O nouă forţă în Europa? OFICIAL | Încă un club a fost preluat de un miliardar

8 mar 2016 38416 afişări Comentează şi tu Campionate Externe
O nouă forţă în Europa? OFICIAL | Încă un club a fost preluat de un miliardar

Miliardarul iranian Farhad Moshiri a devenit, marţi, în mod oficial, principalul investitor al clubului de fotbal englez Everton, informează BBC.

Farhad Moshiri (60 de ani) deţine 49,9 % din acţiunile clubului Everton. Bill Kenwright, preşedintele clubului, a căutat un finanţator timp de 10 ani. Moshiri a cumpărat 23% din acţiunile lui Robert Earl, fost director al lui Everton.

Moshiri va participa la primul său meci ca oficial la Everton - Chelsea, în Cupa Angliei, sâmbătă seară. Everton ocupă în prezent locul 12 în prima ligă engleză de fotbal.

Kenwright, care a cumpărat Everton de la Peter Johnson pentru 20 de milioane de lire, în 1999, şi-a manifestat dorinţa de a vinde acţiunile încă din noiembrie 2007 şi l-a descris pe Moshiri ca fiind "partenerul perfect pentru a duce clubul mai departe".

http://www.prosport.ro/fotbal-extern/campionate-externe/o-noua-forta-in-europa-oficial-inca-un-club-a-fost-preluat-de-un-miliardar-15101213
15101213
comments powered by Disqus
Versiune selectata: mobil / standard
ULTIMA ORĂ
RASTURNARE TOTALA de situatie in cazul mortii patronului Hexi Pharma. Care ar putea fi ADEVARATA CAUZA a decesului. ANUNTUL procurorilor