ULUITOR! Messi dă „lovitura” la ultima fază a meciului! Real Madrid – Barcelona 2-3. Argentinianul a reușit golul cu numărul 500 în toate competițiile pentru catalani. Un nou episod spectaculos din El Clasico

Redactor:
Andrei Pal
Redactor:
Andru Nenciu
ULUITOR! Messi dă
  • Publicat:
  • Actualizat:

REAL MADRID – BARCELONA 2-3 (Casemiro 28, James 85 / Messi 33, 90+3, Rakitic 73)

Echipele de start:

  • Real Madrid: Navas – Carvajal, Nacho, Ramos, Marcelo – Modric, Casemiro, Kroos – Bale, Benzema, Ronaldo
  • Barcelona: Ter Stegen – Roberto, Umtiti, Pique, Jordi Alba – Rakitic, Busquets, Iniesta – Messi,
  • Suarez, Alcacer 

23:37 FINAL în El Clasico! Real Madrid – Barcelona 2-3catalanii egalează la puncte echipa din Madrid și trec pe primul loc în La Liga. 


23:36 GOOOOOOL BARCELONA! ULUITOR, Messi aduce victoria catalanilor la ultima fază a meciului. Sergi Roberto a făcut o cursă superbă, de 50 de metri pornind din propriul careu, a pasat până la Andre Gomes, care a continuat până la Jordi Alba, spaniolul a întors mingea în mijlocul careului, iar Messi a tras plasat la colțul scurt pentru 3-2 Barcelona și golul 500 în toate competițiile pentru catalani. 


23:29 GOOOOOOL REAL MADRID! Fotbaliștii lui Zidane reușesc să egaleze în inferioritate numerică, după o fază șnur făcută de Real Madrid. Marcelo a centrat din bandă, iar James Rodriguez i-a luat fața lui Busquets și a marcat pentru 2-2. 


23:22 CARTONAȘ ROȘU! Ramos este eliminat direct de Gonzalez Gonzalez, după un atac cu ambele picioare înainte asupra lui Messi. Deși l-a atins foarte puțin, centralul a pedepsit intenția spaniolului, iar dacă argentinianul nu s-ar fi portejat la acea fază ar fi riscat o accidentare serioasă. 


23:17 GOOOOOOL BARCELONA! Continuă seria golurilor superbe în El Clasico, iar Rakitic și-a asigurat un loc în istoria confruntărilor dintre Real și Barcelona, după reușita din această seară. Croatul a profitat de o respingere a apărării adverse, l-a întors pe Casemiro, la marginea careului, și a șutat imparabil, la colțul lung pentru 2-1 Barcelona. 


23:12 Se joacă de la o poartă la alta în aceste momente pe „Santiago Bernabeu”. Asensio scapă spre poarta lui Ter Stegen, cu Pique în spatele său, alege să-i paseze lui Ronalo în fața porții, iar portughezul trage foarte mult peste poartă din poziție de unu la unu cu portarul Barcelonei. Catalanii au dat replica imediat prin Suarez, care a primit o pasă din partea lui Iniesta care a scos din joc toată apărarea blanco, dar atacantul a fost blocat de Navas, care a avut o nouă intervenție fabuloasă.


23:01 A venit și replica Barcelonei imediat, după ocazia uriașă a jucătorilor blanco. Suarez i-a prelungit lui Alcacer o minge până în careul advers, dar spaniolul a fost blocat de Navas, care a avut un picior salvator la șutul nu foarte puternic al adversarului. 


22:57 Ce ocazie a avut Real Madrid! Ter Stegen a fost fabulos din fața lui Benzema și le-a blocat madrilenilor șansa de a se distanța, după ce a avut un reflex salvator la execuția francezului din doar câțiva metri.


22:52 Real Madrid a început foarte tare repriza secundă de pe „Santiago Bernabeu”, iar Ter Stegen a fost pus la încercare de șutul lui Kroos. Marcelo a primit o minge pe flancul stâng, a centrat între liniile Barcelonei, iar șutul lui Kroos, la colțul scurt, a fost scos de portarul advers în corner.


22:49 A început repriza secundă din El Clasico! E 1-1 între Real și Barcelona, iar la acest scor diferența dintre cele două se menține în clasament, cu Real Madrid la 3 puncte de rivala din Catalunia. 


22:33 S-a terminat prima parte, una spectaculoasă. Cele două echipe au jucat foarte deschis și ocaziile au curs la mabele porți. Messi scrie din nou istorie. Cu golul marcat în această seară, și-a consolidat poziția de cel mai bun marcator din istoria El Clasico


22:31 Minutul 45, o nouă fază controversată. Casemiro faultează de galben, dar arbitrul meciului nu scoate cartonașul nici de această dată. Mijlocașul lui Real Madrid avea deja un cartonaș galben, pe care l-a primit în minutul 12. Casemiro va fi probabil schimbat de Zidane în repriza a doua


22:26 Se poate spune că Marcelo i-a închis gura lui Messi :). Argentinianul a încercat să protesteze la o fază la care a cerut corner, însă n-a putut să vorbească din cauza bandajului pe care-l poartă în gură pentru a-și opri sângerarea


22:23 Minutul 36, un moment dificil pentru Zidane. Accidentarea suferită de Gareth Bale la gambă a recidivat și galezul va fi schimbat cu Asensio. Reamintim că Bale era incert înainte de această partidă, însă Zidane a decis să-l forțeze. O decizie care s-a dovedit greșită


22:18 GOL BARCELONA! Minutul 33, Leo Messi a egalat. Argentinianul și-a revenit după cotul în plină figură primit de la Marcelo și a făcut o nouă demonstrație de fotbal. Messi a driblat doi adversari în viteză, a rămas singur cu portarul și a egalat cu un șut pe jos.


22:14 GOL REAL MADRID! Marcelo a centrat excelent la colțul lung, Ramos a tras în bară din câțiva metri, mingea a ricoșat norocos la bara a doua, de unde Casemiro a împins-o în poartă.


22:08 Momente extrem de controversat. Marcelo l-a lovit pe Messi cu cotul în plină figură și argentinianul a fost umplut de sânge. Messi a avut nevoie de îngrijiri medicale și, din fericire, a putut continua meciul. Marcelo n-a fost însă sancționat, deoarece niciun arbitru n-a văzut faza


22:04 Sunt momente în care se joacă de la o poartă la cealaltă. Mai întâi, pe un contraatac al lui Real Madrid, Benzema a tras slab dintr-o poziție foarte bună. Ter Stegen a prins fără probleme. La faza imediat următoare, Alcacer i-a scos la șut lui Suarez, care a tras însă pe lângă.


22:01 Avem și prima captură cu momentul în care Umtiti a intervenit la Ronaldo, la faza petrecută în minutul 2. Se pare că a fost lovitură de la 11 metri, însă probabil că arbitrul s-a temut să fluiere.


21:57 Minutul 12, a venit și primul cartonaș galben. Casemiro a intrat energic la Messi, argentinianul a reușit să treacă, mijlocașul lui Real Madrid a revenit și l-a faultat. Casemiro trebuie să joace cu multă atenție de aici încolo. În altă ordine de idei, meciul s-a mai echilibrat și Barcelona a avut câteva situații periculoase pentru poarta lui Navas


21:51 Real Madrid are un început foarte bun de meci, Barcelona este presat în propria jumătate. Catalanii par surprinși de avântul jucătorilor lui Zidane


21:47 Minutul 2, prima fază controversată a meciului. Cristiano Ronaldo cade în careu după un duel cu Umtiti și portughezul cere lovitură de la 11 metri. Din prima reluare, se pare că starul lui Real Madrid a fost lovit peste picior. Arbitrul a lăsat însă meciul să continue


21:46 A început partida. Casemiro este titular și în această seară. Real Madrid n-a pierdut în ultimele 7 întâlniri cu Barcelona atunci când Casemiro a fost titular


UPDATE 12:30 Acum e oficial: Neymar va rata „El Clasico”, după ce Barcelona a decis să-l lase în afara lotului. Brazilianul era suspendat oricum pentru meciul din acestă seară, însă catalanii atacaseră decizia la TAS. Răspunsul forului internațional a întârziat însă, iar Luis Enrique a decis în cele din urmă să pregătească meciul fără starul brazilian.

Ținând cont de incertitudinea creată de absența unui răspuns din partea TAS, cu mai puțin de 12 ore înainte de ora partidei, și din dorința de a centra atenția pe partea sportivă, clubul a decis să nu-l convoace pe Neymar!”, se arată într-un comunicat al Barcelonei.
 


Real Madrid este obligată să își revină după euforia calificării în semifinalele Ligii Campionilor, în urma victoriei obținute în fața bavarezilor (6-3 la general), deoarece duminică va primi vizita Barcelonei pe Santiago Bernabeu.

Meciul de duminică seara ar putea reprezenta cheia acestui campionat, deoarece o victorie a „galacticilor” ar mări considerabil distanța între cele două echipe. Real Madrid este acum lider în La Liga, cu 75 de puncte și un meci în minus disputat cu Celta Vigo, dar este urmată îndeaproape de Barcelona, cu 72 de puncte.

O victorie în cel de-al doilea El Clasico al sezonului le-ar permite „galacticilor” să pună deja o mână pe trofeul de campioană, pe care nu l-a mai câștigat din 2012. Astfel, partida cu numărul 174 din La Liga, dintre cele două rivale va purta o încărcătură destul de mare deoarece ar putea închide sau ar putea relansa lupta pentru campionat.

Barcelona va dori să își ia revanșa după eliminarea suferită în Liga Campionilor, unde Juventus s-a impus cu 3-0 la general, după remiza albă de pe Camp Nou.

Zinedine Zidane a decis să le dea o zi liberă elevilor săi după partida cu Bayern, astfel că vor avea doar trei zile la dispoziție pentru a se pregăti de vizita Barcelonei.Pentru „galactici”, lucrurile sunt destul de clare: dacă vor câștiga următoarele patru partide din campionat vor câștiga fără îndoială trofeul.

În meciul din tur, care s-a disputat pe 3 decembrie, pe Camp Nou, cele două echipe au remizat, 1-1, prin golurile înscrise de Luis Suarez (53) și Sergio Ramos (90). 


Articol scris de Emma Bârsan

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Doi papagali au fost chemați ca martori într-un proces de divorț! Fabulos ce au repetat obsesiv cele două păsări
Doi papagali au fost chemați ca martori într-un proces de divorț! Fabulos ce au repetat obsesiv cele două păsări
Bergodi a câștigat o avere ca ”să rezilieze amiabil” contractul cu Rapid. Nu și-a asumat nimic
Bergodi a câștigat o avere ca ”să rezilieze amiabil” contractul cu Rapid. Nu și-a asumat nimic
Tânărul pe care Mădălin îl urmărea cu mașina rupe tăcerea: „A murit din prostia lui”
Tânărul pe care Mădălin îl urmărea cu mașina rupe tăcerea: „A murit din prostia lui”
„Sincer, eu l-aș titulariza pe el la EURO”. Fotbalistul care nu trebuie să lipsească din echipa de start a României
„Sincer, eu l-aș titulariza pe el la EURO”. Fotbalistul care nu trebuie să lipsească din echipa de start a României
S-a iubit cu Giani Kiriță, iar acum la 56 de ani arată fantastic! Sacrificiile pe care le face zilnic
S-a iubit cu Giani Kiriță, iar acum la 56 de ani arată fantastic! Sacrificiile pe care le face zilnic
Bomba bombelor în showbiz, avem imagini colosale cu Anamaria Prodan
Bomba bombelor în showbiz, avem imagini colosale cu Anamaria Prodan
BANCUL ZILEI. Polițistul către Bulă: - De ce mergeți cu 160 km la oră?
BANCUL ZILEI. Polițistul către Bulă: - De ce mergeți cu 160 km la oră?
Gestul unei femei din Neamţ, care a găsit pe stradă 4.100 de lei. Ai cui erau banii
Gestul unei femei din Neamţ, care a găsit pe stradă 4.100 de lei. Ai cui erau banii
Cea mai MASIVĂ gaură neagră din galaxie este INCREDIBIL de aproape de noi
Cea mai MASIVĂ gaură neagră din galaxie este INCREDIBIL de aproape de noi
Detalii incredibile despre înmormântarea de lux a lui Costel Corduneanu! Ce s-a aflat despre mormântul Stăpânului Moldovei
Detalii incredibile despre înmormântarea de lux a lui Costel Corduneanu! Ce s-a aflat despre mormântul Stăpânului Moldovei
ȘOC în România! Miliardarul a divorțat pentru puștoaica de la TV, mai tânără cu 24 de ani! SUPER-GALERIE FOTO
ȘOC în România! Miliardarul a divorțat pentru puștoaica de la TV, mai tânără cu 24 de ani! SUPER-GALERIE FOTO
Gheorghe Dincă a părăsit închisoarea. A fost plimbat cu mașina prin Craiova
Gheorghe Dincă a părăsit închisoarea. A fost plimbat cu mașina prin Craiova
Mădălin s-a izbit de un copac când a aflat că iubita îl înșală! Ireal ce s-a întâmplat!
Mădălin s-a izbit de un copac când a aflat că iubita îl înșală! Ireal ce s-a întâmplat!
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Becali, „turbat“ de fericire: planul său pentru a celebra câștigarea titlului va face înconjurul lumii
Becali, „turbat“ de fericire: planul său pentru a celebra câștigarea titlului va face înconjurul lumii
Henry Cavill şi Natalie Viscuso au anunţat că vor deveni părinţi
Henry Cavill şi Natalie Viscuso au anunţat că vor deveni părinţi
E legală depășirea prin dreapta a unei mașini ce virează la stânga? Ce prevede Codul Rutier
E legală depășirea prin dreapta a unei mașini ce virează la stânga? Ce prevede Codul Rutier
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au o fetiță de 5 luni
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au…