Veste uriaşă pentru Chiricheş! Anunţul a fost făcut în urmă cu câteva minute de impresarul său: reacţia lui Napoli

19 ian 2016 54816 afişări Comentează şi tu Campionate Externe
Veste uriaşă pentru Chiricheş! Anunţul a fost făcut în urmă cu câteva minute de impresarul său: reacţia lui Napoli

Agentul fundaşului Vlad Chiricheş, Pietro Chiodi, a declarat, marţi, pentru Corriere dello Sport, că au existat multe oferte de transfer, dar clubul SSC Napoli nu vrea să-l cedeze pe internaţionalul român, informează site-ul ultimecalcionapoli.it.

"Suntem mulţumiţi, Chiricheş şi-a găsit locul la Napoli şi va deveni un protagonist al campionatului italian. Este fericit de experienţa la Napoli şi este apreciat de suporteri. A avut nevoie de o perioadă pentru a înţelege fotbalul italian. Au existat multe oferte de transfer, dar Napoli nu a vrut să-l cedeze", a spus Chiodi.

Vlad Chiricheş, în vârstă de 26 de ani, a fost achiziţionat de SSC Napoli la începutul sezonului de la Tottenham Hotspur, după ce anterior mai evoluase la formaţiile Internaţional Curtea de Argeş, Pandurii Târgu Jiu şi Steaua Bucureşti.

http://www.prosport.ro/fotbal-extern/campionate-externe/veste-uriasa-pentru-chiriches-anuntul-a-fost-facut-in-urma-cu-cateva-minute-de-impresarul-sau-reactia-lui-napoli-14969940
14969940
comments powered by Disqus
Versiune selectata: mobil / standard
ULTIMA ORĂ
CEL MAI DUR ATAC de până acum al lui Putin la adresa României. A spus-o pentru prima dată cu subiect şi predicat. ESTE O ŢINTĂ