Samir Nasri şochează din nou! FOTO | A renunţat la "argintiu" pentru o culoare şi mai ciudată! Cum a apărut astăzi la antrenament

26 feb 2016 11882 afişări Comentează şi tu Campionate Externe
Samir Nasri şochează din nou! FOTO | A renunţat la "argintiu" pentru o culoare şi mai ciudată! Cum a apărut astăzi la antrenament 2 imagini http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/7955/15089221/2/nasri-1.jpg

Accidentat din luna octombrie a anului trecut, francezul Samir Nasri face ce face şi reuşeşte să se menţină în atenţia fanilor englezi, chiar dacă nu prin performanţele de pe terenul de fotbal.

Dacă anul trecut şi-a vopsit părul în argintiu, acesta a suferit acum o nouă schimbare de look, prin care a marcat revenirea la antrenamente după aproape patru luni.

Nasri s-a prezentat la şedinţa de pregătire de astăzi cu părul vopsit în culorile lui Manchester City şi asortat aproape perfect la echipamentul de antrenament al "cetăţenilor".
Cum era de aşetaptat, imediat au apărut şi comparaţiile răutăcioase :)
 

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.