Zidane a semnat un contract cu Real Madrid valabil până în 2018

4 feb 2016 2499 afişări Comentează şi tu Campionate Externe
Zidane a semnat un contract cu Real Madrid valabil până în 2018

Zinedine Zidane rămâne antrenorul Realului până în 2018. Cotidianul Marca anunţă joi că francezul a ajuns la un acord cu gruparea madrilenă şi va rămâne pe banca "galactilor" încă două sezoane.

Zidane va rămâne la conducerea Realului până pe 30 iunie 2018, alături de staff-ul său actual. Conform sursei citate, Zidane a acceptat oferta conducerii precizând că doreşte să continue la cârma uneia dintre cele mai puternice echipe din Europa pentru a demonstra că este un antrenor de valoare. Salariul pe care îl va încasa este de 7 milioane de euro pe sezon.

Zidane a fost numit la conducerea Realului în urmă cu o lună, iar la acel moment presa iberică nota că fostul francezul va fi doar antrenor interimar până la finalul actulaei stagiuni.

 

http://www.prosport.ro/fotbal-extern/campionate-externe/zidane-a-semnat-un-contract-cu-real-madrid-valabil-pana-in-2018-15033925
15033925
comments powered by Disqus
Versiune selectata: mobil / standard
ULTIMA ORĂ
AMENDĂ URIAŞĂ pentru o televiziune din România, după ce pe ecran au apărut IMAGINILE ASTEA. Emisiunea era ”cu acordul părinţilor”, dar ei difuzau XXX