PSG va avea un buget de transferuri pentru la vară de 300 de milioane de euro. Trei staruri sunt pe lista de achiziţii

27 ian 2016 7161 afişări Comentează şi tu Campionate Externe
PSG va avea un buget de transferuri pentru la vară de 300 de milioane de euro. Trei staruri sunt pe lista de achiziţii

PSG pregăteşte un buget de transferuri de 300 de milioane de euro pentru vara care urmează. Ţinta grupării franceze este să-i aducă pe unul dintre Cristiano Ronaldo, Neymar sau Lewandowski.

Miliardarul Nasser Al-Khelaifi continuă să investească sume importante în PSG. Potrivit L'Equipe, preşedintele clubului francez pregăteşte pentru vara următoare un buget de transferuri de 300 de milioane de euro. Oficialii lui PSG caută înlocuitor pentru Ibrahimovic - care cel mai probabil va pleca în MLS - şi pe listă sunt Cristiano Ronaldo, Neymar şi Lewandowski.

Campiona Franţei vrea să-l transfere pe unul dintre aceştia, însă ţinta principală va fi Cristiano Ronaldo - cel care are o relaţie foarte bună cu oficialii de pe Parc Des Prices. Dacă nu va fi posibil transferul portughezului, conducerea lui PSG va deschide negocierile pentru Neymar sau Lewandowski.

http://www.prosport.ro/fotbal-extern/campionate-externe/psg-va-avea-un-buget-de-transferuri-pentru-la-vara-de-300-de-milioane-de-euro-trei-staruri-sunt-pe-lista-de-achizitii-15001415
15001415
comments powered by Disqus
Versiune selectata: mobil / standard
ULTIMA ORĂ
AMENDĂ URIAŞĂ pentru o televiziune din România, după ce pe ecran au apărut IMAGINILE ASTEA. Emisiunea era ”cu acordul părinţilor”, dar ei difuzau XXX