Neymar a încălcat o lege nescrisă a fotbalului! Cum a încercat să-i umilească pe jucătorii Valenciei în victoria cu 7-0 | VIDEO

4 feb 2016 65089 afişări Comentează şi tu Campionate Externe
Neymar a încălcat o lege nescrisă a fotbalului! Cum a încercat să-i umilească pe jucătorii Valenciei în victoria cu 7-0 | VIDEO

Atitudinea arătată pe teren de brazilianul Neymar în victoria zdrobitoare a Barcelonei în faţa Valenciei, scor 7-0, e pusă în discuţie de mai multe publicaţii din Spania. Starul Barcei e acuzat că a încercat deliberat să-şi umilească adversarii, într-un moment în care evident aceştia erau cu moralul la pământ.

Cu un om în minus din finalul primei reprize, Valencia a părut o echipă de jaloane în partea secundă, iar Barcelona a făcut tot ce a vrut pe teren. Ceea ce a deranjat a fost însă atitudinea brazilianului Neymar, care a făcut tot posibilul să îi ridiculizeze pe jucătorii Valenciei, care nu-şi doreau decât să iasă mai repede de pe gazon, după un meci de coşmar.

În general, din respect pentru adversari, jucătorii echipelor aflate la adăpostul unui avantaj atât de mare ridică piciorul de pe podeaua de acceleraţie. Nu a fost şi cazul lui Neymar, care a fost criticat aspru de jurnaliştii spanioli pentru atitudinea "obraznică" şi "lipsită de respect" arătată pe teren, în faţa "unei echipe incapabilă să se mai apere".

Inclusiv jucătorii Valenciei i-au atras atenţia lui Neymar, însă răspunsul acestuia a fost tot unul lipsit de respect, cum se poate vedea în clipul de mai jos.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.