"Pogba a ales!" Mijlocaşul lui Juventus ar urma să se transfere în schimbul a 100 de milioane de euro

16 ian 2016 48963 afişări Comentează şi tu Campionate Externe
"Pogba a ales!" Mijlocaşul lui Juventus ar urma să se transfere în schimbul a 100 de milioane de euro

Paul Pogba îşi doreşte o schimbare de peisaje şi vrea să meargă la FC Barcelona, anunţă un jurnalist italian. Mijlocaşul lui Juventus este disputat şi de Real Madrid şi Manchester City.

Paul Pogba este unul dintre cei mai interesanţi jucători pentru cluburile mari din Europa. Mijlocaşul de 22 de ani a impresionat în tricoul lui Juventus, dar până acum a fost ţinut pe loc de preţul cerut de italieni, în jur de 100 de milioane de euro.

Fereastra de transferuri din iarnă i-ar putea aduce însă transferul. Paolo Bargiggia, jurnalist la Sport Mediaset, susţine că Pogba vrea să plece de la Juventus şi îşi doreşte să ajungă la FC Barcelona. Conform jurnalistului italian, clubul catalan cunoaşte dorinţa jucătorului şi va face o ofertă de 100 de milioane de euro:

”Pogba este interesat doar de Barcelona. Barca îl vrea pe Pogba în vară şi suma de transfer ar putea fi în jur de 100 de milioane de euro. El nu este interesat să meargă la Real Madrid sau la City. Pogba a ales deja şi alegera lui îl duce în Catalunia”, a afirmat Paolo Bargiggia, jurnalist la Sport Mediaset.

http://www.prosport.ro/fotbal-extern/campionate-externe/pogba-a-ales-mijlocasul-lui-juventus-ar-urma-sa-se-transfere-in-schimbul-a-100-de-milioane-de-euro-14967329
14967329
comments powered by Disqus
Versiune selectata: mobil / standard
ULTIMA ORĂ
RASTURNARE TOTALA de situatie in cazul mortii patronului Hexi Pharma. Care ar putea fi ADEVARATA CAUZA a decesului. ANUNTUL procurorilor