Ofertă de ultimă oră pentru Ivan după ce a dat un gol şi o pasă de gol în tricoul naţionalei

31 ian 2016 18042 afişări Comentează şi tu Campionate Externe
Ofertă de ultimă oră pentru Ivan după ce a dat un gol şi o pasă de gol în tricoul naţionalei

Reprezentaţia oferită sâmbătă seară în tricoul naţionalei când a marcat un gol şi a oferit o pasă decisivă în doar 60 de secunde i-a făcut pe cei de la Espnayol să mărească oferta pentru Andrei Ivan.

Potrivit pericosonline.com, echipa condusă de Gâlcă este dispusă să ofere 3 milioane de euro pentru atacantul în vârstă de 19 ani. Sursa citată menţionează că Espanyol vrea să-l împrumute pe Ivan până la finalul stagiunii, iar apoi să plătească cele 3 milioane de euro pentru un transfer definitiv. În eventualitatea în care jucătorul va confirma, Espanyol va plăti suma integral, într-o singură tranşă.

"Robert Ramon, CEO-ul lui Espanyol, a declarat că echipa catalană este în continuare interesată de transferul lui Ivan, iar între timp clubul a înaintat o nouă ofertă pentru acesta", notează sursa citată.

Din informaţiile ProSport, gruparea catalană oferise iniţial 150.000 de euro pentru un împrumut până în vară şi încă 1.850.000 de euro pentru definitivarea transferului, dar CSU Craiova a refuzat propunerea, cerând 3 milioane de euro şi 25% dintr-o viitoare revânzare a vârfului pentru transferul definitiv.

Espanyol joacă duminică seară pe terenul celor de la Real Madrid, meci contând pentru etapa a 22-a a campionatului spaniol.

http://www.prosport.ro/fotbal-extern/campionate-externe/oferta-de-ultima-ora-pentru-ivan-dupa-ce-a-dat-un-gol-si-o-pasa-de-gol-in-tricoul-nationalei-15013436
15013436
comments powered by Disqus
Versiune selectata: mobil / standard
ULTIMA ORĂ
Nu, nu este o glumă! Informaţia despre Gabriela Firea a EXPLODAT cu o săptămână înainte de alegeri. „Este adevărat că soţul său...”