Ultimul TREN pentru Robinho! Brazilianul vrea să revină "printre stele". Anunţul făcut în Anglia

1 feb 2016 7785 afişări Comentează şi tu Campionate Externe
Ultimul TREN pentru Robinho! Brazilianul vrea să revină "printre stele". Anunţul făcut în Anglia

Brazilianul Robinho (ultima dată la Guangzhou Evergrande) ar putea face obiectul uneia dintre cele mai spectaculoase reveniri în fotbalul de top din această iarnă. Într-o perioadă în care mulţi jucători consacraţi iau drumul Chinei, momiţi fiind de contractele uriaşe oferite de cluburile asiatice, fostul star de la Real Madrid sau Manchester City pare determinat să arate că mai are un cuvânt de spus în fotbalul de top.

Ajuns la 32 de ani, Robinho intenţionează să revină în Premier League, anunţă astăzi presa din Anglia, iar agenţii atacantului care a strâns 99 de selecţii şi 28 de goluri în naţionala ţării sale l-au propus pe acesta la două formaţii din prima ligă.

Este vorba de revelaţia sezonului Leicester, formaţie aflată acum pe primul loc în Premier League, care doreşte să transfere un atacant în această iarnă şi Swansea, care are de asemenea mari probleme în compartimentul ofensiv. Cu francezul Gomis în scădere de formă, galezii s-au bazat în ultimele partide pa Andre Ayew în linia ofensivă, un post pe care internaţionalul ghanez nu dă cel mai bun randament, fiind obişnuit să joace mai mult în bandă.

Dacă negocierile dintre reprezentanţii lui Robinho şi cele două formaţii din Anglia vor da roade, brazilianul va reveni în Premier League la 6 ani după despărţirea de Manchester City.

53 de meciuri a jucat Robinho pentru City, în toate competiţiile, marcând 16 goluri, în perioada 2008-2010. În ciuda cifrelor, transferul lui Robinho a fost văzut în Anglia ca un eşec, acesta continuându-şi cariera în Serie A, la AC Milan. În vara lui 2015 a semnat pe şase luni cu gruparea Guangzhou Evergrande, din China, unde a jucat 9 partide şi a marcat 3 goluri.

http://www.prosport.ro/fotbal-extern/campionate-externe/ultimul-tren-pentru-robinho-brazilianul-vrea-sa-revina-printre-stele-anuntul-facut-in-anglia-15017555
15017555
comments powered by Disqus
Versiune selectata: mobil / standard
ULTIMA ORĂ
Nu, nu este o glumă! Informaţia despre Gabriela Firea a EXPLODAT cu o săptămână înainte de alegeri. „Este adevărat că soţul său...”