Primele mutări de marcă pentru Gâlcă: Espanyol, aproape de a achiziţiona doi jucători de la Chelsea

19 ian 2016 14844 afişări Comentează şi tu Campionate Externe
Primele mutări de marcă pentru Gâlcă: Espanyol, aproape de a achiziţiona doi jucători de la Chelsea

În sfârşit Costel Gâlcă primeşte întăriri. Potrivit cotidianului Sport, Espanyol doreşte să aducă doi jucători de la Chelsea.

Christian Atsu şi Papy Djilobodji pot ajunge la gruparea catalană, sub formă de împrumut. Atsu este un mijlocaş ofensiv achiziţionat de Chelsea în 2013, dar care nu a apucat să joace pentru formaţia londoneză. Atsu a fost împrumutat la Vitesse, Everton şi Bournemouth, iar presa spaniolă a notat că Espanyol s-a mai interesat de serviciile sale şi în trecut.

Papy Djilobodji este un fundaş în vârstă de 27 adus de Chelsea în 2015 de la Nantes şi a jucat doar un meci pentru "albaştri". Pentru a obţine împrumutul fundaşului senegalez, Espanyol trebuie să câştige duelul cu Werder Bremen, notează Sport.

Atsu a strâns 42 de selecţii la naţionala Ghanei, în timp ce Papy Djilobodji are 12 prezenţe în tricoul primei reprezentative a Senegalului.

http://www.prosport.ro/fotbal-extern/campionate-externe/primele-mutari-de-marca-pentru-galca-espanyol-aproape-de-a-achizitiona-doi-jucatori-de-la-chelsea-14970027
14970027
comments powered by Disqus
Versiune selectata: mobil / standard
ULTIMA ORĂ
AMENDĂ URIAŞĂ pentru o televiziune din România, după ce pe ecran au apărut IMAGINILE ASTEA. Emisiunea era ”cu acordul părinţilor”, dar ei difuzau XXX