Vă mai amintiţi golul anulat lui Dinamo în meciul cu Marseille? S-a întâmplat şi în Anglia! VIDEO | Scandal de proporţii

6 mar 2016 13544 afişări Comentează şi tu Campionate Externe
Vă mai amintiţi golul anulat lui Dinamo în meciul cu Marseille? S-a întâmplat şi în Anglia! VIDEO | Scandal de proporţii

În sezonul 2005-2006 al Cupei UEFA Dinamo rata calificarea în primăvara europeană din pricina arbitrului Julián Rodríguez Santiago care anula un gol superb al lui Chihaia pe motiv că fluierase finalul meciuluui înainte ca mingea să intre în poartă.

Un episod identic, dar la scară mult mai mică, s-a petrecut sâmbătă în liga a patra din Anglia. Meciul dintre AFC Wimbledon şi Accrington Stanley, partidă contând pentru etapa a 35-a, s-a terminat la egalitate, scor 0-0, asta deşi oaspeţii au marcat un gol perfect regulamentar.

Accrington Stanley a înscris pe finalul primei reprize, însă centralul a anulat golul pentru că fluierase finalul celor 45 de minute. Spre deosebire de Chihaia, care a tras spre poarta lui Barthez din afara careului, jucătorul lui Accrington Stanley se afla în careu, iar faza era una intens disputată de jucătorii ambelor formaţii. Totuşi, arbitrul a decis să oprească repriza în mijlocul acţiunii.

VIDEO de la AFC Wimbledon - Accrington Stanley


 

VIDEO de la O.M - Dinamo

http://www.prosport.ro/fotbal-extern/campionate-externe/va-mai-amintiti-golul-anulat-lui-dinamo-in-meciul-cu-marseille-s-a-intamplat-si-in-anglia-video-scandal-de-proportii-15097999
15097999
comments powered by Disqus
Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.

ULTIMA ORĂ
Ştirea din România care a apărut în ziarele din toată lumea. Premiera ruşinoasă pe care jurnaliştii au pus-o pe prima pagină