Reghecampf la Maxim! BREAKING NEWS | Mutare senzațională pentru tehnicianul român: cu ce club mare din Bundesliga a semnat. Mesajul incredibil postat de Mourinho: „E o farsă de 1 aprilie?”

Reghecampf la Maxim! BREAKING NEWS | Mutare senzațională pentru tehnicianul român: cu ce club mare din Bundesliga a semnat. Mesajul incredibil postat de Mourinho:
  • Publicat:
  • Actualizat:

UPDATE 15:00 Vestea că Laurențiu Reghecampf a semnat cu VfB Stuttgart a ajuns și la urechile lui Jose Mourinho, managerul lui Chelsea. Într-un gest incredibil, omul care l-a învins pe Reghecampf în grupele Champions League în sezonul trecut a postat pe contul său de Facebook:

„Este aceasta o glumă de 1 aprilie? Laurențiu Reghecampf merită mai mult decât VfB Stuttgart. Îmi pare rău că nu a semnat cu un club din Premier League. Noroc, prietene!”.

Mourinho are dreptate. Știrea că Reghecampf a semnat cu Stuttgart este o farsă de 1 aprilie. Poza de mai sus este trucată. Ea a fost realizată la numirea actualului antrenor, Huub Stevens (foto). Reporterii ProSport speră că cei care au crezut informația nu sunt foarte deranjați de această glumă. De asemenea, ProSport îi urează antrenorului să-și vadă într-o zi visul cu ochii.

Mai mulți ziariști de la alte publicații au pornit pe urmele informației încă de la prima oră și, după mai mult telefoane, au ajuns la concluzia că totul este o simplă farsă de 1 aprilie. Soția lui Reghecampf a fost complice tacit. Deși nu știa despre existența acestei știri, a postat-o pe pagina sa de Instagram, fără a dezvălui adevărul.

Știrea a ajuns și în țările arabe, acolo unde fanii lui Al Hilal au postat pe Twitter despre „contractul” lui Reghecampf.


UPDATE 09:15 La Stuttgart, Reghecampf va avea ocazia să își antreneze un fost coechipier. Vedad Ibisevic a făcut parte în sezonul 2006-2007 din lotul lui Alemannia Aachen. Avea pe vremea aceea doar 22 de ani, dar a reușit un sezon destul de bun, marcând de șase ori. Bosniacul a fost primul care a salutat numirea prietenului său pe banca lui VFB. „Bucuros să aud că fostul meu coechipier de la Aachen, Laurențiu Reghecampf, îmi va fi antrenor la Stuttgart”, a scris bosniacul, pe pagina sa de Facebook.


UPDATE 08:45 Pe contul de Instagram, soția fostului antrenor al Stelei a postat știrea publicată în premieră de ProSport.


UPDATE 08:30 Pe contul său de Facebook, Laurențiu Reghecampf a confirmat faptul că va antrena în Bundesliga până la finalul sezonului.


Laurențiu Reghecampf și-a văzut visul cu ochii. După aproape un deceniu petrecut în Germania, ca fotbalist, tehnicianul de 39 de ani se întoarce în Bundesliga, la Stuttgart. Fostul antrenor al Stelei s-a înțeles luni noapte cu board-ul germanilor, care i-a reziliat deja contractul lui Huub Stevens.

Văzut de toți drept înlocuitorul lui Gâlcă la Steaua, din vară, Reghecampf are o altă misiune, cel puțin pentru acest final de sezon. Demis de la Al Hilal în iarnă, românul primește o șansă nesperată. Conform unor surse apropiate tehnicianului, acesta a ajuns în Germania încă de duminică, unde a negociat contractul cu VFB Stuttgart, ocupanta ultimului loc în Bundesliga.

Reghecampf îl înlocuiește pe Huub Stevens, dar va avea o misiune ingrată: să îi salveze pe șvabi de la retrogradare. În acest moment, formația lui Maxim e pe locul 18 în clasament, dar are de recuperat un ecart de doar două puncte pentru a rămâne în prima divizie. Iar programul o ajută, doar deplasările de la Wolfsburg și Sckalke fiind extrem de grele.

  • Bernd Wahler – președintele clubului și Robin Dutt – directorul sportiv al lui Stuttgart s-au fotografiat aseară târziu cu Reghecampf. Conform informațiilor ProSport, tehnicianul va primi 200.000 de euro pentru următoarele 3 luni, dar și un bonus de 700.000 de euro dacă va reuși să rămână în prima ligă

Programul lui Stuttgart în ultimele 8 etape

Wolfsburg – Stuttgart
Stuttgart – Bremen
Augsburg – Stuttgart
Stuttgart – Freiburg
Schalke – Stuttgart
Stuttgart – Mainz
Stuttgart – Hamburg
Paderborn – Stuttgart

Clasament Bundesliga

Adus în noiembrie să salveze corabia în derivă a șvabilor, actualul tehnician, Huub Stevens – al cărui contract a fost reziliat marți -, a dezamăgit. Nu doar că nu a găsit formula pentru a revigora echipa, dar a afundat-o și mai mult în subsolul Bundesligii. Linia de clasament este una mizerabilă, cu doar 3 victorii în ultimele 14 meciuri. Astfel, șefii lui Stuttgart au ajuns la concluzia că o schimbare este absolut necesară, pentru a se crea un șoc la echipă.

9 ani a petrecut Reghecampf în Germania, la trei echipe diferite: Energie Cottbus (2000-2004), Alemannia Aachen (2004-2008) și Kaiserslautern (2008-2009). El vorbește impecabil limba germană, fiind saș la origine

Veste bună pentru Maxim

Dincolo de faptul că Reghecampf este român, Maxim are motive de bucurie că la Stuttgart a fost numit un nou tehnician. Sub comanda lui Stevens, internaționalul de 24 de ani a jucat destul de puțin, fiind de obicei o souluție doar pentru finalurile de joc. Cu toate că pe fază ofensivă el reprezintă unul dintre motoarele nemților, tehnicianul batav a fost nemulțumit mereu că românul nu respectă sarcinile defensive, lucru recunoscut public.

Contactat de ProSport, mijlocașul a refuzat să comenteze știrea, dar a recunoscut că tehnicianul olandez avea zilele numărate la conducerea clubului. „Eu nu am fost informat sau consultat. Dar știu că în presă se discută despre înlocuirea antrenorului. Șefii clubului se ocupă de astfel de sarcini, noi, jucătorii, aflăm ultimii”, s-a rezumat să spună Maxim.

Ce se întâmplă cu Steaua?

Chiar de 1 aprilie, Reghecampf va semna un contract doar până la finele sezonului, cu drept de prelungire pe încă un sezon, dar doar dacă echipa va rămâne în prima divizie. În eventualitatea în care nu își va realiza obiectivul, tehnicianul are șanse mari să revină în Liga 1, la cârma campioanei. Altfel, va rămâne în Germania, unde va fi însoțit de staff-ul său obișnuit, în frunte cu Tommy Neubert.

5 titluri are Stuttgart în Germania, ultimul în 2006-2007. Clubul a mai cucerit 3 Cupe și 1 supercupă, ajungând de două ori în finale de cupă europeană: UEFA (1988-1989) și Cupa Cupelor (1997-1998). Cei mai buni jucători ai echipei actuale sunt austriacul Harnik, bosniacul Ibisevic și Oriol Romeu (fost la Chelsea)

Rămâi pe www.prosport.ro! În scurt timp, primele imagini și declarații ale lui Reghecampf după primul antrenament cu noii săi jucători

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti Miuța
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti Miuța
”Cea mai frumoasă femeie din România”, gata de un gest necugetat după ce soțul ei a fost umilit: ”I-am văzut mașina”
”Cea mai frumoasă femeie din România”, gata de un gest necugetat după ce soțul ei a fost umilit: ”I-am văzut…
„Ne pare rău de fata aceea” Tatăl lui Mirel a izbucnit în plâns după ce și-a vizitat fiul în arest. Nu își mai poate privi copilul în ochi
„Ne pare rău de fata aceea” Tatăl lui Mirel a izbucnit în plâns după ce și-a vizitat fiul în arest.…
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă îi dă cineva!"
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă…
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să nu îl citești!
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să nu îl citești!
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros…
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Un milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!
Un milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: Asta nu înseamnă că…
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
Supermarketuri ÎNCHISE în weekend. A venit anunţul fulger: A apărut o problemă
Supermarketuri ÎNCHISE în weekend. A venit anunţul fulger: A apărut o problemă
Ies la iveală noi detalii despre Mirel. Tânărul este cunoscut pentru agresivitate:
Ies la iveală noi detalii despre Mirel. Tânărul este cunoscut pentru agresivitate: "Era foarte obsesiv, de o gelozie ieșită din…
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
FABULOS! Cum a folosit primul pacient implantul cerebral Neuralink?
FABULOS! Cum a folosit primul pacient implantul cerebral Neuralink?
Prețul amețitor cu care se vinde un garaj din lemn în Brașov: „E inclusă și mașina în preț?
Prețul amețitor cu care se vinde un garaj din lemn în Brașov: „E inclusă și mașina în preț?"
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup