SUPERB! Cum să transformi o PUNGĂ în tricoul idolului tău! Copilul din Irak devenit vedetă în toată lumea. "Echipa lui Messi încearcă să-l găsească"

20 ian 2016 10076 afişări Comentează şi tu Campionate Externe
SUPERB! Cum să transformi o PUNGĂ în tricoul idolului tău! Copilul din Irak devenit vedetă în toată lumea. "Echipa lui Messi încearcă să-l găsească"

Un copil din Irak a devenit vedetă pe reţelele de socializare, după ce o imagine cu el purtând o pungă de plastic transformată în mod ingenios într-un tricou cu Messi al naţionalei Argentinei a fost publicată pe Facebook.

Microbişti de pretutindeni încearcă acum să afle identitatea puştiului despre care se crede că locuieşte în Dohuk, o zonă de conflict din Irak, în speranţa că îi vor putea oferi un tricou adevărat al idolului său sau chiar să faliciteze o întâlnire între copil şi starul argentinian, notează The Sun.Mai mult, pe Twitter s-a propagat informaţia că echipa de PR a lui Leo Messi încearcă să afle identitatea reală a copilului pentru a-l ajuta: "Am primit un mesaj de la echipa lui Leo. Vor să ştie cine e copilul astfel încât Leo să-l poată ajuta cumva. Distribuiţi mesajul", a scris userul Messi10stats.
 

http://www.prosport.ro/fotbal-extern/campionate-externe/superb-cum-sa-transformi-o-punga-in-tricoul-idolului-tau-copilul-din-irak-devenit-vedeta-in-toata-lumea-echipa-lui-messi-incearca-sa-l-gaseasca-14973967
14973967
comments powered by Disqus
Versiune selectata: mobil / standard
ULTIMA ORĂ
Anuntul care aruncă în aer alegerile din Bucureşti. „Da, este adevărat, dar nu e o infracţiune”