Îl mai ştiţi pe Habibou? Ajuns la 28 de ani, fostul vârf al Stelei primeşte şansa revanşei. Oferta primită de atacant

21 ian 2016 16661 afişări Comentează şi tu Campionate Externe
Îl mai ştiţi pe Habibou? Ajuns la 28 de ani, fostul vârf al Stelei primeşte şansa revanşei. Oferta primită de atacant

La 28 de ani, Habib Habibou ar putea primi o nouă şansă pentru a-şi relansa cariera. Atacantul francez, care în prezent este legitimat la Rennes, este dorit de Nottingham Forest, liga a doua a Angliei.

Vârful care a fost împrumutat la Steaua în anul 2008 traversează o perioadă slabă a carierei. Habibou a fost transferat de Rennes în 2014, după ce şi-a încheiat conturile cu Gent, dar n-a reuşit să se impună. În primul sezon a jucat 27 de meciuri, dar a marcat doar de trei ori. Drept urmare, în acest sezon a fost trecut pe linie moartă şi are o singură apariţie pentru Rennes. În rest, se antrenează cu echipa secundă.

Cu toate acestea, Habibou se bucură de o imagine bună. Potrivit nottinghampost.com, atacantul de 28 de ani este dorit de Nottingham Forest, locul 12 în liga secundă a Angliei. Ar fi o şansă importantă pentru Habibou. În primul rând, pentru că ar avea şanse mai multe să joace. În al doilea rând, pentru a-şi reabilita numele în Anglia, după ce în 2013 a fost împrumutat trei luni la Leeds, dar s-a renunţat la el din cauza evoluţiilor mediocre.

Conform celor nottinghampost.com, Habibou se mai află pe lista lui Hapoel Tel Aviv şi Gaziantespspor. Turcii l-ar vrea însă sub formă de împrumut.

http://www.prosport.ro/fotbal-extern/campionate-externe/il-mai-stiti-pe-habibou-ajuns-la-28-de-ani-fostul-varf-al-stelei-primeste-sansa-revansei-oferta-primita-de-atacant-14972949
14972949
comments powered by Disqus
Versiune selectata: mobil / standard
ULTIMA ORĂ
Anuntul care aruncă în aer alegerile din Bucureşti. „Da, este adevărat, dar nu e o infracţiune”