fault asupra lui Depay și va pierde partida din sferturi dacă Mexic se va califica. Ochoa intervine din nou la reuluarea lui Robben, din minutul 74. Am fi cu toții mirați dacă nu și-ar găsi echipă indiferent de rezultatul partidei în desfășurare. Și avem și cea de-a doua pauză de hidratare care va dura tot trei minute. „E ca la time out la handbal”, remarcă și Adrian Costeiu. În continuare, Mexic conduce cu scorul de 1-0. Ar fi o surpriză imensă calfiicarea acestora în sferturi. Nu imposibilă, dacă ar fi să ne uităm la prestația Olandei din acest meci.


20:25 Iată ce se întâmplă acum în Mexic. Iar noi stăm în redacție și ne gândim ce parcurs ar fi avut România la acest Campionat Mondial. Ar trebui să încetăm cu asta prin sferturi. Cât să ne mai imaginăm?


20:20 Portarul mexicanilor, Ochoa, face din nou minuni în poarta naționalei sale, respinge în bară șutul lui De Vrji, iiar tabela rămâne în continuare 1-0. Olanda pare puțin mai așezată odată cu intrarea lui Depay din minutul 56, dar în continuare este de nerecunoscut. Mexic a marcat 11 dintre cele 13 goluri la Campionatul Mondial în cea de-a doua repriză. Minutul 60, 1-0 pentru mexicani. Marcatorul golului tocmai a fost înlocuit cu Aquino.


20:07 GOOOOOOOOOOL MEXIC Am cerut gol, am primit gol. Și destul de repede. Dos Santos a marcat cu un șut de la 25 de metri primul său la acest Campionat Mondial, în minutul 48. Este minutul 50, Mexic conduce cu 1-0 și se află în continuare în careul olandezilor. Nu îi vedem prea bine pe aceștia. Dar avem răbdare să ni se demonstreze opusul. Reacția lui Herrera: de neprețuit și tipică.


20:05 Ne-am întors! A început cea de-a doua repriză a partidei dintre Olanda și Mexic. În timpul pauzei, pe lângă faptul că ne-am hidratat (dar nu ca personajul din poza de mai jos), am discutat intens cel de-al doilea meci al zilei: Costa Rica – Grecia. Concluzia? Probabil că o să vedem lovituri de departajare și vom mai dormi într-o altă viață, una în care nu este Campionat Mondial. Cum era de așteptat, Moreno nu a mai putut să continue și în locul său a fost introdus Reyes, debutant la un turneu final. Sperăm să vedem cel puțin un gol în această repriză. Vă rugăm?


19:45 Pauză! 0-0 este scorul înregistrat pe tabelă la finalul primei reprize, iar Olanda este departe de a fi echipa care a învins categoric Spania. Meciul a fost controlat, aproape în totalitate, de mexicani. În minutul 46, Robben a cerut insistent lovitură de la 11 metri. S-a egalat scorul la penalty-uri neacordate, 1-1. Moreno, fundașul Mexicului, a fost scos pe targă cu doar câteva secunde înainte de fluierul arbitrului. Fostul coleg al lui Torje probabil că va fi schimbat în repriza a doua.


19:30 Prima pauză de hidratare a partidei, în minutul 30. Aceasta a oferit imagini cu adevărat impresionante. Sunt 29 de grade Celsius în orașul Fortaleza și umiditatea își spune cuvântul chiar și pentru arbitri. Trei minute a durat aceasta. Următoarea este programată în minutul 75. Între timp, ca să știți la ce trebuie să vă așteptați, în Doha, locul unde va avea loc Campionatul Mondial din 2022 sunt 34 de grade Celsius. Iar acolo este noapte acum. Pe timp de zi, temperatura atinge lejer 44 de grade.


19:25 Herrera este cel mai periculos jucător al mexicanilor în prima jumătate a reprizei. A fost faultat în careu de De Vrij, dar în loc să arate punctul cu var, arbitrul a considerat că mai potrivit ar fi un corner. Este prima decizie controversată a partidei. Minutul 25, scorul este în continuare 0-0. Cillessen oferă emoții la aproape fiecare atac al Mexicului. Prima ocazie a Olandei vine în minutul 27. Șutul lui Van Persie este unul pe care, dacă ar fi să-l considerăm slab, l-am lăuda.


19:15 Arjen Robben și Wijnaldum în timpul intonării imnului Olandei. Alături de ei, mascota trimisă de McDonalds în Brazilia.


19:10 Meci destul de interesant între Olanda și Mexic. Jucătorii lui Herrera reușesc să se apere foarte bine, dar nu au intrat în careul lui Cillessen, au preferat șutul de la distanță. Cele două naționale au mai jucat de șase ori. Mexic le-a câștigat pe primele două, în timp ce Olanda pe ultimele patru. Între ele, o remiză. De Jong a făcut întindere și avem și prima modificare în echipa olandeză. Minutul 10, scorul este 0-0.


19:00 Gata, a început Olanda – Mexic. Colegul Adrian Costeiu, atunci când nu este supărat că nu este titular vreun jucător pe care îl are la Fantasy, tocmai mi-a spus că selecționerul Mexicului a anunțat primul „11” încă de aseară, pe Twitter. Mi se pare mie sau tehnologia reușește ușor, dar sigur, să anuleze farmecul unei foi de joc? În fine, discuția este complexă și nu are nicio legătură cu partida de acum. Între timp, în tribunele stadionului, Mexicul pare să fi câștigat partida detașat.


18:40 Pentru Dirk Kuyt, partida de astăzi contra Mexicului va consemna apariția cu numărul 100 pentru naționala Olandei. Felicitări acestuia și la cât mai multe! Eventual nu contra noastră din nou.


18:30 Statistica nu este de partea Mexicului atunci când vine vorba de optimile Campionatului Mondial. Din 1994, de la turneul final din Statele Unite, aceștia au fost de fiecare dată eliminați din această fază. Cine știe, poate că 2014 va fi cu noroc pentru mexicani. Încă o jumătate de oră până la startul partidei.


18:15 Puțină statistică, una care ne oferă speranțe referitoare la un joc spectaculos de la ora 19. Arjen Robber a marcat opt goluri în ultimele 9 meciuri la națională. Orice, dar nu vrem un 0-0 la finalul celor 90 de minute de joc. Sau 120.


18:00 Mai este o oră până la fluierul de start al partidei dintre Olanda și Mexic. Iar dacă în urmă cu puțin timp v-am arătat poze cu suporterii olandezi, acum este rândul mexicanilor pentru a impresiona pe stadionul Castelao din Fortaleza. Nu la fel de impresionanți ca selecționerul Mexicului însă. Nu prea au cum.


17:45 Julio Cesar este în continuare în centrul atenției în Brazilia. Prietena sa a imortalizat un moment în care acesta este asaltat de cei mai mici dintre suporteri pentru o poză.


17:25 67 de șuturi spre poartă, trei goluri. Oficial, Cristiano Ronaldo, Balonul de Aur din acest an, a intrat în istoria Campionatului Mondial drept cel mai ineficient jucător de fotbal.


17:15 Jucătorii columbieni au intrat și ei în rând cu lumea. Mai exact, la finalul partidei contra uruguayenilor, aceștia au sărbătorit victoria cu 2-0 și calificarea în sferturi cu un selfie. Știți și voi, mania secolului 21. Iar dacă există cineva care spune că nu și-a făcut niciodată un selfie, minte.


17:00 După ce ne tatuăm chipul vreunui jucător de la Mondial, ce mai urmează? Să avem fața lui pe cap, normal. Un suporter al Statelor Unite și-a arătat astfel atașamentul față de portarul naționalei, Tim Howard. Statele Unite va juca marți în optimile competiției contra Belgiei.


16:30 Suporterii Olandei au început să se strângă în centrul orașului Fortaleza din Brazilia, acolo unde naționala acestora urmează să dispute partida contra Mexicului. Mai sunt trei ore și jumătate până la fluierul de start al arbitrului. Ocupanta locului întâi în grupa pentru calificarea la Mondial din care a făcut parte și România nu va avea o misiune ușoară de la ora 19:00.


16:10 Un suporter brazilian a decedat ieri din cauza unui infarct, chiar în timpul loviturilor de departajare din optimea cu Chile, informează AFP. Suporterul de 69 de ani a fost transportat la spital, însă medicii nu au mai putut să facă nimic.


15:40 Continuă nebunia tatuajelor la Campionatul Mondial. De data aceasta, un fan brazilian a anunțat pe Twitter faptul că se află în drum spre Belo Horizonte pentru a-și tatua chipul lui Neymar pe piept. Devine din ce în ce mai clar faptul că jucătorul Barcelonei este unul dintre cei mai iubiți brazilieni.


15:20 Julio Cesar, portarul Braziliei, cel care a apărat două lovituri de la 11 metri ieri seară în partida contra celor din Chile, ocupă prima pagina a ziarelor din țară. Cumva ne așteptam la una ca asta. Brazilia va întâlni Columbia în sferturile Campionatului Mondial.


14:40 În 1950, Joedir Belmont, acum în vârstă de 85 de ani, și-a achiziționat un bilet pentru finala Campionatului Mondial. Brazilia urma să joace contra celor din Uruguay și să piardă, scor 2-1. Partida avea să devină una dintre cele mai interesante finale ale Mondialului. Înapoi în 2014, acesta a trimis un e-mail celor de la FIFA în care le-a comunicat faptul că are în posesie tichetul, având ca unic scop donarea lui în cadrul unui muzeu. Vineri, a primit de la secretarul general FIFA, Jarome Valcke, trei bilete pentru finala Campionatul Mondial din Brazilia, care va avea loc pe data de 13 iulie. Unul pentru el, două pentru nepoții săi: „Sper ca Brazilia să se califice în finală și să pot să merg de data asta pe stadion. Mi-e clar faptul că peste 64 de ani nu o să mai fiu în viață pentru un eveniment similar”, s-a amuzat Joedir Belmont.


14:03 La Cupa Mondială din 2010, Larissa Riquelme însoțea echipa Paraguayului la toate meciurile pe care le jucau sud-americanii la turneul final. De data aceasta, o nouă prezență feminină sud-americană este „vedeta” Mondialului. Jurnalista Jhendelyn Nunez a făcut senzație ieri în centrul de presă, după golul marcat de Alexis Sanchez. Eliminarea chilienilor ne va văduvi, însă, de prezența ei la următoarele meciuri.


13:49 Prima optime de azi, Olanda – Mexic, se va desfășura la Fortaleza, acolo unde stadionul va fi aproape 100% mexican. Circa 35.000 de fani ai naționalei „El Tri” au venit în Brazilia, în timp ce olandezii vor fi susținuți de doar 3000 de suporteri.


13:28 Calificarea Greciei în optimile Cupei Mondiale a fost una dintre surprizele grupelor, mai ales după ce echipa lui Fernando Santos avea un singur punct, după primele două etape. Și s-a datorat, în mare măsură, evoluției echipei ca un tot unitar, lăsând orice urmă de pretenție individuală deoparte. O nouă dovadă a lipsei de egoism a grecilor a fost o scrisoare trimisă Primului Ministru grec, prin care lotul grec renunța la bonusurile cuvenite pentru performanță, în dauna construirii unei baze sportive pentru echipa națională.

Greek internationals sent a letter to the prime minister requesting that they get no bonus but that the NT gets its own training facilities


13:10 Poate că poza cu coapsa stângă a lui Gary Medel, bandajată a surprins ieri. Însă și fotografia care înfățișează un suporter chilian care plânge după eliminarea din meciul cu Brazilia este extrem de puternică.


12:59 Thomas Muller cu 4 goluri, Robben și Shaqiri cu 3, Mandzukic cu 2 reușite și Gotze – un singur gol – sunt jucătorii care au marcat pentru Bayern Munchen la CM 2014. În total, 13 goluri. În istoria CM, jucătorii lui Bayern au marcat 71 de goluri, depășind cu trei reușite totalul lui Inter Milano (68).


12:45 Ce faci dacă ești fan al lui Suarez și acesta tocmai a intrat în istoria Campionatului Mondial din cauza celei de-a treia mușcături aplicate de-a lungul carierei? Aparent, pentru unul dintre ei, răspunsul este: îmi fac un tatuaj inspirat din realitatea ultimelor zile. Unul permanent.


12:20 Că Rihanna urmărește Campionatul Mondial, asta probabil că nu mai este o noutate pentru voi. Dar că ieri a postat mesaje consecutive în care l-a lăudat pe Rodriguez, asta poate fi. Imediat după ce mijlocașul a marcat primul gol al partidei, cântăreața a sărbătorit reușita: „Rodriguez!!! Este doar un copil!”, a scris aceasta. Să îi spună cineva că este însurat de doi ani și că are și un copil. Nu e tocmai mic din acest punct de vedere.


12:05 Nu contenesc laudele la adresa lui James Rodriguez. Se pare că selecționerul Uruguayului, Oscar Tabarez, nu s-a limitat doar la a-l caracteriza pe mijlocașul columbian, ci chiar l-a asemănat cu unii dintre cei mai mari jucători ai lumii: „Diego Maradona, Lionel Messi, Luis Suarez și James Rodriguez – ei fac performanță pentru că au un anumit dar care îi fac speciali”. Nu cred că surprinde pe nimeni cel de-al treilea jucător nominalizat de Tabarez. Să spunem doar că obiectivismul nu este tocmai punctul forte al selecționerului.


12:00 Președintele Columbiei, Juan Manuel Santos (în centru) a trăit ca orice alt suporter partida țării pe care o conduce. Alături de soția sa, Maria Clemencia Rodriguez, acesta s-a bucurat pentru eliminarea celor din Uruguay. Șeful de stat nu a fost reținut în gesturile sale. Iar acest lucru se poate observa cu ochiul liber în poza de mai jos. Mulțumim, EPA!


11:45 Neymar a abordat un subiect care, până în prezent, era considerat o fi o speculație: refuzul de a se alătura lui Chelsea în 2010. „Pe 23 august, tatăl meu și cu mine ne-am întâlnit cu președintele Luis Alvaro. Chelsea tocmai făcuse o propunere imensă. În mijlocul conversației noastre, președintele a închis lumina și i-a arătat tatălui meu un scaun gol. . Asta ne-a pus pe gânduri. Chiar și Pele m-a sunat. Vă puteți imagina cât de important m-am simțit atunci? Mi-a făcut o scurtă trecere în agendă a performanțelor pe care le-am realizat la Santos. Am luat cea mai bună decizie din viața mea alegând să rămân acolo în 2010. Nu a fost ușor”, s-a confesat vedeta Braziliei. În urmă cu un an, Neymar semna un contract cu Barcelona și făcea pasul spre Europa. Nu știm dacă se îndepărta de scaunul arătat de președintele celor de la Santos ori nu.

Brazilia o va întâlni în sferturi pe Columbia, iar jucătorul care poartă ghete aurii este incert momentan, suferind o accidentare la coapsă ieri, în partida contra celor din Chile.


11:30 Puțină statistică nu a stricat nimănui. Nici nouă, așadar. Chiar dacă este duminică și probabil mulți dintre voi vă relaxați în ultima zi a finalului de săptămână, noi vă anunțăm că James Rodriguez este primul jucător din istoria Campionatului Mondial care a marcat în fiecare meci al acestui turneu final. Christian Vieri, în 1998, marcase trei goluri în patru partide pentru Italia. Impresionant pentru un puști de 22 de ani, zicem noi.


11:15 Iată comentariul unui columbian în momentul în care Rodriguez a deschis scorul în partida contra celor din Uruguay. Sperăm că mai are voce astăzi. Nu de alta, dar ne-am putut da seama cu ușurință că este fericit și uimit de execuția mijlocașului de la AS Monaco. Gol, gol, gol, gol, gol, gol.


11:05 După ce logodnicul său și-a făcut rapid bagajele și a părăsit turneul final alături de restul jucătorilor naționalei Spaniei, Shakira s-a reorientat și a început să posteze pe diverse rețele de socializare mesaje de încurajare îndreptate către Columbia, țara din care și provine cântăreața. După Pique vin și columbienii. Prioritățile, na: „Ne-am calificat în sferturi! James (Rodriguez), un mulțumesc imens. Suntem cei mai buni de la Mondial”, a scris aceasta ieri, entuziasmată fiind de prestația favoriților ei la Mondial.


10:55 Ei, asta nu a durat prea mult. Se pare că, dacă oferta Barcelonei și cea de la Real Madrid s-ar materializa pentru James Rodriguez. acesta nu s-ar gândi de două ori cu ce echipă ar semna. Întrebat la finalul partidei contra celor din Uruguay în legătură cu interesul, cel puțin verbal, al celor două, mijlocașul nu a ezitat să ofere următorul răspuns: „Ar fi  un vis pentru mine să joc în Spania. Prefer Real Madrid în dauna Barcelonei”.


10:50 Nu știu voi, dar ultima oară când am avut plăcerea de a ține live blog-ul, dimineața cu pricina l-a avut ca principal personaj pe Suarez, care tocmai mușcase pentru a treia oară un jucător și erau așteptate consecințele gestului său. Astfel că nu pot decât să răsuflu ușurată că de data aceasta cel în centrul atenției a ieșit în evidență printr-un gol excepțional și o evoluție excelentă până în momentul de față la Mondial. Și nu o spun doar eu. Oscar Tabarez, selecționerul celor din Uruguay, cei care au fost eliminați de columbieni ieri, scor 2-0, și-a dedicat o mare parte a conferinței de presă pentru a-l lăuda pe James Rodriguez: „Cred că tocmai am văzut cel mai bun jucător al Campionatului Mondial. Și nu exagerez când spun asta. Am încercat să îl oprim, dar nu am reușit sub nicio formă. Sper din suflet că va crește, pentru că fotbalul are nevoie de jucători ca el”, a declarat Tabarez.


La antrenamentul de dinaintea partidei contra columbienilor, selecționerul uruguayan a afișat o mină mai mult decât fericită. Eliminarea din competiție nu l-a găsit la fel de fericit, dar nu a ezitat să îl laude pe James Rodriguez


10:35 Datorită parcursului excelent de la Campionatul Mondial, James Rodriguez pare să fi intrat în atenția celor mai mari cluburi din Spania: Barcelona și Real Madrid. Urmează să vedem dacă mijlocașul de 22 de ani va pleca la finalul turneului final de la AS Monaco, echipă la care evoluează în prezent.


10:25 Colegul Adrian Costeiu, cel care de altfel va prelua acest blog imediat după încheierea primei partide, cea dintre Olanda și Mexic, a realizat azi-noapte povestea lui James Rodriguez, atacantul Columbiei, cel al cărui gol este, până în momentul de față, cel mai spectaculos de la Campionatul Mondial din Brazilia. La doar 22 de ani, mijlocașul este considerat a fi unul dintre cei mai buni jucători din lume. Cu cinci goluri și două pase de gol la turneul final, Rodriguez a calificat echipa sud-americană pentru prima dată în sferturile Mondialului și are toate șansele să fie numit cel mai bun jucător la finalul competiției. Puțini sunt aceia care știu că acesta a debutat în fotbalul mare în 2007, la o echipă la care fusese adus de un cunoscut traficant de droguri din Columbia.


10:15 Bună dimineața! Este ziua cu numărul 17 la Campionatul Mondial, cea de-a doua din cadrul „optimilor”. Olanda – Mexic și Costa Rica – Grecia sunt partidele propuse astăzi de către turneul final, unele care vor trebui să se ridice la nivelul celor de ieri, lucru care pare, cel puțin acum, destul de dificil. După o pauză de o zi, Mondialul a revenit cu două meciuri care vor rămâne probabil în memoria iubitorilor de fotbal. Mai întâi bara lui Gonzalo Jara de la ultimul penalty al celor din Chile, la finalul unor 120 de minute care au demonstrat, o dată în plus, că turneul final din Brazilia poate cu ușurință să se încadreze în categoria celor spectaculoase de până acum. Apoi, golul de generic al lui James Rodriguez. „Au fost meciuri de povestit nepoților”, au notat jurnaliștii din întreaga lume. Toți ochii sunt îndreptați acum către Olanda, Mexic, Costa Rica și Grecia. Doar două dintre ele se vor calificare în sferturile competiției și se vor alătura Braziliei și Columbiei, primind din partea FIFA încă opt milioane de euro.

Sunt Sorina Oprițescu, iar astăzi vom comenta împreuna ziua cu numărul 17 a turneului final. Iată două imagini care să ne reamintească de meciurile de ieri, căci până la partidele care vor decide cel de-al doilea sfert mai sunt nouă, respectiv 13 ore.


Jara lovește bara, iar Chile pleacă acasă după un meci eroic în fața Braziliei. Naționala a reușit să fie egala lui Neymar & company 120 de minute.


James Rodriguez a calificat de unul singur Columbia în sferturile competiției, după ce a marcat o „dublă” contra celor din Uruguay. Primul gol a fost unul de generic și a făcut în scurt timp înconjurul lumii

Adrian Costeiu / Redactor
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
Chetă pentru un violator: cine a plătit, de fapt, milionul de euro care l-a scos pe Dani Alves din închisoare
Chetă pentru un violator: cine a plătit, de fapt, milionul de euro care l-a scos pe Dani Alves din închisoare
Mama studentei ucise în Timișoara a cedat când și-a văzut fiica în sicriu: „Este ținută doar pe perfuzii și hrănită cu lingura
Mama studentei ucise în Timișoara a cedat când și-a văzut fiica în sicriu: „Este ținută doar pe perfuzii și hrănită…
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă îi dă cineva!"
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă…
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Se jucau
Se jucau "urşii şi vânătorii" cu profesorul de geografie. Reacția directorului Liceului Tehnologic dn Bacău, după încăierarea din sala de clasă
Ceva CIUDAT se întâmplă cu copacii din toată lumea! Primii care au observat
Ceva CIUDAT se întâmplă cu copacii din toată lumea! Primii care au observat
La 78 de ani, Cristian Gațu se iubește cu menajera familiei! Divorțează după 53 de ani de căsnicie: Nu mă simt vinovat!
La 78 de ani, Cristian Gațu se iubește cu menajera familiei! Divorțează după 53 de ani de căsnicie: Nu mă…
Cât mai are de trăit Kate Middleton, de fapt, după ce a fost diagnosticată cu cancer
Cât mai are de trăit Kate Middleton, de fapt, după ce a fost diagnosticată cu cancer
Magazine ÎNCHISE în weekend. Ciolacu, decizia finală: Vreau să închid...
Magazine ÎNCHISE în weekend. Ciolacu, decizia finală: Vreau să închid...
Cum va fi înmormântată Andreea, studenta la Medicină ucisă la Timișoara! Detaliul neașteptat la care s-a gândit familia
Cum va fi înmormântată Andreea, studenta la Medicină ucisă la Timișoara! Detaliul neașteptat la care s-a gândit familia
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro ANALIZĂ
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro ANALIZĂ
Atleta Viorica Viscopoleanu şi gimnastul Dan Grecu au primit Colanul de Aur la 110 ani de la înfiinţarea COSR
Atleta Viorica Viscopoleanu şi gimnastul Dan Grecu au primit Colanul de Aur la 110 ani de la înfiinţarea COSR
SUV-ul ce bate Hyundai Tucson și Kia Sportage. Preț tentant în România - VIDEO
SUV-ul ce bate Hyundai Tucson și Kia Sportage. Preț tentant în România - VIDEO
A crezut că salvează un pui de arici, dar mare i-a fost surpriza când a ajuns la veterinar. Ce creatură îngrijise, de fapt
A crezut că salvează un pui de arici, dar mare i-a fost surpriza când a ajuns la veterinar. Ce creatură…