INCREDIBIL | Un jucător de la Manchester City a trecut prin trei atentate în ultimele 10 zile

23 mar 2016 9331 afişări Comentează şi tu Campionate Externe
INCREDIBIL | Un jucător de la Manchester City a trecut prin trei atentate în ultimele 10 zile

La 20 de ani, Jason Denayer este un jucător foarte încercat. Tânărul fundaş central a trecut până acum prin nu mai puţin de trei atentate în ultimele 10 zile: două în Turcia şi unul acum, în Belgia.  

Jason Denayer are 20 de ani, este sub contract cu Manchester City şi în vara lui 2015 a fost împrumutat la Galatasaray. O decizie pe care probabil că o regretă acum. În ultimele 10 zile, fundaşul central a trecut prin nu mai puţin de trei atentate. Mulţi ar spune că este un norocos, alţii îl consideră ghinionist. Însă Denayer a scăpat de fiecare dată nevătămat.

Primul atac terorist care s-a desfăşurat în apropierea lui a fost la Ankara, săptămâna trecută, după meciul Galatei cu Genclerbirligi. Atunci şi-au pierdut viaţa 37 de persoane şi alte 100 au fost rănite. Al doilea atentat pe care l-a trăit a fost în Istanbul, în apropiere de Galatasaray Lycée, în districtul Taksim. A treia oară a fost miercuri, la Bruxelles, unde Jason Denayer s-a deplasat după ce a fost convocat la naţională Belgiei.

http://www.prosport.ro/fotbal-extern/campionate-externe/incredibil-un-jucator-de-la-manchester-city-a-trecut-prin-trei-atentate-in-ultimele-10-zile-15136911
15136911
comments powered by Disqus
Versiune selectata: mobil / standard
ULTIMA ORĂ
RASTURNARE TOTALA de situatie in cazul mortii patronului Hexi Pharma. Care ar putea fi ADEVARATA CAUZA a decesului. ANUNTUL procurorilor