S-a terminat era Totti la AS Roma? Legendarul atacant este în război cu Luciano Spalletti

21 feb 2016 10368 afişări Comentează şi tu Campionate Externe
S-a terminat era Totti la AS Roma? Legendarul atacant este în război cu Luciano Spalletti

Francesco Totti a intrat în conflict cu Luciano Spalletti, antrenor care a ajuns pe banca lui AS Roma în urmă cu o lună şi o săptămână. Legenda lui AS Roma este nemulţumit că nu joacă.

Totti spune că încă mai poate juca, deşi a ajuns la 39 de ani. Însă îl acuză pe Luciano Spalletti că este rău-intenţionat. Legendarul italian susţine că vrea să joace mai des şi susţine că Spalletti îi grăbeşte drumul spre retragere:

”Eu încă mă simt fotbalist şi vreau să joc. Cu Spalltetii ne dăm doar bună dimineaţa şi o după-amiază plăcută. Eu speram să-mi spună în faţă lucrurile pe care le-am citit prin ziare. Mă doare să stau pe bancă. Eu înţeleg că trebuie să joc mai puţin la vârsta mea, dar e urât să-mi termine cariera un om, mai ales după tot ce am făcut eu pentru Roma. Merit mai mult respect”, a declarat Francesco Totti.

Luciano Spalletti l-a înlocuit pe Rudi Garcia la începutul acestui an, pe 16 ianuarie 2016, după un primă parte de sezon destul de slabă făcută de AS Roma. De la instalarea lui Spalletti, Totti a jucat în jur de 35 de minute, în două partide. Totti a debutat la seniorii lui AS Roma în 1992.

http://www.prosport.ro/fotbal-extern/campionate-externe/s-a-terminat-era-totti-la-as-roma-legendarul-atacant-este-in-razboi-cu-luciano-spalletti-15082113
15082113
comments powered by Disqus
Versiune selectata: mobil / standard
ULTIMA ORĂ
Nu, nu este o glumă! Informaţia despre Gabriela Firea a EXPLODAT cu o săptămână înainte de alegeri. „Este adevărat că soţul său...”